Utmaning

Allmänt  /  0  Kommentarer
(null)
Södra berget
I söndags gick jag uppför slalombacken på Södra berget. Jag ville prova igen idag.  Så efter jobbet ställde jag bilen på lv5. Sedan gick jag till foten av södra berget. 
Jag siktade in mig på liftspåret och gick hela vägen upp utan att stanna. Dock gick jag väldigt sakta men fick upp pulsen bra ändå. 
Sedan var den långa vägen ner för berget där bilarna kör. 
Från parkeringen till foten av berget tog 20 minuter, backen upp tog 10 minuter och vägen ner 25. 
Det var väldigt roligt. Jag får se när jag utmanar mig själv nästa gång. 

God morgon!

Gott i köket

Allmänt  /  0  Kommentarer
(null)
Kalops.
Idag lagade vi kalops till middag. Den fick stå och puttra på spisen i nästan två timmar. Det var god smak och så mört och gott kött. Vi äter kalops för sällan. Det kanske får bli ändring på det nu:)

(null)
Fröknäcke.
Nu ikväll har jag bakat fröknäcke. Ett tag gjorde jag det mycket. Det är väldigt gott och ett bra alternativ till finncrisp som jag gärna äter som smörgås. 
Så ikväll blev det en sats av detta goda, knapriga fröknäcke. 

God kväll!

Hösttur med husvagnen

Allmänt  /  0  Kommentarer
(null)
Bräcke. 
 När vi åkte hit till Bräcke för några veckor sedan upptäckte vi en fin ställplats vid älven. Därför gick turen hit denna helg. 
Det finns el, toalett och dusch och vatten, allt som behövs för en campinghelg helt enkelt. Vi kom i fredags. Vi hade förberett middag med smörgåstårta och pannkaka till Cesar. 
I går morse gick vi en var sin promenad innan vi åkte till Östersund för en utflykt. Jag strosade runt på stan, lite shopping till Cesar och även ett armband till mig från outletbutiken SNÖ OF SWEDEN.

Det är verkligen lugnt och skönt här och att campa. Alla vi älskar campinglivet. Vi kommer ta vara på säsongen in i det sista. 

God eftermiddag!


Kompiskväll

Allmänt  /  0  Kommentarer
(null)
Igår var jag hos en kompis.
När jag kom dit gick vi till pizzerian och köpte mat. Vi åt den sedan hemma hos Ulrica. Vi pratade om allt melllan himmel och jord. 
Till efterrätt blev jag bjuden på glass från Bräcke dit vi var för några veckor sedan. Hon hade köpt det via reko ringen. Olika restauranger och liknande kommer in till hamnen där man kan hämta det man har beställt på nätet. Det är ju smidigt om man inte vill åka så långt för att lyxa till det lite extra. 

Det var en mysig och trevlig kväll!

God kväll!

Lampor

Allmänt  /  0  Kommentarer
(null)
Nattlampa
Cesar vill gärna ha en en nattlampa tänd när han sover. 
Den som han hade innan vi gjorde om på rummet kändes tråkig. Så igår var vi iväg och han fick själv välja vilken lampa han ville ha. 
Han ville ha fotbollslampan som nattlampa. Han valde även en läslampa. Det blev så mysigt och fint vid hyllan bredvid hans säng. 
Vi shoppade även mera byxor och nya skor till honom. 

God kväll!