VATTEN

Allmänt  /  0  Kommentarer

Viktigt!! När jag tränar är vattenflaskan en viktig detalj. Den ska vara smidig och inte allt för stor. Jag behövde ha en ny nu då den förra börjat läka. Jag gick på stan en sväng efter jobbet och hittade den fina, smidiga flaska. Jag köpte även ett nytt träningslinne. Så sen var jag laddad för ett indoor walking pass som jag bokat in. Det gick bra men blev fort trött eftersom jag inte varit på något pass på väldigt länge. Men kul var det.

God kväll!

SNÖ!!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Första snön föll idag på första advent!! Väldigt passande tycker jag för jag fick snabbt julstämning och det var ju verkligen på tiden att den dök upp tycker jag.

God kväll!

FÖRSTA ADVENT!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Nu är julen snart här! I år har vi gjort denna typ av adventsljusstake. Brickan och hjärtetrådarna har vi köpt i år. Ljusen hade vi kvar från förra året. Jag såg detta uppställt i en butik och tyckte det var fint. Så vi vill göra likadant och det blev riktigt fint tycker vi båda.
Jag plockade fram dukar, ljusstakar, stjärnor och lite annat julpynt igår och gjorde julfint här hemma. Så nu har jag fått lite julstämning.
Syrran och hennes familj var hit idag och fikade adventsfika med oss. Vi bjöd på nybakta lussekatter och så hade jag gjort polkagrismuffins. De var väldigt uppskattade både hos vuxna och barn:) Jag hittade receptet i veckan och var bara tvungen att prova:)

God kväll!

TREVLIG DAG!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Biteline!! Igår var vi där och åt med våra vänner från Karlstad som är uppe över helgen. Även Peter och barn och Linda var med. Jag och Stefan åt tacos och det är alltid lika gott!!
På kvällen kom alla hem till oss och då anslöt även Mange och Sara och barnen till oss:) Huset var fullt med härliga barn. De såg på film och lekte med lego, blilar och tågbanor:) Vi vuxna hade mycket att prata om då vi alla tillsammans inte ses så ofta.
Tack för en trevlig kväll allesammans säger vi:)!!

Jag vet att bilden inte är en den bästa. Men den enda kameran jag hade med mig till biteline var mobilkameran. Så den fick duga. Det var mörkt där inne dessutom vilket försämrar bilden väldigt mycket.

God morgon!

PRESENT

Allmänt  /  0  Kommentarer

Jag hade besök av en kompis igår. Hon hade med sig detta fina ljushjärta. Jag tycker det är väldigt fint. Jag bjöd på hallon och blåbärspaj med vaniljsås och vi satt och surrade och hade trevligt. Tiden gick så fort!
TACK SÅ MYCKET FÖR DET FINA HJÄRTAT!!

God morgon!

ONSDAG!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Mycket har vi hunnit med ikväll! När vi kom hem började vi städa. Stefan gjorde rent braskaminen på aska. Det behövdes verkligen. Vi gjorde fint både uppe och nere. Vi har även fyllt på pellets. I och med att det börjar bli kallare ute går det även mera pellets.
Igår var jag och simmade på kvällssim. Jag simmade 30 längder. Det var riktigt härligt. Idag blev det lite träning i gymmet.
Årets första lussekatt och en kopp te med smak av mint blev kvällens fika. Gott!

God kväll!

TAPAS

Allmänt  /  0  Kommentarer



Måndagslyx blev det verkligen ikväll! Jag och en vän var och åt på en restaurang idag där man kan äta tapas. Jag hade aldrig provat det tidigare. Det var riktigt spännande med alla små olika rätter som vi beställde in. Vi valde 8 olika rätter. Det var champinjoner, kyckling, getostpaj, lammbiff, korv, potatis i en supergod sås, räkor och spett. Allt var spännande och gott på sitt sätt.
Vi var verkligen mätta när servitrisen frågade om vi ville titta på desserten. Vi fick en menyn och jag bestämde mig för hemmagjorda tryfflar. Jag gick en bild i huvudet att det var ett fat med chokladbitar. Men jag serverades ett stor, fin tallrik med tryfflar av mörk och vit choklad. Den mörka var god men lite mycket choklad för min smak. Den vita var även den mycket god. Det var en god och lyxig efterrätt tycker jag.

Jag tackar min vän för en trevlig kväll med supergod mat!

God kväll!

MIXER!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Detta inköp har jag gjort idag:) Jag har kollat på den under några veckor. Idag slog jag till. Det är en mixer som man kan göra mycket med. Jag vill framför allt ha den att hacka saker med när jag bakar och så. Vi har redan provat att hacka choklad i den och is. Det gick superbra det.
Annars idag har jag varit och fikat med en kompis på stan. Sedan åkte jag och Stefan ut till Birsta en sväng.
Regnet öser ner utanför fönstret. Nu börjar jag känna att snön gärna få komma så jag får lite julstäming. Men som husägare är det kanske inte det första man längtar till. Men vi har en bra snöslunga så det underlättar våran snöskottning en hel del.

God kväll!

LJUS

Allmänt  /  0  Kommentarer

Mysigt i höstmörkret. Igår plockade jag fram ett nytt blockljus. Jag har många ljus som bara ligger i lådan. Nu kände jag att det var dags att börja elda lite av dom. Jag tror att några känns för fina för att elda. Men varför ska jag tänka så när ljus är till för att eldas? Så igår åkte detta gråa, glittriga ljus fram på vardagsrumsbordet. Det glittrade så fint i höstmörkret.

God morgon!

TACK!

Allmänt  /  0  Kommentarer




Igår bjöd vi Stefans morbror och föräldrar på middag. Vi bjöd på den goda kycklinggrytan vi brukar göra. Den är supergod och enkel att göra. Till den hade vi ris, sallad och bröd.
Till efterrätt gjorde jag en god blåbärspaj och till den serverade vi glass, Mums! Jag gillar verkligen att baka. Jag skulle kunna baka hur mycket som helst om jag hade den tiden.
Vi tackar Stefans morbror för lånet av släpvagnen och att vi fick hjälp att seriekoppla våra brandvarnare som vi köpte i somras! Vi har verkligen försökt att få det att fungera men har inte lyckats. Men om det nu skulle börja brinna på nedrevåningen så tjuter det även i brandvarnaren som är uppe.
Stefan körde ett helt släp med skräp till soptippen i går. Vi hade 14 säckar löv som vi vill bli av med och ris från ett träd som vi fällde förra helgen. Vi tackar Stefans pappa för hjälpen med detta och även pappa för lånet av släpvagnen så att vi kunde få iväg allt till tippen!

God morgon!

AFTER WORK

Allmänt  /  0  Kommentarer
http://1.bp.blogspot.com/_POKKIhEMYB8/TMbYWvwW9sI/AAAAAAAABTo/MnhEPoWz_VU/s1600/bandiera_italia.jpg
Italiensk buffè. Det var vad jag och en kompis åt igår när vi var på Afterwork på ett ställe i stan. Det var god mat och jättetrevligt hade vi! Vi surrade, åt gott och tiden bara rann iväg.
Det var min fredagskväll det. Idag har vi gjort lite av varje. Stefan har varit till tippen och slängt skräp, jag har varit och handlat och vi har donat på här hemma.

God kväll!



DOPPRESENT!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Inslagning! När vi på senare år har gett bort presenter så har vi valt att lägga mycket tid på att göra ett fint inslaget paket. Så även dopet som var i helgen. Vi köpte en stabil och bra låda på ett stort möbelvaruhus. Den var klädd i blårutigt tyg på insidan. Ett blått sidenband fick pryda lådan. Det fiffiga med lådan är att det bara är att lyfta på locket och man behöver inte knyta upp rosetten. Innehållet i lådan var denna blåa, härliga, fina barbapapa.

Ikväll har jag varit och simmat kvällssim. Det fick bli 30 längder, duktiga jag.

God kväll!

BRÖLLOP!

Allmänt  /  0  Kommentarer

VILKEN ÖVERRASKNING!!!♥
Igår var vi ju som sagt på dop till till min yngsta systerson som är 5 månader. När vi trodde att ceremonin var slut  lämnade syrran över honom till hans faster som satt längst fram. Då började organisten spela Mendelsohns brudmarsch och de gick längst fram till altaret och ingick äktenskap med varandra! Ingen visste någonting:)!! Så det blev verkligen en glädjande överraskning för oss alla!! Det var en fin vigsel och prästen är fanstastisk!
Många glädjetårar rann från min kind under ceremonin. Att både få dela en av mina älsklingspojkars dopdag och min systers bröllop på samma dag känns rörande och fantastiskt:)
VI ÖNSKAR ER ALL LYCKA OCH GLÄDJE TILLSAMMANS I LIVET!♥

Jag glömmer aldrig den 12 november 2011!! ♥

God kväll!


DOPPRESENT

Allmänt  /  0  Kommentarer

Personlig tavla! Denna tavla har jag och Stefan gjort själva. Den gjorde vi i present till dopet igår:) Den var rolig att göra och det var kul att ge bort något som är mer personligt.

God eftermiddag!

DUKTIG STOREBROR!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Ljuständare:) 7 åringen i familjen fick vara ljuständare på dopet. Han var så duktig och hjälpsam under ceremonin. Jag är en stolt moster!♥

God kväll!

DOP!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Min yngsta, älskade systerson! Idag döptes han. Det var ett mycket fint dop och han var mycket nöjd under hela ceremonin. Han tyckte det var mycket spännande med dopvattnet:) Jag hade fått i uppdrag att fota under hela ceremonin och fick till många bra bilder.
Efteråt var det dopfika och presentöppning och min äldsta systerson var paketchef:)
Det var ett fanstastiskt dop och många glädjetårar rann nerför kinderna:)

God kväll!

DOPFIKA!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Cubcakes! Igår bakade jag 54 stycken av dessa härliga cubcakes som syster hade beställt till dopet idag. Det är chokladmuffins med chokladbitar i, blå kristyr dekorerade med silverkulor. De var väldigt uppskattade av både vuxna och barn. Min äldsta systerson tyckte mycket om dom och jag vet sen tidigare att han uppskattar mina cubcakes:)

God kväll!

FREDAG!

Allmänt  /  1  Kommentarer

Fredagsmiddag! Tacos. Mums! Vi vart så sugen på tacos idag och vi hade nästan allt hemma så det fick bli våran fredagsmiddag:)
Annars i veckan har jag jobbat och tränat två kvällar. Nu har jag kommit igång med träningen igen efter min långvariga hosta som äntligen har släppt.
I går var jag på Birsta med en kompis. Mycket trevligt var det och lite shopping blev det:)
I morgon händer något aldeles speciellt:) Men det skriver jag om i morgon:)

God kväll!

KALAS FÖR PAPPA!

Allmänt  /  0  Kommentarer

GRATTIS PAPPA! Vi har ikväll varit och firat pappa som fyller år idag. Vi blev bjuden på middag, kycklinggryta och ris, Mums! När vi satt där och åt så dök denna filur upp under bordet uppochner:)Han är rolig min systerson:) Den yngsta var vaken när vi kom. Jag gick runt med han i famnen en stund. Lagom till middagen somnade han sött i sin vagn.
Jag har nu kommit igång med träningen igen. Jag har varit på gymmet både igår och idag, duktiga jag!

God kväll!

EN HELG I HUVUDSTADEN

Allmänt  /  0  Kommentarer

En underbar helg!
Igår kl 06.00 åkte vi mot huvudstaden. När vi kom ner checkade vi in på hotellet och sedan tog vi tunnelbanan in till stan. Tunnelbana är verkligen ett smidigt sätt att ta sig fram på. Det går fort att ta sig från punkt A till B.
Vi gick i affärer och strosade runt och tog det lugnt. Vid 15-tiden åkte vi till Hovet för att titta på hockey där Timrå mötte Djurgården borta. Det var roligt att se en match live. Tyvärr förlorade Timrå med 3-0 men det var ändå kul att vara där och se matchen.
Vi åkte till hotellet och vilade och gjorde oss klara för en kväll i Stockholm med middag på restaurang och Casinot:) Vi hade inför detta stockholmsbesök bokat bord på Jensens böfhus. Det var första gången vi åt där och maten var riktigt bra och gott var det. Därefter gick vi till casinot. Så vi hade en trevlig kväll i huvudstaden!
Idag åkte vi först till Kungens kurva och gick i affärer. Vi var in på Ikea och köpte några grejer. Detta Ikeavaruhus är gigantiskt!
Även Kistagallerian besöktes idag. Vi gick runt och kikade i affärer även där. Vi åt där innan vi började resan hemåt.
Vi har haft en underbar helg och hunnit med mycket men ändå tagit det lugnt.

God kväll!

Hotellfrukost

Allmänt  /  0  Kommentarer

Just nu äter vi god Hotellfrukost i Gävle. Vi är på väg mot stora staden.

God morgon!


KASSETT

Allmänt  /  0  Kommentarer

Musik till Iphone via kassett:) Denna fiffiga grej köpte vi idag. Man stoppar in kassetten i bilstereon och sätter sladden i sin Iphone så får man musik i högtalarna:) Väldigt bra grej en helg som denna tycker vi.

God kväll!

ÄR DET DAGS NU?

Allmänt  /  0  Kommentarer

En av mina bästa ägodelar är denna tvåhjuliga uppfinning. Jag var på en cykeltur i morse. Jag tog på mig reflexväst så jag syns bra. Det finns dåligt med belysning runt cykelvägarna här i området. Så nu när det är mörkt på morgonen och kvällen är cykellysen ett måste. Det börjar även bli lite för kallt nu för att cykla. Så det kanske är dags för mig att ställa in cykeln för vintern och se fram emot våren och härliga cykelturer i härligt vårväder.

God morgon!