Sminkväska

Allmänt  /  0  Kommentarer
'
Här är mina sminkväskor jag köpte på stan idag.
Jag gjorde riktiga fynd:) Den lilla hade kostat 99kr och var nedsatt till 19,50. Den stora hade kostat 149 och var nedsatt till 29,50kr! Det kallar jag verkligen fynd. Så nu kan jag förvara mitt fina smink i dessa fina små väskor.

Go kväll!

Rosor!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Idag hade jag ställt en blombukett och lite gott fika på köksbordet tills Stefan kom hem från jobbet!
Han blev jätteglad och buketten var otroligt fin med orangea rosor och ljusgrönt stjärngräs och röda kvistar.

På vårmässan i helgen var jag med i en tävling där man skulle gissa antalet nyckelband i en burk. Jag gissade på 41.
I måndags kväll ringde dom och sa att jag hade vunnit!:) Antalet nyckelband var 40 så jag var närmast:) Vinsten var en timme med personlig tränare!:) Så den timmen är inbokad.
Annars i veckan har jag tränat i gymmet i måndags och igår efter jobbet. Idag efter jobbet cyklade jag till stan. Jag köpte en stor och en liten sminkväska att ha mitt nya smink i.
Jag cyklar nu till och från jobbet och det är så roligt att cykla. Jag tycker det är ett så smidigt sätt att ta sig fram på.

nu blir det en slapparkväll framför tv:n.

Go kväll!

Kvällspromenad

Allmänt  /  0  Kommentarer

Igår kväll när vi var i Njurunda tog vi oss en kvällspromenad.
Vi åkte till Skottsund och gick utefter vattnet där. Vattnet låg spegelblankt så det blev fina bilder.

Kram

Första cykelturen!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Idag har jag tagit fram min cykel!
Jag har sett fram emot det länge. Jag lämnade in den på service i höstas innan jag ställde in den för vintern. Cykelnisse bytte sadel, båda däcken, bromsar och putsade till den. Så det var skönt att ha den fräsch nu inför våren.
Jag kunde inte låta bli att ta en första cykeltur för i år. Så jag cyklade ner med deklarationen och cyklade till cykelnisse för han har slangar att pumpa däcken med utanför lokalen där han håller till. Jag tog sedan en extra tur och totalt cyklade jag 5 km.
Vi hunnit med mycket idag. Vi har städat, storhandlat, gjort paj till middag och bakat goda chokladmuffins.

Så helgen sammanfattar jag som en kanonhelg då jag har gjort massor men också njutit av det härliga vädret.

Go kväll!

iPhone!

Allmänt  /  0  Kommentarer

I fredags fick jag en tidig födelsedagspresent av Stefan!
En iPhone:) Tack så mycket! Jag har velat ha en länge och den är verkligen lika bra som Stefan har sagt. För han köpte sin i januari och tycker den är super!
Det rosa fodralet beställde jag från nätet.

Kram

Härliga lördag!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Igår kväll blev det grillat till middag!
Det var så fint väder så det passade så bra. Vi hade köpte med oss köttet och tillbehör och åkte ner till Stefans föräldrar. Det var supergott!
Annars igår hann jag med mycket. Jag började morgonen med att gå på ett Bodypump pass med en kollega. Det var första gången men det var riktigt kul men det känns i både armar och ben idag. Men jag vill absolut göra det igen.
Jag åkte hem, duschade och vi åt en rejäl frukost med fil, flingor, ägg, bröd, ost, skinka, tomat och jouice.
Sedan åkte vi iväg till Vårmässan. Där träffade vi syrran och min underbara systerson. Jag köpte strumpor men annars gick vi mest runt och tittade.
Det blev en sväng ut till Birsta och till Ica Maxi också.

Solen skiner även idag så det blir nog att ge sig ut en sväng. Jag har några planer men det får ni läsa om ikväll:)

Go morgon!

Smink!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Igår gjorde jag något som jag aldrig har gjort.
Jag hade bokat tid för en sminkrådgivning. Det var väldigt spännande. Jag har ju aldrig varit sån som sminkat mig och då menar jag verkligen aldrig. Jag blev sminkad då jag skulle på studentbalen och nu på sistone har Stefans syster sminkat mig två gånger. Jag har blivit mer och mer nyfiken på att få lite fina färger i ansiktet.
Så jag fick många bra tips igår på rådgivningen och jag blev mycket nöjd med resultatet:)
När jag var klar med sminkningen så hjälpte Sara mig att hitta det smink och penslar och sånt som jag behöver för att kunna träna på att bli lite extra snygg:) Så nu ser jag fram emot att ställa mig framför spegeln och testa:)

Igår kväll gick vi och åt på restaurang och sedan gick på casinot ett tag. Så vi hade en trevlig kväll!
Dagen idag är ganska fullspeckad. Solen skiner så det kan inte vara så mycket bättre. Jag ska börja dagen med ett bodypump pass för första gången. Så vi får väl se hur det går.

Kram!



Go kväll!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Jaha, då har veckan snart gått.
Veckan hittills har fyllts med jobb och träning. Förra veckan tränade jag inte så mycket så den här veckan blir det hårdkörning...ja nästan i alla fall. Jag var i gymmet igår och idag blev det ett spinningpass. Det var jobbigt men det var riktigt skoj! Det kanske blir träning i morgon, om inte annat blir det på lördag förmiddag.
Vi har en hel del planer för helgen. Det är vårmässa som vi tänkte gå på och vi tänkte även fylla helgen med annat skoj. I morgon ska jag göra nåt som jag har sett fram emot länge...vad det är skriver jag om under helgen!:)

Go kväll!

Karlstad!

Allmänt  /  0  Kommentarer

I helgen har vi varit och hälsat på våra vänner i Karlstad!
Vi åkte klockan 06.00 på fredag morgon. Första stoppet blev i Gävle där vi stannade och åt hotellfrukost. Det var supergott som alltid.
Vi åkte sedan vidare och vi tog vägen genom Falun-Borlänge. I Borlänge finns ett stort köpcentrum där vi gick runt ett tag. Jag köpte inget men det var roligt ändå att gå runt där.
På eftermiddagen när vi kom fram tog vi det lugnt och satt och pratade och hade det väldigt trevligt.

Till middag serverades Tacos, Mums!
Den första bilden i detta inlägg är en aktivitetspingvin som deras dotter fick av oss i present. Den var väldigt rolig tyckte hon:) Det gick att snurra på den så spelade den och så åkte bollarna i den runt, runt.

På lördagen tog vi det lugnt på förmiddagen. Sedan blev det en tur till Ikea som det inte var allt för långt ifrån där dom bor. Jag tycker alltid att det är lika roligt att gå runt i olika Ikeavaruhus även om utbudet är det samma.
På kvällen tog vi oss en fotopromenad med våra snygga kameror:) Jag tog några bra bilder.

Våren hade kommit längre där i Karlstad än här uppe så jag passade på att tag några bilder på vårblommor.
När vi kom hem fixade vi middagen som var supergod. Den bestod av massa gott, varm sallad och kött och potatis där hon hade lagt allt på en plåt. Det måste vi prova hemma framöver.

Vi åkte hem igår vid 11-tiden. Vi stannade förbi hos min farmor och farfar. De bor inte långt ifrån Karlstad så det passade perfekt och hälsa på dom. Där blev vi bjuden på lunch och kaffe. Det var gott och vi hade det supertrevligt.
Sedan fortsatte vi vår långa resa norrut. Vi åkte via Enköping och Uppsala där vi stannade till på Gränby köpcentrum.
Det blev middag efter vägen i Iggesund. Vi var hemma ca 21.30.

Tack för en supertrevlig helg!

Go kväll!






Första vårblomman!

Allmänt  /  0  Kommentarer



Stefan fick syn på den första vårblomman idag!
Vi kom precis hem från att ha ätit middag på Stekhuset. När Stefan klivit ur bilen och gick mot trappen så såg han blommor efter husväggen. Jag skyndade mig in för att hämta kameran och tog några fina bilder för självklart måste det ju fotas! Jag som trott att jag skulle få se de första vårblommorna i Karlstad i helgen för där har våren kommit längre. Men det var skoj att jag fick se dom här hemma.

Nu laddar vi för helgen. Vi har städat och packat ikväll. När vi var klara så var vi hungriga och bestämde oss för att gå på Stekhuset. Det är så god mat där och så var det även idag.
Jag slutade tidigt idag. Jag åkte ner till stan en sväng för att dra åt glasögonen och byta klockarmband. Jag köpte ett extra när jag köpte klockan. Det förra var nära att gå av för att det var så slitet. Så nu har jag ett nytt vitt armband.
Det här blir nog sista blogginlägget innan vi åker i morgon.

Vad helgen har innehållit får ni veta när vi kommer hem.

Go kväll!

Våren och sommardäck!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Äntligen verkar det som att våren är här!
Solen har lyst i flera dagar och det är fantastikt härligt. Fåglarna kvittrar härligt utanför fönstret.
Igår la vi om till sommardäck på bilen. Vi åker ju på långresa söderut på fredag och då kändes det inte allt för bra att rulla med vinterdäck i 120 mil på bar asfalt. Sedan är det ju torrt på vägarna nu här hemma så vi tyckte det var läge att ställa in vinterdäcken.
Jag tränade i gymmet i måndags men annars kommer det bli dåligt med träning under veckan. Men det gör inte så mycket. Det får bli desto mer nästa vecka i stället.
Resten av veckan blir det jobb och att förbereda lite för resan på fredag för då drar vi ner till Karlstad!:)

Go morgon!

Mysig dag i solen!

Allmänt  /  1  Kommentarer

Idag har vi haft en jättemysig dag i solen!
Vi åkte ner till Njurunda på förmiddagen. Vi gick en promenad med Peter och Petra och Dante i den härligt varma vårsolen.
Sedan åt vi lunch ute på deras altan och då hade även Tova kommit hem. Det var så mysigt och mat smakar så mycket godare ute. Vi njöt av vårvärmen och vi solade oss vid ena husväggen där solen värmde rejält:)
Medan vi satt där så såg vi något som såg ut som en fallskärmshoppare med motor på ryggen. Men jag hann inte få nåt bra foto. Men när vi satt ute hos Stefans föräldrar lite senare så flög dom förbi igen och då hann jag minsann få det på bild!

Ikväll for vi och tvättade bilen för hand på macken i Granlo. Så nu är den förhoppningsvis ren i några dagar i alla fall.

Tack alla för en underbar dag i solen!

Go kväll!

Fotografering i kvällsolen!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Igår kväll gav vi oss iväg på en fotopromenad i kvällssolen!










Det blir nog också en utflykt med kameran i dag för fåglarna kvittrar utanför fönstret och solen skiner så jag vill verkligen ut och ta några fina bilder!

Kram

Skovård!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Idag köpte jag skovårdsprodukter!
Jag tänker framför allt ha det till mina stövlar jag köpte i höstas. Jag har varit noga med att inpregnera dom med en särkskild spray. Men den börjar ta slut så det var dags att köpa nytt.
Så det blev ett litet kit med rengöring och inpregnering och även skokräm som man kan smörja med ibland så inte lädret torkar. Så nu kan jag hålla mina stövlar extra fina ett bra tag till.

Go kväll!

Fred Perry!

Allmänt  /  1  Kommentarer



Jag fick dom här fina skorna av Stefan idag! Tack så mycket!
De är jättefina och framför allt gillar jag fred perrys logga, den rosa kransen.
De kommer passa jättebra till uppvikta jeans eller leggings till sommaren.

Kram

Brooks och Lacoste!

Allmänt  /  0  Kommentarer



Stefan har shoppat skor idag.
Han köpte två par för pengarna han fick när han fyllde år. Dom är jättesnygga och han har redan hunnit inviga Brooks skorna som är ett par lätta löparskor.
Lacoste tänkte han ha mer som "gå på stan" sko.
Han är mycket nöjd med båda paren.

Go kväll!

Partyfin!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Igår blev det party med kollegorna!
Jag ville göra mig lite extra fin inför kvällen och Stefans syster som är jätteduktig på att sminka och frisera hjälpte mig. Jag blev jättenöjd med resultatet! Jag brukar inte sminka mig så ofta så när jag en gång gör det så känns det extra roligt. Frisyren blev också kanonbra! Tack så mycket för hjälpen!
Kvällen på Oscar var lyckad och jag hade jättekul!

Annars i veckan har det varit en del träning som stått på schemat förutom jobbet. I måndags och tisdags var jag i gymmet. I torsdags blev det ett spinningpass. Det var längesen jag var på spinning nu men jag kände att jag ville variera mig. Det var ganska jobbigt men jag hängde med på nästan hela passet i alla fall:)
Idag blir det en tur till Birsta för lite shopping. Det skulle bli bra väder i helgen så vad vi mer hittar på återstår att se.

Kram

Måndagsmyyss!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Så var påskhelgen snart slut!
Vi har haft en bra och trevlig helg med massor av trevligheter som jag skrivit om under helgen.
Så nu myser vi framför tv:n med massor av tända ljus. Det har varit grått och trist ute hela dagen och nu snöar det så det passar bra med lite ljus en kväll som denna.

Annars idag har vi tagit det ganska lugnt vilket har varit rätt skönt. Vi har i för sig städat kylen och sänkt ner tv:n vi satte upp i sovrummet. Det blev för högt för ögonen och nacken så nu provar vi så här istället.
Jag hann också med ett träningspass idag på gymmet. Det var massor med folk där. Så det var inte bara jag som ville dit efter en lång helg.
Det blev tacosbuffè på Biteline idag. Det var kanongott och jag blev supermätt.

Go kväll!

Sovrums TV

Allmänt  /  0  Kommentarer

Äntligen har vi fixat det!
Vi har under en längre tid funderat fram och tillbaka om vi ska sätta upp en tv i sovrummet. Vi har båda tyckt att det skulle ha varit roligt att ha, kunna se på tv på morgonen på helgerna medan man ligger kvar och så. Vi hade bestämt oss för att vi inte skulle ha en för vi ville inte borra mera hål i väggarna. Men så köpte vi ju den här i går av Stefans moster.
Stefan klurade då på en lösning att kunna fästa den i väggen utan att göra hål. Vi har ju sängarna i en höjd på 80 cm som är förankrade i stabila stolpar. Så Stefan köpte en likadan stolpe. Han sågade ut i överliggaren som sängarna ligger på så att stolpen precis fick plats på bredden. Sedan skruvade han fast den med två vinklar i överliggaren så att stolpen inte går att röra åt något håll. Det var otroligt stabilt och bra. Så det var en väldigt bra och smart lösning och tv:n passade perfekt!
Så den fick invigas i morse när Stefan fick fika på sängen så här på hans 29-års dag!

Stefan 29 år!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Idag har vi firat Stefans födelsedag med en massa trevligheter!
Dagen började med att han fick tårta på sängen och presenter. Han fick ett presentkort på Peak Performence av mig och det uppskattades:)
Vid 11-tiden åkte vi bort till mamma och pappa och blev bjudna på påsklunch. Syrran och hennes familj var också där. Vi har inte kunnat ses hela familjen förrän idag för syrran har jobbat hela helgen. Vi åt god mat, sill, ägg, fläskfilè, potatis och god sås.
Min systerson fick leta påskägg som påskharen hade varit där och gömt:)


Peter och Petra och Tova och Dante kom och grattade Stefan på eftermiddagen.
Han fick den här fina blomman och så skulle han få en överraskning framöver.

Stefan och jag gick en promenad upp till fåglarna i Sidsjön vid 17-tiden. Självklart fick kameran följa med. Så vi tog mycket bilder. Jag lägger kanske ut några av dom i morgon.
Stefan fick bestämma middag eftersom det är hans dag idag. Det blev mat från Tandoori. Det var kanongott det:)

Så vi har haft en trevlig och bra dag och Stefan är mycket nöjd med sin födelsedag!

Go kväll!

Påskafton!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Igår hade vi en jättemysig och trevlig dag!
Vi åkte på en utflykt upp mot Härnösand och Kramfors. Stefans moster hade en 20- tums tv att sälja som vi tyckte skulle passa kanonbra i vårat sovrum. Dom bor  i Härnösand så vi och Stefans föräldrar åkte dit igår för att hämta den.
Sedan åkte vi vidare mot Kramfors och Dollarstore. Vi gick där och tittade ett tag och självklart blev kundkorgen full med grejer:) Vi köpte allt möjligt. Det är ju så billigt där så man får passa på.
Vi gick ett varv i centrum i Kramfors också men det var inte så mycket att se. Vi blev hungriga så vi bestämde oss att åka till Höga Kusten och äta lunch. Det är så fint och mysigt där och bra mat.
Sedan begav vi oss hemåt där vi på vägen stannade till i Birsta för att köpa digitalbox och väggfäste till tv:n.
Så nu sitter den uppe på väggen:)
igår kväll var mamma och pappa här på middag. Vi bjöd på fläskfilè och potatisgratäng, sås, sallad, och vitlöksbröd. Det var populärt och det var fantastiskt gott.

Glad Påsk!

Glad Påsk!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Här har vi dagens påskkärring och påskgubbe:)
Vi har varit på påskmiddag hos Stefans föräldrar ikväll. Hans syster och familj var också där. Barnen var så påskfina:)
Det bjöds på god påskmat, potatis, janson, påskskinka, ägg, lax, sill och massa annat gott.
Stefans pappa hade även arrangerat två tävlingar. Den ena skulle man gissa längden på ett snöre. Den som kom närmast vann en påskägg. Jag gissade på 102 cm, Stefans mamma vann som hade gissat på 93. Längden på snöret var 94 cm.
I den andra tävlingen hade han gömt en trisslott. Det var lite som syntes av den där den låg. Alla började leta och vi höll på länge. Till slut hittade påskkärringen den bakom en tavla.

Annars idag har vi gjort lite av varje. Vi var på Birsta en sväng för att handla lite mat och lite annat inför påsken.
När vi kom hem satte vi upp en stolpe, vad vi ska använda den till kommer jag att skriva om lite senare under helgen:)

Nu ska vi se Solsidan på tv4 play för vi såg annat på tv när det gick tidigare ikväll.

Glad Påsk!