Nappuppdrag

(null)
Nu var det dags.
Cesar har använt napp sedan han var nyfödd. Vi har varit ganska restriktiva hur han har använt napp. Han har haft den när han har sovit och en stund innan nattning och på morgonen. 
Senaste tiden har vi märkt att han inte haft behov av den under natten, den har mest varit som en insomningsgrej.
Så vi har förberett honom några dagar på att han skulle få lämna bort napparna igår till ankorna. Vi åkte till badplatsen vi brukar åka till på sommaren. Där finns det ankor. 
Vi lade ner alla napparna i en burk som Cesar själv valde. Vi skrev ett litet meddelande på burken till ankorna. Vi ställde burken en bit längre bort från vattnet än vad som syns på bilden. 

Cesar har alltid anpassat sig bra till nya rutiner och förändringar. När vi nattade honom igår kväll frågade han efter nappen två gånger. Vi förklarade och han nöjde sig med svaret. Idag har han inte frågat efter den en enda gång.

När vi åkte från badplatsen blev det besök på leksaksaffären där han fick välja något att handla.

God eftermiddag!

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent ★

Det är verkligen så skönt när saker går så där smidigt. Sonen bet sönder sin sista vi hade hemma till en kväll när han var 2,5, jag sa att den var trasig. Dagen efter frågade han efter den och sen var den glömd. Var också så där jättesmidigt, minns att det kändes skönt :D.

2019-10-31 / 11:48:14
URL: http://https://www.saramadeleine.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback