Måndag och tisdag men inte onsdag

Allmänt  /  0  Kommentarer

Så har träningen sett ut fram till och med i morgon. Igår var jag åter igen på ett Indoor walking- pass. Det var inte lika jobbigt som förra gången. Men det som känns i benen är att man trampar konstant i 45 minuter. På spinningen trampar man också hela tiden men där går det att sätta sig ner och vila.
Idag har jag först varit på ett väldigt jobbigt spinningpass. Vi körde stenhårt i 45 minuter men det var kul. Sedan åkte jag och simmade. Det blev 10 längder, inte så många men det var härligt att simma lite lugnt efter ett sånt hårt spinningpass.
Men i morgon blir det vila. Då blir det en sväng till Birsta med mamma och pappa.

Nu hinner jag inte skriva mer för nu börjar Andra Avenyn.

Kram


Bergsklättring

Allmänt  /  0  Kommentarer

 
Så var denna dag snart till enda.
Det största äventyret idag blev skattjakt uppför Svartviksberget...phuu! Det var väldigt brant och på vägen upp hittade vi inte direkt någon stig att ta oss fram på. Så det var bara att gå mellan stenar och snår. Jag kom på att det var lättare att ta sig upp om jag gick på alla fyra. Så jag klättrade mig upp precis som en hund:) Efter ett bra tags klättrande kom vi upp till grillplatsen på bilden. Där satte jag mig och vilade mina trötta ben en stund. Där stog gps:en på 40 meter, alltså det var avståndet som var kvar fram till skatten. Så vi gick en bit till och letadde bland stora stenar och där hittade Stefan skatten:) Ledtråden var "grotta" så det var ganska lätt att hitta. Den låg i det stora svarta hålet på bilden.
Sedan var det bara att börja ta sig nerför berget. Men då hittade vi en bra stig som gjorde det hela mycket lättare. Men innan vi gick ner ställde jag mig längst ut vid kanten och kollade på den fina utsikten utöver Hemmanet.
                      
Men sedan gick vi ner. Vi var ganska trötta i benen när vi kom till bilen. Men det var skönt att komma ut lite och göra en ganska fysiskt ansträngande promenad. Vi hade nog aldrig gjort det om vi inte hade haft vårat intresse att leta skatter. Så pass mycket som vi är ute på utflykter hade jag aldrig gjort om vi inte hade haft det här intresset heller. Vi har haft många roliga och spännande äventyr på grund av detta. Det jag tycker är extra roligt är när vi är ute och letar skatter på nätterna. Då tar vi på oss varma kläder och tar med oss ficklampa och beger oss.
Annars idag har vi gjort lite av varje. Vi klippte gräset hos Stefans föräldrar i morse.
När vi kom hem efter bergsklättringen åkte vi hem och städade. Sedan slöade vi framför tv:n innan vi åkte och käkade kinabuffè. Det var kanongott som alltid.
Vi har gjort en rensning i kyl och frys och i skafferiet. Det är skönt att det är gjort inför i morgon då vi tänkte åka och storhandla.

Nu slappar vi framför tv:n.

Go kväll!


Nu har jag lagt till bilder

Allmänt  /  0  Kommentarer
Nu har jag lagt till bilder och ändrat lite i texten i inlägget "mormor 80 år".
Bloggandet om dagens äventyr kommer senare ikväll. Dagen är ju inte slut än så det kanske sker nåt mer som jag vill blogga om.

Kram

3 - rätters middag!

Allmänt  /  0  Kommentarer

 
Igår hade vi en planerad 3- rätters middag på menyn hos Stefans föräldrar.
Jag och Stefan ordnade för- och efterrätten och de fixade huvudrätten. Stefan hade hittat ett roligt recept på en förrätt där man skulle göra egna små brödskålar. Det var busenkelt. Vi använde oss av mjukt tunnbröd. Vi körde in dom i  mikron i ca 15 sekunder. Sedan in i ugnen i 2-3 minuter. Därefter behöver de stelna till en stund. Resultatet blir kanon!
Medan Stefan fixade detta skar jag grönsaker och dessa fina små tomater i ett fint taggit mönster som vi skulle som fyllning i med en massa annat gott.
                         
                                DETTA BLEV RESULTATET!
Vi fyllde skålarna med salladsblad i botten, sedan ishavssallad, räkor, tomat, gurka och ägg. 
Tack Stefan för den underbart fina och goda förrätten!

                            
Huvudrätten bestod av grillad fläskfilè med egen friterad potatis, bearnaisesås, baugette och grönsaker. Jag hade aldrig ätit potatis som man friterar själv men allt på tallriken var kanongott! Tack så mycket!

                          
Till efterrätt blev det marängsviss. Den innehöll glass, marränger, chokladsås och chokladfyllda rullrån. De var fanstiskt goda. Chokladen inuti smakade som nougat. 
Så denna 3- rätters middag blev kanon bra och kvällen var mycket trevlig och mysig! 
Om jag ska välja mellan förrätten och efterrätten som jag och Stefan stog för så är vi nog mest nöjd med förrätten. Det var kul att prova något nytt och Stefan är så glad att den vart så bra första gången vi gjorde den.

Annars igår gjorde vi lite av varje. Vi åkte ner till Njurunda på förmiddagen. Stefan började greja med bilen. Den har läckt spolarvätska länge. Det är slangen som ger lysena vätskan som har varit trasig. Så nu är det ordnat. Stefan är duktig och att fixa och ordna saker han:) När vi åkte hem sent i igår kväll så slutade extra ljusen att fungera på bilen. Så förmodligen har det gått en säkring. Bilar är jättebra att frakta sig hit och dit med men när de går sönder..ja då är det inte lika kul. Men det är sånt man får ta.
Vi gick till Peter och Petra på eftermiddagen och fikade och surrade ett tag. Det var trevligt.
Vi spelade på lotto allihopa på kvällen. Jag har en kupong som jag kan spela på i 5 veckor. Så jag tycker det är spännande. Men hittills har det blivit dåligt med vinst. Men jag har kanske bättre tur nästa vecka.

Idag ska vi och fara iväg en sväng. Vi ska bland annat ut och leta några skatter.

Kram


Present från Turkiet!

Allmänt  /  0  Kommentarer

                   
Jag tycker så mycket om halsband!
Min syster och hennes familj kom hem i onsdags efter en vecka i Turkiet. Jag fick det här fina halsbandet av min systerson igår. TACK SÅ MYCKET!
Han sa att han ville flytta till Turkiet:) Det kan jag tro efter att ha badat och ätit glass kanske varje dag:) han måste ju tycka det är ett kanon ställe att bo på:) Han hade gjort en jätte tuff frisyr där nere. Den gillade han skarpt.

Kram


Casinot!

Allmänt  /  0  Kommentarer

                     
Dit åkte vi efter 80-års kalaset. Jag har varit där en gång tidigare. Jag och Stefan har pratat om det länge att gå dit men det har inte blivit av.
Stefan var där med jobbet i veckan så han hade lite mera koll på hur man gör när man spelar och så. Han löste ett årskort för inträdet då. Så det nappade jag också på. Då är inträdet gratis ett helt år. När jag köpte mig ett sånt kort så fick man 20 marker att spela för. Vi tog med oss en liten summa att spela bara för att det var kul att prova. Tyvärr hade vi lite oflyt. Vi spelade på roulette mest. Det mesta vi vann var 100 kr. Men vi har kanske bättre tur nästa gång.
Idag har vi ganska mycket vi tänkte göra. Dagen är mer eller mindre full speckad. Men vi tänkte även hinna med en sväng att ta någon skatt neråt Njurunda hållet. För det ska tydligen bli toppenväder idag.

kram


Mormor 80 år!

Allmänt  /  0  Kommentarer

GRATTIS!
I går fyllde mormor 80 år. Så vi var till mammas bror på kvällen där vi alla firade henne. Hon fick många fina presenter. 
             
Bland annat fick hon den här fina dragväskan. Vi hade köpt en kaffemugg och en tekopp i blått och även servetter och ett blockljus som passade bra ihop. Hon fick även ett nattlinne och lite annat smått och gott.
Vi åt en jätte god smörgåstårt och vi satt och surrade till sena kvällen.
Det var ett mycket trevligt kalas. Alla var vi där i släkten på mammas sida. Så det hela var mycket lyckat!

Kram


Onsdagslyx!

Allmänt  /  1  Kommentarer

Då har vi kommit till mitten av veckan.
Jag jobbade till 16.30. Då åkte jag hem och bytte om till träningskläderna. Jag for ner till gymmet och körde mitt pass. Det var mycket folk vilket det brukar vara den tiden. Men de maskiner som jag brukar köra vara lediga när jag ville ha dom så det flöt på bra.
När jag var klar åkte jag ut till Birsta för att uträtta några ärenden.
Sedan blev det äntligen dags för middag. Jag brukar bli ganska hungrig när jag har tränat så magen ville verkligen ha mat. Stefan är ute på skoj med jobbet ikväll så jag passade också på att lyxa lite. Så jag åkte och köpte Kinamat från Blå kiosken. Det var fantiskt gott!
Nu slappar jag i soffan framför Idol.

Go kväll!


Söndag

Allmänt  /  0  Kommentarer

Vi kom hem från stugan vid 9.15.
Stefan ville gå på fotboll i Svartvik som började 11.00. Jag åkte till en kompis i Nolby och hälsade på. När fotbollen var slut åkte vi till Stefans syster för jag skulle få mitt hår klippt:) Jag är jättenöjd med resultatet:) Eftersom det var så fint väder satt vi ute på gården och klippte. Jag har tjockt och mycket hår så det blev ganska mycket som hamnade på backen när hon tunnade ur det.
                           
När vi kom hem åkte Stefan och tränade där han brukar träna och jag åkte till mitt. Jag brukar inte träna så mycket på helgerna. Men det var väldigt lugnt på gymmet och det var skönt att slippa vänta på maskinerna. Så det kanske blir träning nån mer gång framöver på helgerna.
Ikväll åkte vi och åt tacosbuffè. Det var supergott även det, som all annan mat denna helg.
Nu sitter vi mest och slappar och tar det lugnt och lyssnar på regnet som smattrar mot taket och fönstret.

Go kväll!


En hösthelg i stugan

Allmänt  /  0  Kommentarer

                           
I fredags åkte jag och Stefan upp till stugan.
Det var länge sedan vi var där. Det var ganska kallt inne när vi kom. Så Stefan drog igång en brasa direkt. Det blev varmt på några timmar. Vi gjorde varma mackor till middag. Det är gott och det var skönt att göra något som går ganska snabbt eftersom klockan var ganska mycket när vi kom upp och för att slippa stå vid spisen hela kvällen så blev det mackor..Gott!
På lördagen hade vi ett projekt som vi pysslade med några timmar. När mamma och pappa fick lägga om taket på altanen i våras, målade jag och Stefan plankorna till innertaket. Det blev då plankor över som har legat ute under pressänning som de ville ha in till förrådet. Så vi satte upp konsoller och en liten hylla som plankorna kunde ligga på. Sedan var det bara att lägga upp allt. Det vart kanon bra tycker vi själva:)
                                 
                                 
Under tiden vi höll på med detta gjorde vi i ordning en brasa i grillen som är en cementring. Vi täljde oss två pinnar och grillade korv. Jag lyckades tyvärr tappa tre stycken i elden. Så till slut gav jag upp. Men då fick jag den korven som Stefan hade grillat:) Så grillade han en ny till sig.
                            
                                                  
                              
När vi grillat och gjort klart i förrådet gick vi in och tog det lugnt. Jag läste Amelia och Stefan läste ur sin bok. Det var skönt att bara ta det lugnt ett tag.
Sedan blev det dags att börja med middagen. Vi hade längtat efter att grilla. Så vi la en fläskfilè på gasolgrillen. Vi hade egen klyftpotatis till och sås och vitlöksbröd och det vart supergott.
                            
På kvällen såg vi nya Wallander filmen som kom ut i onsdags. Men jag tyckte den var så där. Jag har sett bättre av dessa filmer.
Vi åkte hem ganska tidigt från stugan i morse. Vad vi gjort idag skriver jag om i ett nytt inlägg.

Kram


Våfflor med glass

Allmänt  /  0  Kommentarer

                  
Mums! Idag blev det den mumsiga maten till middag. Jag jobbade till fyra. Jag åkte hem och bytte om. Sedan åkte jag upp till sjukhuset där jag hade tid 17.20.
Därefter åkte jag och hämtade Stefan på jobbet och vi åkte och handlade det vi behöver ha med oss till stugan i helgen. Vi ska grilla god mat och se Wallander filmen jag hyrde igår. Så vi ska ha en skön och lugn helg.
Det blir nog inget mer bloggande innan vi åker dit i morgon kväll. Men jag kommer ta med mig kameran så jag kan lägga ut lite bilder av helgen när vi är hemma igen.

Trevlig helg!


Mössa inomhus

Allmänt  /  0  Kommentarer

                
Nu är det tydligen dags att ta på sig mössan. Själv är jag inte den som går med mössa på vintern allt för ofta. På jobbet tycker jag om att ha det men inte annars. Då ska det vara riktigt kallt i så fall.
Men Stefan gillar mössor. Ända sedan vi träffades har han haft mössa när det varit sånt väder. Han passar  verkligen bra i mössa. Igår tog han fram en och provade precis innan han skulle sova. Visst ser det varmt och gosigt ut?:)

Kram


Vilodag

Allmänt  /  0  Kommentarer

Idag blev det vilodag från träning. Det känns att jag tränat hårt två dagar i rad så det var skönt med lite vila ikväll.
Jag har varit på kurs hela dagen. Det var roligt och inspirerande att få lära sig nya saker.
När jag slutade åkte jag till stan och lånade nya Wallander-filmen som kom ut idag. Vi tänkte ta med den till stugan i helgen. Förra gången vi skulle låna den nyaste filmen så fick vi leta runt halva stan innan vi fick tag på den. Men nu minsann fick jag tag på den på första försöket:)
Sedan bar det iväg ner till Njurunda. Stefans föräldrar ville ha hjälp att installera lite nya kanaler till tv:n.
När vi kom hem har vi hunnit med mycket, plocka tvätt, gjort våffelsmet till middagen i morgon, gjort matlista som vi ska handla efter i morgon till det vi ska ha med oss till stugan. Det blir lite grillning på lördag..Mums!

Det var allt för ikväll.

Go kväll!




Spagettiben

Allmänt  /  0  Kommentarer

Det har tränats hårt både i måndags och tisdags. I måndags provade jag ett nytt pass, Indoor walking. Man trampar på en crosstrainer i 45 minuter i grupp och till musik. Det var väldigt jobbigt. Det är inte som på spinningen att man kan sätta sig ner och vila när man blir trött. Nä, här är det bara att köra på hela tiden, hela passet ut. Men det var väldigt roligt. Det kommer jag nog att göra igen.
Igår blev det spinning också. Det har jag hållit på med i flera år, i perioder, men det är också väldigt skoj och är bra och skonsam träning. Igår var vi bara 4 stycken på passet så vi intog raden längst fram, närmast instruktören och gav gärnet hela passet! Efter dessa två intensiva pass så kan jag säga att mina ben känns som spagetti. Jag brukar sällan få träningsvärk men nu känns det mycket i både ben och armar. Men ikväll blir det vila. Kanske att jag hinner med ett pass i gymmet i morgon. Det hade varit bra för då har jag verkligen varierat min träning den här veckan.
Idag är det onsdag och för första gången på veckan så är det mulet så här dags på dagen. Det har varit så härligt att solen har varit framme när jag cyklat till jobbet. Jag tycker större delen av september har varit solig och ganska varm. Det är bara att ta vara på det för snart blir det mörkt och kallt och snön...ja den får gärna vänta med sin entrè ett tag för min del.

Ha en bra dag.

Kram


Blåbär

Allmänt  /  0  Kommentarer

                      
Idag gav jag mig ut i skogen och plockade dessa bär.
Vi åkte till Njurunda på förmiddagen. Då blev jag sugen på att ge mig ut i skogen och plocka dessa bär. Jag har tänkt det länge men det har inte blivit av. Nu börjar det väl bli på gränsen till sent av bärperioden att ge sig ut. Igår när vi gick in och läste på våra skatter som vi har lagt ut så var det en som hade loggat(skrivit om när de tog skatten) och den personen hade stannat till vid skatten och stoppat några goda blåbär i munnen. Så då åkte jag dit för att kolla om det fanns några kvar. Det fanns några stycken men de flesta vara övermogna. Så jag åkte till skogarna kring Bergafjärden istället och där hittade jag mera. Men tyvärr hittade jag inte så mycket som jag hade hoppats på. Men det blev några deciliter i alla fall som räcker till en god blåbärspaj. När jag kommer mig för att göra den så skaffar jag mig lite hallon att dryga ut blåbären med. Det blir nog en supergod kombination:)
Vi åkte från Njurunda vid 15-tiden. Stefan åkte då och tränade och jag tog det lugnt hemma. Jag bäddade rent i sängen och rensade min lilla mängd blåbär.
Nu ikväll tar vi det mest bara lugnt. Det blir en kväll framför tv:n och lvi laddar inför en ny arbetsvecka.

Go kväll!


 


En mycket trevlig middag!

Allmänt  /  0  Kommentarer

                       
Igår bjöd jag hem mina kollegor på middag!
Det blev inte bara ost och kex om ni trodde det:) Jag glömde att ta fram kameran och när jag kom på det hade vi redan ätit. Så därför blev det bild på efterrätten som bestod av ost, kex och vindruvor.
Till middag gjorde jag den jättegoda kycklinggrytan som vi gjorde här hemma för ett tag sen och som är så god. Gästerna tyckte det var supergott också vilket känns extra kul eftersom vi bara gjort den en gång tidigare. Men jag kan nästan lova att den är svår att misslyckas med så prova gärna vettja:)

Kycklinggryta
4 portioner:

2 stora kycklingfiléer
15 cm purjolök
1 dl riven morot
1 hönsbuljongtärning
5 dl matgrädde
2 msk thai sweetchilisås
Vitpeppar & salt
Maizena ljus redning
+ Ris för fyra personer

Strimla och stek kycklingen i en stor panna. Skär purjolöken på snedden och fräs på tillsammans med kycklingbitarna. Låt det få lite färg. Häll över matgrädden och blanda ner hönsbuljongen. Rör ner sweetchilisåsen, morötterna och krydda efter smak. Om grytan känns lös, red den med lite ljus redning. Låt puttra. Smaka av. Servera med ris!
Receptet har jag hittat på en blogg: http://www.annasara.net

Vi satt och pratade och tiden gick så snabbt. Så plötsligt hade vi suttit och surrat i över 5 timmar! Att tiden går fort vid såna här tillställningar brukar vara ett tecken på att man har trevligt. Så jag lyckades tydligen bra med min bjuding:)
Jag fick även en fin liten present av dom alla:)

Ett jättefint smyckeskrin! Tack så mycket!
Idag har Stefan och jag en slappar dag. Vi tog det lugnt på förmiddagen, vilket vi i för sig kommer göra resten av dagen också. Men vid 13 tiden åkte vi och gjorde några små ärenden sen ut på ica maxi och handlade lite inför veckan som kommer. Så nu har vi middag hemma för hela veckan.

Kram

 


Vad ska jag göra för gott?

Allmänt  /  1  Kommentarer

På fredag har jag bjudit hem några jag känner på middag. Huvudrätten har jag redan bestämt för längesen. Men nu sitter jag och klurar på för- och efterrätt. Jag vill göra nåt enkelt men ändå inte nåt som jag gör till vardags. Kanske nåt med räkor till förrätt? efterätten har jag i denna skrivande stund inte en aning om...jaja det är nåt att klura på detta men till i morgon måste jag ha bestämt mig för det är då inköpen ska göras.

Kram


Spinning och simning

Allmänt  /  0  Kommentarer

Ikväll blev det träning minsann. Jag var på ett spinningpass 18.30. Det var väldigt länge sen sist. Så det var ganska jobbigt men kul. Jag var rätt trött och slut när passet var klart. Men jag hade planerat att gå och simma på sporthallen efteråt. På tisdagkvällar har de kvällssim då de tänder ljus och släcker ner runt bassängen och sätter på lugn musik. Så jag simmade 15 längder, 375 meter. När jag bodde i Kvissleby gick jag till simhallen där när de hade kvällssim. Så det är skönt och mysigt att simma. Jag har alltid tyckt om vatten så att simma passar mig perfekt.

Nu böjar jag bli trött men en stund till ska jag nog orka vara uppe.

Go kväll!


Enkelt och gott

Allmänt  /  1  Kommentarer

                   
Här kommer ett jättegott recept som vi provade till middag igår. Det är enkelt och går snabbt. Receptet hittade jag på en blogg: http://www.annasara.net

                       

Pastalåda

2 eller 3 baconpaket
2 dl Matgrädde
500g valfri pasta
Vitlökspulver
Citronpeppar
Riven ost
Lite salt&svartpeppar


Ugn 200 grader

Koka upp en kastrull med vatten. Knaperstek bacon. Ställ stekpannan åt sidan. När vattnet kokar häller du i pastan och låt koka lite längre än angiven tid. Häll av. Häll pastan och baconblandningen i en gratängform (därav mängden pasta), krydda efter smak. Blanda om allt. Häll över matgrädden och strö över osten. Värm i ugnen ca 10 minuter eller tills du ser att osten smält.

Smaklig måltid!

 


Vackra naturreservat

Allmänt  /  0  Kommentarer

                         
Det vart en del gjort idag också. Vi åkte till Birsta på förmiddagen. Stefan åkte och tränade och jag tog en sväng till Birsta city. Jag handlade lite kläder för ett presentkort jag fick när jag fyllde år. Jag gick mycket kläder för pengarna, ett par byxor, två tröjor och lite underkläder.
När vi var klara på Birsta så gav vi oss iväg för att ta två skatter på Alnön. Men när vi skulle leta fram dom på kartan på gps:en så fanns dom inte med. Så det blev nåt konstigt när vi förde över dom från datorn igår. Men vi gjorde ändå en utflykt dit vi trodde på ett ungefär vart den ena skatten skulle ligga. Det var vid ett jättefint naturreservat.
              
Vid fågeltornet, högra bilden så hade vi läst oss till att den ena skatten troligen kunde ligga. Men eftersom vi inte kunde få fram kordinaterna så hade vi ingen aning om vart den kunde vara. Men vi kollade lite på gömställen för skoj skull men ingen skatt funnen.
                                
Det fanns grillmöjligheter där. Så dit ska vi ta och göra en utflykt nåt framöver och kanske ta med oss murikan eller grillgaller och lite korv med bröd. Det vore helmysigt. Om inte annat måste vi åka tillbaka för att på allvar leta skatten som ligger där ute någonstans. Men då ska vi ha kordinaterna med oss. Det underlättar liksom hela skattjakten:)
Ikväll har vi sett på film och haft lite myskväll med tända ljus.
Vi gjorde middag idag efter ett nytt recept som vi aldrig har provat. Jag kommer att lägga ut receptet här på bloggen så småningom.

Kram


Marknad

Allmänt  /  0  Kommentarer

                          
Igår var vi på marknad i Hudiksvall med mamma och pappa. Det var mycket folk som ville titta och kanske handla nåt roligt. Själv köpte jag strumpor och en väska:) Jag var även ute efter porslinsdockor som jag samlar på men jag hittade inga som jag ville ha. Så det får bli en annan gång. Vi åt även lunch på ett ställe i stan som vi brukar äta på när vi är där. Det är bra mat. Jag åt en taco tallrik. Mums.
Vi skjutsade hem mamma och pappa och sedan åkte vi till Njurunda för Stefan ville se fotbollen där. Medan de såg på fotboll så ägnade jag mig åt mitt allra första spel på lotto. Jag har tänkt länge att jag ska spela men det har inte blivit av. Men igår köpte jag några rader. Jag vann inte en förmögenhet precis men bättre att vinna några kronor än inget alls.
Så lördagen gick fort. Idag har vi också lite planer men det bloggar jag om ikväll:)

Kram


kvällsbelysning

Allmänt  /  0  Kommentarer

                                  
Då var det helg igen. Vi har lite av varje vi ska göra i helgen men igår kväll blev det rätt lugnt.
Jag jobbade till 16.00. Då åkte jag hem och hämtade träningskläderna och for ner till gymmet och tränade ett tag. Jag är åter igen förvånad över mig själv att jag lyckas ta mig iväg till gymmet på fredagar efter jobbet=) men det går riktigt bra faktiskt.
När jag tränat klart hämtade jag Stefan på jobbet och sen åkte vi och handlade till våran tacogratäng som stod på menyn för kvällen. Det blev supergott! Sen slöade vi mest innan det var dags att åka och hämta mamma och pappa på buss stationen vid 21.30. De har varit på kryssning till Mariehamn. Innan vi for dit så åkte vi förbi hamnen och där såg jag detta röda fina sken genom bilrutan. Jag var bara tvungen att gå ut och ta en bild och visst vart det liiiittteee häftigt i alla fall?:)
När vi hade släppt av mamma och pappa hemma åkte vi en sväng. Vi tog oss en tur till Matfors. När vi kom till infarten vid bron såg vi många ambulanser och polisbilar. Det visade sig vara en trafikolycka. Usch!

Idag blir det marknad.

Kram


Träning och lite annat

Allmänt  /  1  Kommentarer

Nu har jag verkligen fått in rutinen på träningen igen. Jag var där igår och idag efter jobbet. Jag är där ca 45-60 minuter. Då värmer jag upp en cykel eller på en cross trainer och sedan kör jag min runda på maskinerna. I morgon blir det uppehåll men jag kanske tränar på fredag efter jobbet.
Nu har halva veckan gått och vi börjar så smått fundera på vad vi ska hitta på till helgen. Vi brukar hitta på mycket skoj på helgerna. Det är marknad i Hudiksvall så där kommer vi göra ett besök någon av dagarna. Om det är bra väder gör vi kanske en utflykt med gps:en.

Go kväll!