2019!

(null)
Det är dags att sammanfatta 2019.
Vår älskade Cesar har växt och utvecklats så mycket under det här året.
I mars åkte han tåg för första gången. Vi klev på tåget här i Sundsvall och åkte ner till Hudiksvall för att gå på Mulle Meck. Cesar tyckte det var roligt och han uppskattade verkligen att få åka tåg.

(null)
Barnakuten.
Cesar fick både halsfluss och öroninflammation samtidigt i början av april. Läkaren på vårdcentralen skickade oss till barnakuten för att han var så dålig. Men med efter två dagar med penicillin började han bli bättre. 
Det var väldigt jobbigt att se honom så dålig. 

(null)
Lediga fredagar.
Under maj och juni var jag föräldraledig. Så jag och Cesar hade riktigt mysiga dagar tillsammans. Vi gjorde mycket roligt. Vi besökte lekparker, badade och gjorde mycket annat skoj. Det var så värdefullt att få extra ledigt med Cesar och så blev helgen längre för min del. 

(null)
Kalas. 
Några dagar före Cesars födelsedag hade vi kalas för honom med Bamsetema. Vi fixade med dekorationer, dukning och fika. Tårtorna beställde vi på enligt mig stans bästa bageri. 
Vi bjöd även på pannkakor som Stefan stekte dagen innan, ca 70 stycken. 
Kalaset blev väldigt lyckat. 

(null)
(null)
Kolmården.
Vi åkte en längre tur med husvagnen till Katrineholm. Därifrån var det 5 mil till Kolmården. Så vi åkte dit två dagar. Cesar gillade aporna och girafferna. 
Det som lockade Cesar mest var Bamses värld. Han åkte mest Skalmans bilar men även dunderhonungsburkarna. 
Vi hade två härliga dagar på djurparken. 

(null)
Husvagnen.
Vi åkte på många turer med husvagnen i somras. Vi tycker så mycket om campinglivet och det är en frihet att kunna stanna på de campingar man vill och göra det man känner för. 
Cesar pratar nästan varje dag om att campa. 
Vi har under året fått in mer rutin på allt som behöver göras innan vi åker iväg och när vi lämnar campingen. 
Så jag ser fram emot ännu ett härligt campingår. 

(null)
Sol och bad.
Sommaren bjöd inte på så mycket badväder. När värmen dök upp passade vi på. När vi var i Katrineholm var det varmt så då blev det mycket bad.
(null)
Höstens skörd.
Jag plockade äpplen, hallon och jordgubbar. Det var väldigt roligt. Jag kokade äppelmos och har allt eftersom gjort både jordgubbssylt och hallonsylt.

(null)
 Nappar. 
I början av oktober lämnade Cesar napparna till ankorna. Vi förberedde honom länge och han var så duktig när vi gjorde det. Han frågade efter nappen två kvällar direkt efteråt men sedan har det gått hur bra som helst.

(null)
Nisse.
1 december flyttade Nisse in hos oss. Han sov på dagen och vaken på nätterna. Då gjorde han mycket bus och här är några av dom som Cesar uppskattade allra mest.
Självklart hade han en husvagn precis som vi.
Nisse flyttade ut på julafton tillbaka till Nordpolen. 
(null)
Julen.
December månad har varit mysig med alla förberedelser inför julen med pepparkaksbak, lucia firande på förskolan och mycket annat. 
Julafton var en höjdpunkt för Cesar med mycket julklappar och mötet med jultomten. 

(null)
Nyår.
Nyårsafton firade vi först hemma med god mat och tomtebloss. Sedan blev det firande hemma hos Marianne och Örjan med 3-rätters middag. Till förrätt åt vi skagenröra med tunnbröd stavar, varmrätten bestod av oxfiléplanka och till efterrätt åt vi havreflarn med glass. 

Att få sammanfatta året med dessa höjdpunkter är ett bra avslut för mig i årets bloggande.

Gott Nytt År!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback