Vackert!!

Allmänt  /  0  Kommentarer

I morse när vi tittade ut mot havet så var det så vacker utsikt!!! Tyvärr fick jag inte till den bästa bilden men ungefär så här såg det ut:) Solen var på väg upp och fyren blinkande fint mot vattnet.


Inflyttade!!!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Äntligen bor vi i vårat nya, fina hus!
I lördags gick flyttlasset från lägenheten till huset. Vi började kl 9 och var klar ca kl 12. Det gick så smidigt och bra. Vi var ca 10 personer som hjälpte till. Ett stort Tack till alla som hjälpte oss!!!
Så natten till i söndags sov var första natten i huset. På söndagmorgon var det flyttstädning i lägenheten. Vi tackar för den städhjälp vi fick!!
Så i veckan har vi packat upp kartonger och vi börjar så smått få ordning på alla saker och vart vi vill ha allt. Nu har vi ju så mycket plats att förvara allt på och det känns helt fantastiskt!!
Vi har även installerat våran nya diskmaskin. Så nu behöver vi inte diska själva, härligt!! Tvättmaskinen provade jag igårkväll och det gick galant. Vi har även pysslat med andra roliga saker som hör till när man är husägare!!:)
Det som är annorlunda men väldigt mysigt är att vi eldar i kaminen varje morgon för att få upp värmen. Det är bland det bästa med vårat hus:)

Nu är vi lediga i två dagar så vi iväg och shoppa lite nya grejer till huset och forsätta packa upp och även pyssla ute på tomten.

Vi har inte internet hemma ännu men jag kommer uppdatera bloggen så fort jag får möjlighet.

Kram!


Husägare!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Äntligen!!!
Den 7 oktober skrev vi kontrakt på ett stort och fint hus! Vi hade letat hus ganska länge och varit på ett 30-tal visningar. Det var 3 av alla dessa som vi fastnade extra mycket för. Men det hus som vi nu äger var det allra bästa. Det kändes bra redan då vi tog första klivet in i huset. Det är på ca 200 kvm och en tomt på ca 1700. Det är renoverat och fräscht och med öppen planlösning till kök och vardagsrum som vi vill ha. Uppe är det också två sovrum och en stor hall. En trappa ner är det ett stort badrum, tv-rum, tvättstuga, pannrum, ett sovrum och garage. Huset har även en stor balkong och altan.
Idag blev husköpet klart så ikväll har vi varit där och installerat oss. Jag fick detta fina hjärta i present av Stefan. Mamma och pappa och Stefans föräldrar var också nyfiken på vårat fina hus. Så de kom på besök.
Så nu har vi en tid framför oss med flytt ur lägenhet och städning innan vi på allvar landar i vårt nya, fina hem!

Go kväll!

63-års kalas!!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Födelsedagsfirande blev det idag me!
Stefans pappa fyller år i veckan som kommer så idag blev det kalas.
Vi åt middag allihopa på Jops. Det är alltid mysigt och trevligt med familjemiddagar av alla dess slag tycker jag. Jag åt en god köttbit med potatisgratäng, Mums!
Efterrätt och presenter blev det i Njurunda efteråt. Han fick ett par röda shorts av oss som han blev nöjd med.


Jag och Stefans systerson gör paus i nintendospelandet och blir fotograferade:) Båda barnen hade med sig sina spel och jag blev så sugen att spela Super Mario. Så jag frågade snällt om jag fick låna och det fick jag:) Vi spelade varannan gång och han är en riktig hejare på såna spel, så även hans syster. Jag hade själv ett supernintendo när jag var barn och det var riktigt roligt.

Vi kommer vara utan internet några dagar och därför kommer jag inte kunna blogga, varför kommer ni få veta framöver.

Go kväll!

Grattis!!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Idag blev det kalas!
Stefans systerdotter har fyllt 8 år. Hon fick många bra presenter. Det som var mest populärt bland alla gästerna var ballonger som man kunde forma till olika figurer. Alla engagerade sig i denna minst sagt roliga uppfinning:)
Hon fick även en kläder och spel som blev nöjd med.
Det bjöds på flera olika sorters pajer och till det var det sallad och bröd. Till efterrätt blev det kakor och tårta som födelsedagsbarnet och en kompis hade gjort själva. Den var riktigt god.


Den dagen hon fyllde fick hon ett Nintendo DS XL. Lillebrorsan tycker det är spännande att kolla på när hon spelar. Här sitter dom och myser i Stefans knä.

Annars idag har vi gjort lite av varje. Vi har bland annat varit på Birsta och shoppat och det blev även en liten sväng på stan. Så vi har haft en bra dag!


Go kväll!!

Vardag igen!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Nu är julen slut!
Det är mysigt och härligt med julen och de långa helgerna som man får njuta av. Men det är också skönt att det är över så man kommer in i vardagsrutinerna igen.
Jag har tyvärr inte kunnat varit ute och fotat så mycket som jag hade velat. Antingen har det varit aldeles för kallt för att ta ut kameran eller så har det snöat. Men i morse tog jag mig en liten sväng här i närheten och fotade några vackra vinterbilder.
Annars har helgen varit lugn.
I morgon tänkte jag komma igång med träningen på allvar igen.

Go kväll!

Vinterbilder!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Äntligen!!!!!
I går åkte vi upp till mamma och pappa i stugan och då passade jag på att fota nya vinterbilder. Jag fick äntligen att bra tillfälle till det. Eftersom det varit så kallt så har jag inte velat ta ut kameran över huvud taget. Men igår var det bara några minusgrader och det snöade inte heller så det var perfekt fotoväder:)






Go kväll!


Gott Nytt År!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Välkommen 2011!!!
Vi hade en superbra nyårsafton Stefan och jag.
Vi började kvällen med att äta god mat. Till förrätt blev det en liten smörgås med skagenröra. Till huvudrätt åt vi fylld, helstekt fläskkotlett med potatisgratäng och bearnaisesås och sallad. Vi hade tänkt ha glass till efterrätt men vi blev så mätta så den hoppade vi över.
Vi gjorde oss sedan klara för att åka ner till casinot. Där var det mycket folk en sån här kväll men det var trevligt att gå ut och roa sig lite extra så här på nyårsafton.
Nu kommer vi till bästa på hela kvällen!!! Vi firade tolvlsaget vid hamnen där det sköts fyrverkerier som var helt fantastiska!!!! Det är de bästa fyrverkerierna jag någonsin har varit med om!! Jag vet att bilden inte är den bästa..det snöade lite lätt och jag skulle aldrig med en bild kunna beskriva hur det var för det måste upplevas!!

Så nu är det ett nytt år, det blir spännande och se vad det har att erbjuda!

Go morgon!