Värmande brasa

Allmänt  /  0  Kommentarer
(null)
Mys.
Nu i eftermiddag har vi gjort lite mysigt inne i detta regniga och blåsiga väder. Jag fyllde två vedtunnor och tömde kaminen på aska. Jag tände sedan en mysig brasa.

Jag badade även ett varmt bad nu ikväll, bra start på denna långa helg!

God kväll!

Snickerpaj

Allmänt  /  0  Kommentarer
(null)
Baka.
Jag tycker så mycket om att baka. Så igår provade jag att göra en snickerspaj. Den blev riktigt god. Pajskalet blev lite för hårt men ändå gott. Enligt receptet skulle man göra en kolafyllning men jag gjorde det enkelt och köpte färdig Dulce de leche.

Pajen kommer jag baka fler gånger.

God morgon!

Himlabadet

Allmänt  /  0  Kommentarer
(null)
Vi fortsätter med lyxiga fredagar.
I fredags var vi och badade med Isak och Annika. Isak fyllde 3 år. Så det var roligt att få dela den dagen med honom. 
Pojkarna hade så roligt på badet. De åkte rutchkana, plaskade och lekte för fullt. Vi köpte lunch där och vi hade en mysig förmiddag tillsammans.
När vi kom hem var Cesar väldigt trött. Så vi vilade i soffan ett tag. Han har börjat intressera sig för lego väldigt mycket. Så vi byggde kanor och annat skoj. 
På kvällen var vi bjuden på middag till Stefans föräldrar. Cesar sov över och var med dom igår medan vi var i stugan och fixade inför en försäljning. 


God morgon!

Trampbil

Allmänt  /  0  Kommentarer
(null)
Stolt mamma.
Cesar har fått ärva en trampbil efter hans kusiner. Han har inte riktigt kunnat tekniken att trampa då den är lite trög. Så vi har dragit runt honom med ett snöre.
Efter middagen idag åkte vi på gatan och plötsligt trampade han helt själv! Han blev så stolt och även vi:)

God kväll!

”Spindelmannen”

Allmänt  /  0  Kommentarer
(null)
Vilken härlig dag.
Jag och Cesar har varit lediga idag. 
Solen har varit framme hela dagen.  Så vi har mest varit ute. Igår köpte jag blommor till alla krukor ute som vi planterade i morse. 
Det finns en fin lekpark inne i stan som vi åkte till. Cesar har börjat gilla spindelmannen så Cesar sa att han skulle klättra som honom:)
Han var i full gång hela tiden, klättrade, åkte kana och gick balansgång. 
Vi lyxade med lunch på mc Donalds. Cesar åt chicken Nuggets. 
När vi kom hem blev det sovvila för honom i vagnen. Jag passade på att vila ute i solen med nyaste Amelia och P3 dokumentär.
Att åka sparkcykel är något han tycker är roligt. Så vi tog en tur på gatan. 
Nu innan nattning gjorde vi ordning ett hål efter att vi grävt bort en buske. Vi vattnade med slangen och Cesar tyckte det var väldigt roligt att spruta på oss.

Så vi har haft en härlig dag!

God kväll!

Avkoppling

Allmänt  /  2  Kommentarer
(null)
Lugn och ro. 
Igår var det väldigt fint väder. Vi var ute hela dagen. 
På eftermiddagen åkte Stefan och Cesar iväg till affären och till en lekpark så jag kunde vara själv en stund. Jag passade på att njuta av solen, Magnum Mint och Amelia. 
Det är verkligen avkoppling att campa. Man slipper tänka på alla måsten hemma. Det enda som vi måste här är att laga mat och diska och det blir oftast inte mycket eftersom vi använder mycket engångsartiklar. 

Nu ska vi fixa lite frukost medan regnet smattrar mot taket. 

God morgon!

Premiärtur

Allmänt  /  1  Kommentarer
(null)
Campinghelg.
Igår åkte vi upp hit till Sollefteå för årets första tur med husvagnen.
Vi har förberett vagnen hela veckan med att kolla värme, vatten och annat som måste fungera. Allt har fungerat bra. Så vi packade hela kvällen i torsdags för en mysig campinghelg. 
Vi kom upp vid 11-tiden.  Vi gillar verkligen den här campingen. Den är mysig och fin och det finns en bra lekpark.
Det blev en tur på stan och lite shopping till Cesar. De hade 3 för 2 på barnkläder på Kappahl. Jag bloggar om det senare idag. 
Cesar cyklade för fullt på sin balanscykel. 
Det som är så mysigt att campa är att laga maten ute. Så vi tände grillen. På den hade vi pepparbiff och kycklingspett till Cesar. Vi gjorde potatis i foliepaket och la på grillen också. 
Det som vi också tycker och tjusningen med att campa är enkelheten. Vi använder mycket engångsartiklar vid måltiderna och att gå iväg och diska resten är lite mysigt faktiskt. 

Det var om våran dag igår. 

God morgon!

Lediga fredagar

Allmänt  /  0  Kommentarer
(null)
Lång helg. 
Igår var jag ledig med Cesar. Det kommer jag vara 7 fredagar framåt. 
Vi hade en mysig dag igår. Vi tog det lugnt på förmiddagen. Vid lunch åkte vi med mormor till Birsta.   Vi tittade runt, Cesar fick gå runt i leksaksaffären. Han köpte ett pussel för sina egna pengar. Det blev en mysig fika på Ikea också. 
På kvällen efter middagen blev det premiärtur för i år för Cesar i cykelvagnen. Han gillar verkligen att åka i den. Det blir riktigt bra träning för mig.
Det var så ruggigt väder igår. Så det blev en liten brasa på kvällen. 

Några långa helger framöver blir härligt.


God kväll!