Varma tisdag!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Det var roligare än jag trodde:)
Jag och min systerson hoppade ikväll när vi var hos dom och firade syrrans sambo som fyllde år i helgen. Jag har aldrig provat studsmattan tidigare. Det var riktigt roligt att hoppa.
I present köpte vi ett presentkort på en fiskeaffär. Han tycker om att fiska så vi tyckte det passade bäst.
Annars har det inte hänt så mycket idag. Jag har varit på Birsta en sväng och när vi åkte från syrran så åkte vi och handlade mat. Det behövdes verkligen. Det känns alltid lika skönt när kylskåpet är fyllt.
Solen har skinit hela dagen och även igår. Så nu verkar värmen ha anlänt.

Go kväll!

Midsommarhelgen!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Helgen har varit härlig på många sätt.
I fredags gjorde jag en väldigt lång cykeltur. Vi skulle nämligen fira midsommar med mamma och pappa i stugan. Så jag tog en cykeltur dit! Jag hade planerat det länge och vädret var kanonbra. Så det var bara att trampa iväg:) Det tog 2 tim och 15 minuter, effektiv tid 1 tim och 50 minuter. Jag tog det lugnt med många pauser. Jag cyklade förbi hästhagar och kohagar och blomsterängar och det kändes som riktig svensk sommar.
När jag kom fram var jag jätteglad att jag gjort det.
Mamma hade med sig en arbetskollega som också firade helgen med oss och min systerson och syrrans sambo kom upp senare. Syrran har jobbat hela helgen.
Vi har letat grodor, spelat badminton, boule och ett roligt paketspel tillsammans.
Så helgen har varit kanonbra med god mat och hyfsat väder.
När vi åkte hem idag for vi direkt ner till Stefans föräldrar där vi var bjuden på grillat. Hans syster och syskonbarn var också där. Solen har värmt oss bra idag så vi har suttit mycket ute. Jag köpte mig en tidning som jag läste i en solstol, det är sommar det!
Midsommarstången på bilden gjorde Stefan och min systerson på midsommarafton:)

Nu laddar vi för en ny vecka.

Go kväll!

Utflykt till Hudiksvall!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Idag har vi haft en mysig dag!
Vi har varit i Hudiksvall. Vi började med att åka till Dollarstor och kolla runt lite. Vi köpte skurmedel, diskmedel och lite annat smått och gott.
Vi gick runt en sväng på stan också. Det var mycket folk som passade på att vara ute i det vackra vädret. Jag passade på att ta bilder på den stora mängd fåglar som höll till efter strandpromenaden.



Vi gick igenom en park som hade fontäner och fina blommor.

Vi åt lunch på ett ställe som vi inte var allt för nöjd med. Så vi åkte en sväng till Albert och Herbert och sen tog vi oss till ett jättemysigt fikaställe efter vattnet där vi åt en var sin supergod smörgås med kycklingröra. Vi fick åka några mil för att komma dit men det var det absolut värt för det var så fint område med sjöbodar och fina hus och stugor. Det låg previs vid vattnet så utsikten kunde man inte klaga på:)






Så vi har haft en underbar utflyktdag.

Nu väntar en härlig och skön midsommarhelg!

Glad midsommar!

Cykeljacka!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Jag har köpt mig en rejäl och snygg cykeljacka!
Den är kort fram så att jag inte ska få in vind och bak är den längre så det inte ska bli en glipa. Den står emot framförallt vind men också väta. Jag kollade ut den i helgen men hängde undan den för att fundera om jag verkligen behöver en. Men jag cyklar ju mycket och jag trivdes bra i den när jag provade den och så är den jättesnygg med svart med lila detaljer. Jag köpte den för pengar jag fick när jag fyllde år.

I morgon är vi båda lediga. Vi tog ut en extra ledig dag inför midsommarhelgen så blir den en dag längre. Vi ser fram emot helgen med mysig dag i morgon och resten av helgen blir också kanonbra!

Go kväll!

Vart är startknappen??!!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Karlar ska inte vara i tvättstugan!
När vi kom hem från jobbet så började jag med maten och Stefan gick ner och startade tvätten. Vi tänkte åka och handla när tvätten var klar så vi väntade med att åka enbart för att vänta på det. Vi gick ner, Stefan öppnade luckan och känner på kläderna. Han tänker:" Den känns torr, det här gårt fort att torka". Jag kollar på maskinen och konstaterar att han inte ens har slagit på maskinen! Morr!
Bra försök men bättre lycka nästa gång!

Bröllopet!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Nu har hon fått sin prins!
Jag satt mer eller mindre klistrad framför tv:n igår för att följa det stora bröllopet. Det var väldigt vackert, allt runtomkring, i kyrkan, kortegen i vagn och båt, ja allt var bra! Det är ju inte varje dag man får se ett kungligt bröllop på tv så det vara lika bra att passa på:)

Go kväll!

Veckan som gått!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Ja veckan har fått fort och jag har hunnit med en hel del.
I måndags efter jobbet tillbringade jag tid på gymmet. Jag hade under förra helgen gjort en träningsplanering för veckan. Så det blev första passet. På tisdag morgon cyklade jag 2 mil som också ingick i planeringen. På onsdagen var det tänkt att jag skulle till gymmet men det blev en cykeltur uppför Södra berget i stället! Och det kan jag säga gav minst lika mycket träning för det var väldigt jobbigt att ta sig upp för den branten med alla kurvorna. Jag gjorde två korta stopp och det tyckte jag om jag själv får säga var ganska bra för att vara första gången!Nästa gång kanske jag bara gör ett stopp:)
I tisdags var jag på birsta med Stefans syster. Jag köpte lite kläder som jag verkligen behöver. På onsdagen gick jag och Stefan på stan. Vi inledde det med att gå och äta på Allstar. Jag åt en sandwich som var supergod!
Jag köpte lite kläder också, en jättefin tunika på Cubus och två par leggings på Indiska. Så nu har jag bra med sommarkläder.
Igår efter jobbet åkte vi upp till Norra berget för att ta några "hitta ut" kontroller. Det är ett frilufsprojekt som kommun har där man ska leta kontroller efter en karta och sedan registrera dom på nätet så har man chans att vinna priser.
Till middag igår blev det Pizza! Vi har inte ätit vanlig pizza på väldigt länge. Det har mest blivit på Biteline sen årskiftet men nu var vi mest sugen på en vanlig, hederlig pizza! Det var fantastiskt gott!
Idag kommer i alla fall jag se mycket av det kungliga brölloppet på tv!

Go morgon!

Rolig apa!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Här är apan jag fick av min systerson i födelsedagspresent!

Födelsedagsfirande!

Allmänt  /  0  Kommentarer



Ikväll har jag blivit firad av mamma och pappa, syrran och hennes sambo och min systerson och Stefans syster hennes familj!
Jag är jättenöjd med presenterna, presentkort är alltid bra och det ena ska jag använda redan i morgon då jag fick en tid också som var inbokad redan då jag ska plocka och färga ögonbrynen. Det ska bli spännande att se hur det går för det är nåt jag aldrig har gjort förut.
Av min systerson fick jag e galen apa:) och han hade tydligen varit helt upp i hejsan när han såg den i butiken:)
Skålarna fick jag av mamma och pappa och sånt går alltid åt.
Nu blir det att säga go natt för min del.

Go natt!


29 år!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Jag hade en jättebra födelsedag igår!
Av Stefan i present fick jag en platttång som jag hade önskat mig och i april fick jag Iphone som tidig födelsedagspresent:)
Jag och Stefan började dagen med att åka upp på hotellet på Södra Berget och äta frukost. Som alltid så är det supergott där och vacker utsikt.
Vi åkte hem och vilade oss en stund och sedan åkte vi till Birsta och kollade runt lite. Jag köpte en jättefin tunika som jag är så nöjd med!
När vi var klara där åkte vi in till stan för att äta lunch på Biteline med kompisarna! Våra vänner från Karlstad är på besök så vi var ett helt gäng och några bäbisar.
På kvällen vart det grillning hos Peter och Petra och vi hade det supertrevligt. Det är flera par i gänget som fått bäbisar den senaste tiden. Så totalt var det 4 bäbisar men den fjärde var trött och somnade tidigt därför fick jag inte med honom på bild.
Firandet med nära och kära fortsätter ikväll:)

Go morgon!

Sommarvecka!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Solen skiner och sommaren är här....
...för skolavslutningar och stundentfirande är ett sommartecken för mig:) Stan fylls med glada och lyckliga studenter och de sjunger in sommaren och sin framtid.
Själv var det igår 10 år sedan jag tog studenten! Det är otroligt va fort tiden går. Jag glömmer aldrig den dagen. Den är helt oförglömlig och klassen jag gick i var fantastisk!
Vädret har varit soligt och varmt igår och det ser ljust ut idag me:) Så det är bara att hålla tummarna.
Jag ser fram emot en härlig helg med goda vänner som är i stan och mycket annat trevligt som händer.

Go morgon!

Nationaldagen!

Allmänt  /  0  Kommentarer
'
Igår gjorde vi allt möjligt!
Vi inledde dagen med en sväng till Birsta. Vi köpte en ny burk med lock att ha tvättmedel i för hinken vi haft hade det gått hål i. Så det kom tvättmedel överallt! Det blev även lite nya cykelkläder till mig:)
Vi åkte hem, hängde tvätten och åt lunch och sedan en tripp ner till stan där det var hur mycket folk som helst som kommit för att fira 6 juni. Det var aktiviteter och rörelse överallt. Vi gick Storgatan upp och sen tillbaka, jag tog lite bilder och vi gick in en sväng för att kolla in rean på en sportaffär men det var väldigt utplockat.
Träning för mig igår blev en cykeltur på 2,2 mil. Det var riktigt härligt och så fick jag inviga de nya kläderna som fungerade kanonbra:)
Vi avslutade dagen med att äta fläskfilè och potatisgratäng till middag, Mums!

Go morgon!

Lördag!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Det blev fotografering i det härliga vädret igår!
Vi har inte så mycket bilder på oss två tillsammans så vi passade på att ta några igår innan vi åkte till Galtström.
Där åt vi middag tillsammans med både Stefans och mina föräldrar. Det är jättebra mat på restaurangen där. Jag åt en jättegod pasta som jag brukar ta. När vi ätit klart och njutit av den mysiga restaurangen så åkte vi hem till Stefans föräldrar och åt glass till efterätt och satt ute i solen och surrade på. Så vi hade en jättetrevlig kväll allihopa!
Jag och Stefan åkte sedan in till stan och kollade på crusingen. Det var mycket folk ute och bra väder och snygga bilar.
Under dagen igår hjälpte vi till att lägga golv i Njurunda. Det gick snabbt undan och det var ett lätt golv att lägga. Så vi gjorde hela rummet som är ganska stort på 5,5 timme.

Kram



Geocaching på Åstön!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Idag har Stefan och jag haft en underbar eftermiddag på Åstön!
Vi slutade vid lunch idag båda två. Vi åkte först iväg och åt supergod lunch!
Sedan åkte vi ut till Åstön. Vi tog med oss gps:en och letade några skatter. Vi hade också med oss cyklarna.  Till den första skatten blev det en promenad. Den hittade vi ganska snabbt.
De andra två cyklade vi runt för att leta. Vi hittade en av dom. Så vi letade 3 totalt men hittade 2 och det får bli godkänt:)Vi tog det bara lugnt och njöt av det vackra vädret. Vi stannade och tog en del bilder som de flesta blev rätt fina i det soliga vädret!
Stefan hade köpt två grillpinnar som vi hade med oss och som vi använde till korvgrillning. Mat smakar alltid gott utomhus.
Så vi har haft en fantastisk eftermiddag med motion, härligt väder och självklart geocaching!







Kram!

Vardagslyx!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Igår kväll hade vi en mysig kväll på stan!
Först gjorde vi några ärenden, bland annat bytte jag ut min hårklämma jag köpte i söndags som redan hade gått sönder:( Så jag fick en ny med detsamma!
Det blev även lite shopping. Jag fick ett par superfina och sköna jeans av Stefan:) Det blev ett par likadana som jag köpte sist för jag trivs så bra med dom och dom är verkligen supersköna!
Vi avslutade kvällen med middag Kinarestaurangen i blåhuset. Det är så bra där och det är verkligen superbra mat.
Jag hann också med lite träning igår när jag slutade jobbet. Jag tränade i gymmet. Det gick ganska bra men jag hade glömt Ipoden hemma och utan musiken så blir det inte lika roligt.

Solen verkar hålla sig framme några dagar till, Härligt!

Go morgon!