Restaurangbesök

Allmänt  /  0  Kommentarer
Igår var jag ut och åt med en god vän!
Vi var på Delicerano. Jag åt en god pasta till huvudrätt och till efterrätt delade vi på denna fantastiskt goda chokladtårta med vit choklad uppepå, en god hallonmusse och färska, goda bär. Den var himmelskt god!
Så vi hade en trevlig kväll.
 
God morgon!

Nu är den tillbaka:)

 /  0  Kommentarer

Nu har jag fått tillbaka kameran som har varit på rengöring. Min IPhone 5 har bra kamera så det har gått bra att ta bilder med den. Men det är ändå vår systemkamera som ger de bästa bilderna:)


JULHJÄRTA

Allmänt  /  0  Kommentarer
Igår blev det lite pyssel.
Jag testade igår att göra några julhjärtan. Det här är det som jag blev mest nöjd med. Det var kul och ganska enkelt att skriva med glitterlim.
 
Annars igår blev det lite fixande med olika saker här hemma. Vi gjorde klart städningen och fixade med gardinerna som vi tvättade i lördags. Det blev en mycket större projekt att stryka än vad vi hade tänkt oss. Fållen som fanns innan dom tvättades hade släppt så det behövde också fixas. Som tur var hade vi bra hjälp! Tack för hjälpen säger vi:)
 
Nu börjar en ny vecka.
 
God morgon!
 

HELGEN!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Vi började helgen med middag hos mamma och pappa.
I fredags träffades vi alla hemma hos mamma och pappa och åt god mat, köttfärbiffar med potatis och sås. Det fanns även kokt lax med potatis och sås. Mums!
Syrran och hennes familj var också där. Vi spelade paketspelet. Man bestämmer en summa som man köper paket för. Vi köpte två för max 30 kronor. Man lägger ut alla paketen på bordet. Man slår två tärningar och får man 1 eller 6 får man ta ett paket. När alla paket är tagna får man öppna. När alla har gjort det ställer man klockan. Då slår man tärningarna och får man 1 eller 6 får man ta innehållet i paketen av varandra. När klockan ringer är spelet slut och man får behålla det man har.
Min äldsta systerson tyckte det var väldigt roligt:) Den yngste var inte med jag hade köpt ett paket till honom som han fick öppna när vi spelat klart. Det var ett tåg som han lekte med resten av kvällen:)
8-åringen tycker det är mysigt och kul att sova hemma hos oss. Så nu ska han få göra det framöver:)
Jag tog några bilder från kvällen med telefonen. Jag är en stolt moster jag:)
 
Igår plockade vi fram och kollade så att adventsljusstakarna fungerar och vart vi ska ha dom. Vi började även städa lite.
Som jag skrev om igår så var vi på bio på kvällen.
 
Idag blir det fixande med lite olika saker.
 
God kväll!

Biokväll!

 /  0  Kommentarer

Ikväll har vi varit på bio. Det var väldigt längesedan sist. Jag minns inte när det var ens. Vi såg Hypnotisören. Den var riktigt bra. Så den rekomenderas starkt:)
Just nu bloggar jag från appen. Den är bra när jag inte orkar ta datorn men ändå vill blogga.

God kväll!


ÖVERRASKNING

Allmänt  /  0  Kommentarer
Så fin gris.
Igår fick jag en överraskning av Stefan när jag kom hem från jobbet. Jag fick den fina, glittriga grisen som kan hängas i julgranen:) Det ska den självklart få göra! Tack så mycket!
 
Nu är det helg! Den kommer fyllas av en mängd olika saker. Vi börjar med middag hos mamma och pappa.
 
God eftermiddag!

JULEGRIS

Allmänt  /  0  Kommentarer
Roligt är det med pyssel!
I helgen sågade jag ut en gris i trä. Jag målade den vit med röda prickar. Jag borrade även ett hål så jag hänga ett band i den. Tanken är att jag ska ha den till en av julkransarna jag kommer att göra närmare jul.
 
Annars har det inte hänt så mycket sedan sist. Det har varit jobb mestadels men även lite träning har det blivit. Ikväll har jag och en kompis gått ett varv runt Sidsjön. Det var väldigt blött och lerigt. Nu får det gärna komma 1-2 decimeter snö och några minusgrader så vi slipper detta smutsiga väder.
I morgonbitti blir det ett besök på gymmet.
 
God kväll!
 

PYSSELMATERIAL

Allmänt  /  0  Kommentarer
Det är så kul med pyssel:)
Ska jag pyssla så vill jag ha bra grejer också:) Så igår blev det lite inköp av julpyssel på en bra hobbyaffär. Det blev ströglitter, glitterlim och röd stämpel till mina bokstavsstämplar. När vi senare åkte till Birsta stannade vi till på en färgaffär och köpte röd julfärg till mina betonghjärtan och jag kommer även använda den till att dekorera det övriga julpysslet med.
 
God kväll!
 

LÖRDAG

Allmänt  /  0  Kommentarer
 Nya äggkoppar.
Igår när vi var på Birsta en sväng köpte vi dessa fina äggkoppar. Det var rea och vi sprang på dom. Så vi passade på. Det är alltid kul med något nytt.
 
Idag har det varit en härlig dag.
Vi tog det lugnt på morgonen, städade och plockade lite. Det är alltid skönt när det är städat och fint när helgen börjar.
Sedan åkte vi ner till Kvissleby och jag köpte lite smågrejer. Bild på det kommer sedan:)
Det blev även en tur till Birsta. Vi kollade på lite olika saker. Vi kollade på en ny dammsugare som vi kan ha nere. Den vi har där börjar bli dålig.
Vi var in på Biltema och köpte bättre isskrapor till bilen. Jag skulle skrapa bilen här om morgonen och jag fick skrapa länge för att få bort all is på grund av att skrapan var väldigt klen och dålig. Så nu har vi köpt en vanlig, enkel plastskrapa.
Det blev även en tur till Birsta city. Där träffade vi på syrran och min yngsta systerson:) Han satt och åt lunch, pannkaka med sylt och grädde. Det tyckte han var väldigt gott. Han hade även klippt sig sen sist vi sågs. Så han såg äldre ut:)
Innan vi åkte till stan igen köpt jag billig frukt på Ica Maxi. Jag fick mycket frukt för lite pengar. Det är alltid bra det. Annars kan frukt vara ganska dyrt tycker jag.
 
När vi kom till stan åkte vi på Biteline och pizzabuffè där. Det var riktigt gott och proppmätta blev vi.
Vi åkte sedan och hämtade mamma och pappa och vi åkte hem till oss och tittade på Hockey. Modo mötte Brynäs borta och vann i förlängning. Det gjorde pappa extra glad:)
Vi bjöd på gott fika, hallon- och blåbärspaj, chokladmuffins och hallongrottor.
 
 
 
Nu är det snart dags för "så mycket bättre".
 
God kväll!
 

PYSSEL

Allmänt  /  0  Kommentarer
Mera hjärtan:)
Ikväll har jag ägnat mig åt dessa små, söta hjärtan. Jag gjöt några till i helgen så nu var det dags för dom att få lite färg på sig. Så jag har ikväll målat ca 12 stycken i en härlig guldfärg. Jag kanske kan använda dom till något fint i julpysslandet framöver. Jag ska köpa en annan färg, kanske redan i morgon.
 
Annars rullar det på med livet. I helgen åkte jag på en släng av magsjuka, blä för detta:(! Så i måndags var jag hemma från jobbet för att jag inte hade några krafter i kroppen. Men jag hämtade igen mig under dagen. Så igår blev det jobb igen.
 
Nu blir det tv-soffan.
 
God kväll!
 

SKATTJAKT!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Utflykt blev det igår.
Vi gjorde i ordning ostmackor och varm choklad och åkte iväg på jakt efter skatter. Vi åkte först till Nolby. Där hittade vi den som är på bilden. Det var ett bra gömställe vid en trevlig plats.
Därefter åkte vi ut till Björkön och satte oss där på klipporna och fikade. Det var inte alls så kallt som jag trodde och det blåste inte så mycket heller som det annars kan göra vid havet. Det var riktigt härligt att sitta där med en mugg varm choklad.
På vägen hem så tog vi ytterligare en skatt. Vi fick leta en stund men till sist hittade vi den.
 
Resten av eftermiddagen bestod av att njuta av lördagen, lagade god mat och såg på "så mycket bättre".
 
Idag söndag blir det en fixardag.
 
God morgon!
 
 

UNDERBARA BARN!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Fredagens eftermiddag var jag hos dessa pojkar:)
Jag åkte till dom efter att jag hade tränat. Det första 8-åringen ville att han och jag skulle göra var att spela pingis. Han fick ett pingisbord när han fyllde år så han ville att vi skulle spela med det samma:) Jag har faktiskt en gång i tiden spelat pingis. Så lite koll på bollen och racketet hade jag:) Jag vann dessutom matchen vi spelade:)
Den yngste familjemedlemmen var det full fart på. Han tycker det är väldigt roligt att riva ut alla filmer och spel från hyllan. Som ni ser på bilden är han överlycklig för vad han har gjort:) Det var dessutom roligare att riva ut än att ställa tillbaka.
 
Jag är så lycklig av att jag är moster till dessa två fanststiska pojkar! Vad skulle jag göra utan er?:)
 
God kväll!
 
 

GRATTIS PAPPA!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Födelsedagsfika!
Ikväll har vi varit till mamma och pappa och uppvaktat pappa som fyller år idag. Grattis pappa!
Det bjöds på gott fika, kakor och glasstårta, Mums!
 
Snart är det helg. Vi får se vad den har att erbjuda:)
 
 

God kväll!

STORMENS SPÅR

Allmänt  /  0  Kommentarer
Oj oj!
När jag kom hem från jobbet idag hade krukan som stått på bron blåst ner på trädgårdsplattorna. Den var ganska tung så det måste ha blåst bra idag för att den ska kunna falla. Så det var bara att plocka upp allt och alla skärvor.
 
God kväll!
 

Mums!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Detta blev söndagsmiddagen:)
Tacos är verkligen gott. Det är något som jag aldrig har ätit mig less på. Många äter ju det på fredagen men här hemma kan det lika gärna ätas på lördag och söndag också eller varför inte lyxa till med det mitt i veckan?
 
I söndags tog jag mig kragen och skickade in systemkameran på rengöring. Jag har tänkt länge att jag skulle göra det men det har inte blivit av. Men nu är det gjort. Så nu får jag nöja mig med att ta bilder med min Iphone. 5:an som jag har nu har, har i för sig en bra kamera så jag tycker det blir hyfsade bilder.
 
En ny vecka är igång och igår morse åkte jag och tränade ett pass. Det var riktigt jobbigt men härligt efteråt.
 
Snart är det dags att åka till jobbet och ikväll blir det fika på stan med en god vän.
 
God morgon!
 

GLITTER!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Extra fin:)
Det blev jag igår när vi var ute och åt middag på en trevlig kinarestaurang med Stefans familj.
Vi gick en liten sväng på stan igår förmiddag. Jag tänkte att jag ville ha lite glitter i håret. Jag gick in på Kicks och köpte den här flaskan. Det blev lagomt glittrigt och passar bra när jag ska göra något speciellt och göra mig lite extra fin:)
 
Jag tittar ut och regnet smattrar mot taket. Men det är bara att hoppas att det ger med sig. Vi har lite grejer att fixa med ute.
 
God morgon!
 
 

UTEKVÄLL:)!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Så här hade jag piffat till mig igår:)
Jag brukar inte lägga ut bild på mig själv men tänkte att jag kunde bjuda på det den här gången:)
Vi var ut på lite festligheter med jobbet igår. Jag blev nöjd med min sminkning och frisyren:) Jag brukar tycka att det är svårt att få till håret bra men igår lyckades jag:)
Vi hade väldigt trevligt. Vi åt buffè på stadshuset. Där spenderade vi större delen av kvällen. Vi var tre stycken som gick vidare till Bishops senare. Där var vi tills det stängde. Jag är mycket nöjd med kvällen! Tack alla för en trevlig kväll:)
 
Idag har vi varit till Birsta en sväng. Vi gjorde lite ärenden, tittade in i nya sportbutiken och handlade på Ica Maxi.
Vi åkte sedan till mamma och pappa. Pappa är sakta men säkert på bättringsvägen.
 
Nu laddar vi för lördagskvällen.
 
God eftermiddag!