PYNTAT!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Ljus är mysigt!
Den här lyktan har jag gjort själv. Jag har gjutit i en mjölkartong, målat den vit och dekorerat med det söta bandet och hjärtat.
Jag är riktigt nöjd själv med den. Den blev rätt söt faktiskt.
Idag har jag städat och gjort advent här hemma. Stefan har varit på julbord i Stockholm och kom hem i eftermiddag. Vi har sett på film och fortsatt att plocka fram lite adventsgrejer.
Jag gav mig ut på en cykeltur i eftermiddag. Solen sken och det kändes behagligt med temperaturen för att kunna cykla. Jag satte fart mot stan men jag kom inte längre än till Fläsian där jag fick punktering på bakhjulet. Så jag fick gå med cykeln hela vägen tillbaka hem. Det var tur att det inte var så långt.
 
Nu ser vi på Så mycket bättre.
 
God kväll!
 
 

LUMMEN!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Äntligen kom paketet!
I mitten av oktober beställde vi en lampa från Kina till cykeln. Stefan tyckte att den såg bra ut och att den verkade avge ett bra sken. Den är på 2400 lummen, det säger inte mig så mycket. Det var mycket bättre pris i Kina än här hemma för samma lampa. Den har tre olika lägen som ni kan se på bilden:)
Paketet kom igår och ikväll tog jag en cykeltur från mamma och pappa efter att jag slutat jobbet. Stefan väntade där på mig som åkte dit efter att han slutat. Vi har lånat mamma och pappas bil några dagar. Tack så mycket för lånet säger vi!!
Det var skönt väder att cykla i ikväll. Det regnade inget och temperaturen var lagom. Lampan sken upp och det var roligt att cykla i mörkret med en riktigt bra lampa. Jag hade även reflexväst och blinkande reflex på armen.
1,1 mil på 33 minuter blev sträckan hem ikväll.
 
I morgon blir det tidigt morgonpass på gymmet.
 
God kväll!
 

ROLIG KVÄLL!!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
 
Timrå mötte Rögle hemma igår!
Vi åkte dit och tittade med grannarna. Det var mycket trevligt och Timrå vann till sist.
Jag tog lite olika bilder med mobilen i pausen:)
När hockeyn var slut åkte vi och köpte kinamat och åkte hem och åt det hemma hos dom. Det var mycket gott och trevligt!
Vi såg på Så mycket bättre och efter det spelade vi tv-spel. Vi spelade ett rallyspel och det var ganska svårt. Jag höll mig mer i skogen än på vägen:) Det var riktigt roligt och jag har inte skrattat så mycket på väldigt länge!! Vi spelade till ca 01.30 då vi tackade för oss för den här gången!
Tack för en mycket trevlig kväll säger vi!!
 
Idag har vi tagit det lugnt på förmiddagen. Efter lunch åkte vi till Birsta och köpte några olika saker. Torkarbladen på bilen har länge varit dåliga. Så vi köpte nya både bak och fram.
Mer finbetong följde också med hem för den tog slut igår.
Vi handlade på Ica innan vi åkte hem.
Då gick jag på crosstrainern i 20 minuter.
Tacos och lite små grejande här hemma och vi också hunnit med.
 
Jag är nöjd med den här helgen!

God kväll!
 

MYSFREDAG!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Igår var jag hos min bästa vän!
Jag hade med mig denna fina blombukett och en chokladask.
Jag blev bjuden på god plockmat och jag drack för en gång skulle lite vin:) Stefan skjutsade och hämtade mig så då kunde jag ta lite sånt till maten:)
Vi hade en mycket trevlig kväll!!
 
Idag har jag hunnit med en sväng till gymmet. Jag hade tänkt cykla en tur men när jag kom till garaget så ser jag förtvivlat att det är punktering på framhjulet:( Så jag fick lägga om planen och det blev det Sensia i stället.
 
Ha en fortsatt trevlig lördag!
 
 
 
 

MYSFIKA!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Visst är dom söta?:)
Jag bakade dess fina cupcakes igår som jag tog med mig till en kompis och hennes familj igår kväll. De fick gott betyg:)
Det är pepparkakscupcakes med hallonfrosting. Jag fick inspirationen efter finalen av Hela sverige bakar förra veckan. Där bakade en av deltagarna dessa men med lingon istället för hallon. Men jag tyckte det vart smarrigt.
De var roliga att göra och jag gillar verkligen den lilla pepparkakan på toppen. Det gjorde utseendet på den till det lilla extra:)
 
Nu är det fredag igen. Veckorna går så otroligt fort. Nästa helg är det 1:a advent och det har jag inte förstått riktigt än. Det är mysigt med julen. Det brukar vara rätt mycket att stå i men det är så det ska vara på julen.
 
Nu tänkte jag snart gå ner och träna en stund i vårt hemmagym.
 
God morgon!
 
 
 

JULPYSSEL

Allmänt  /  0  Kommentarer

Nu är det snart dags!
Jag ser fram emot lite julpyssel. 
Därför norpade jag åt mig det här gratis bladet när jag var en sväng på Birsta idag.

God kväll!


REN OCH FIN!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Idag tog jag en cykeltur.
Jag har inte cyklat uppför Södra berget på väldigt länge. Det var inte något som jag egentligen hade planerat men Stefan ville gå genom skogen upp dit och då tog jag vägen bort mot Skönsmon och uppför berget men via bilvägen så att säga.
När jag kom till parkeringen där kurvorna börjar så bestämde jag mig för att jag fick ta max 2 pauser på vägen upp. Jag tog en ganska tidigt för det var väldigt jobbigt att cykla då det blåste och var lite kallt ute.
Men det var också den enda paus jag behövde ta. Jag cyklade sedan sakta uppför. Det kädes så bra att jag klarade det ytterligare en gång. När jag kom upp mötte jag Stefan på toppen och då rullade jag genom skogen hem till vårt fina hus.
Cykeln har blivit väldigt smutsig senaste gångerna jag cyklat så när jag kom hem tog jag fram högtryckstvätten och spolade av den ordentligt. Så nu är den blank, ren och fin igen.
 
Vi har gjort ganska mycket i helgen. Totalt har jag cyklat 3,5 mil, vi har storhandlat mat, hade en lugn och mysig kväll igår, busat med min yngsta systerson, städat, tvättat och vi avslutar helgen med lite tv-tittande.
 
God kväll!
 

FÄRGGLADA CHOKLADBOLLAR!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Jag blev så sugen på att baka igår.
Så vi gjorde chokladbollar tillsammans igår kväll som vi tog med oss till mamma och pappa idag som har varit barnvakt åt E i helgen.
Han gillade verkligen chokladbollarna som ni kan se på bilden:) Han gick till kylskåpet flera gånger och ville ha fler och fler vilket inte är bra för lilla magen så han fick vänta till eftermiddagsfikat:)
Jag tyckte också de blev goda med färgglatt strössel.
 
God kväll!
 
 

AFTER WORK!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Kvällen igår var supertrevlig!
Vi åt först på Jacks bar. Miljön där är mer som en bar men det är många som brukar äta där och deras mat är så himla god! Jag åt oxfilè, potatisgratäng och pepparsås. Jag njöt av varenda tugga.
Vi gick sedan till E-street. Jag har bara hört talas om det stället men aldrig varit där. Men det var riktigt trevligt. Vi  surrade och hade trevligt och dansade loss större delen av kvällen/natten:)
Tack för en trevlig kväll kollegorna!
 
Nu är det helg och vad har den att erbjuda då tro?
Jo en cykeltur tänkte jag få till idag. Jag vill passa på när det är dagsljus. På vardagarna märker jag aldrig av det när jag är hemma för nu är det mörkt så tidigt på eftermiddagen. Därför vill jag passa på när det är helg.
Lite plock och städning står också på schemat och sedan får vi se vad vi hittar på.
 
God morgon!

FINAL!

Allmänt  /  1  Kommentarer
V
Nu är vinnaren korad!
Vad ska jag nu se på torsdagarna på tv?
Det är absolut mitt favorit program och det känns tråkigt att det är slut för den här gången.
Deltagarna har varit så duktiga och gjort så fina bakverk!
Det som vann var en värdig vinnare!

God kväll!


GYM

Allmänt  /  0  Kommentarer

I helgen gjorde vi klart.
Vi har ju nyss köpt oss en cross trainer. Jag fick en pilatesboll av Stefan förra veckan som vi kan använda och i somras köpte jag en matta som jag använde när jag tränade ute. Så nu känns vårt lilla hemmagjord rätt så komplett och bra.
Vi har även fått upp en tv som vi kan titta på när vi står där och svettas på cross trainern:) 

God kväll!

SAMMANFATTAR HELGEN!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Helgen har varit så bra!
Att få tillbringa gårdagen med dessa två pojkar tillsammans med en massa firande gjorde lördagen ännu bättre.
Den minsta ställde sig vid pappas stora guldpaket och då syntes det tydligt hur stort paketet faktiskt var:)
Den äldsta fick låna kameran och prova fota. Han tyckte det var rätt kul och testade lite på sig själv:)
 
Idag har vi grejat lite nere på förmiddagen och på eftermiddagen tog jag mig en lång cykeltur på 2,2 mil och så har vi varit hos Stefans föräldrar och firat fars dag!
 
Helgen har gått fort men jag sammanfattar den som mycket bra med mycket firande, en del träning och även gjort lite nytta.
 
God kväll!
 
 

EN STOR DAG!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Igår blev det mycket firande!
Pappa fyllde 60 år i fredags! Så igår var vi hem till dom och firade denna stora dag!
Vi blev bjuden på rostbiff, potatisgratäng, sallad och bröd. Till efterrätt blev det smarrig glasstårta.
Det är ju fars dag idag så av mig fick han blommor och lotter.
I present som vi och syrran och hennes familj hade gått ihop om fick han en rök som han har sagt att han tänkt köpa. Den presenten är vi riktigt nöjda med och det blev han förstås också!!
 
24 november firar mamma och pappa att de varit gifta i 40 år!!
Därför passade vi på att även uppvakta dom inför denna stora dag. Vi gick ihop om en kryssning till Talliinn just den helgen som de firar bröllopsdagen! De brukar åka på kryssningar men har aldrig varit på en Tallinnkryssning. Så det blev dom riktigt glada för! Det känns kul att få uppvakta dom med något extra!
 
Så det blev tre firanden på en och samma dag! Det händer inte så ofta och väldigt trevligt hade vi alla!
 
Ett stort grattis igen kära pappa på 60 års dagen och fars dag!
Grattis till er båda på 40-års dagen!!
 
Kram!
 
 
 
 
 

Rolig app!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Det är roligt med bilder.
Jag fick tips om en app idag där man kan göra fina collage med bakgrunder och text.
Jag bara tvungen att prova så här kommer ett litet test:)

God kväll!

HEMMAGYM...

Allmänt  /  0  Kommentarer
I helgen köpte vi den här crosstrainern.
Stefan har kollat runt länge men inte hittat någon bra till vettigt pris. Men på söndag morgon när vi vaknade var det första han sa att han hittat en på nätet:) Vi ringde till säljaren och vi bestämde oss för att åka och köpa den. Den fanns utanför Hudiksvall.
Dom som ägde den var mycket trevliga, vi fick lite instruktioner på den, betalade för oss och vi fick hjälp att lasta och spänna fast den på släpvagnen.
På kvällen när vi såg på tv ringde hon som vi köpte den av och sa att hon inte fått några pengar av oss. Stefan sa att han gett henne pengarna och jag såg också att han gjorde det. Men det hade hon inte påstod hon. Hon avslutade samtalet med att säga att vi skulle slita den med hälsan och la på luren. Vilken typ som kan ringa och påstå nåt sånt!!
Annars den här veckan har det blivit jobb och träning och nu ikväll har vi mest bara slappat.
 
God kväll!
 
 

FULLSPECKAD SÖNDAG!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Idag har vi fått mycket gjort!
Vi började dagen med att åka till Hudik för att köpa en crosstrainer som vi hittade på blocket, mycket fint skick och bra pris.
När vi kom hem åt vi lunch och sedan gick Stefan en promenad och jag tog en cykeltur. Jag cyklade in mot stan. De har gjort i ordning gång-och cykelbanan igen så nu går det at cykla hela vägen in till stan om man vill.
När vi kom hem och hade gjort oss klara åkte vi tillbaka med bil och släp till mamma och pappa, Tack för lånet säger vi!!
Det blev en tur till Birsta efter det där vi köpte lite olika prylar, en motordriven asksug, lite smågrejer på Ikea och lite annat smått och gott.
Till middag gjorde vi en fläskfilègryta som vi hittade recept på. Den var riktigt god med bland annat rosèpeppar och andra goda kryddor. Även bacon purjolök var det i.
Nu blir det till att slöa resten av kvällen.
 

TREVLIG KVÄLL!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Igår hade vi vänner här på middag!
Vi bjöd på en förrätt med fetaostkräm och parmaskinka, till huvudrätt blev det kyckling inlindad i parmaskinka och kryddad med oregno, salt och peppar och potatisgräng, sallad och bröd.
Till efterrätt blev det lime-och citronkaka med hallon och vit choklad som ni kan se här på bilden.
Vi gjorde den några gånger i somras men då hade vi jordgubbar till. Nu tog jag fram egenplockade hallon från frysen och strödde på vit choklad istället och den blev riktigt god.
 
Tack för en trevlig kväll!
 
 

FROST!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Igår var det en fin, frostig morgon!
Jag tog med mig kameran när jag åkte till jobbet och tog lite bilder vid sidsjön innan jag började jobba.
Jag tog många bilder och här är ett exempel. Det var riktigt roligt att fota, jag kunde gå väldigt nära på vissa ställen och få dom detaljer jag ville ha på bild.
 
Det var några dagar sedan jag bloggade nu men det har varit fullt upp och på kvällarna har jag somnat riktigt tidigt. Jag har haft lite svårt med tidsomställningen från i söndags. Jag har varit trött aldeles för tidigt på kvällarna. Men nu börjar det ordna upp sig.
 
Idag har vi hunnit städa, varit på Ica Maxi och handlat, jag har cyklat två mil och nu myser vi på och förbereder vi för främmande ikväll:)
 
Ha en trevlig lördag!