Härliga söndag!

Även idag har det varit en skön dag! Vi sov över hos stefans föräldrar i natt. De har varit borta över helgen så vi har haft huset för oss själva.
Vi började dagen med att äta frukost ute för det var så fint väder.
Vi har tänkt några dagar att ta en skatt ute på Lörudden. Så vi passade på att göra det idag när det varit så bra väder. Det var en bit att gå från parkeringen men det var en vacker promenadväg utefter havet och klipporna.
 

 
Skatten låg vid en stor tall som låg precis vid klipporna. När vi hade hittat skatten satte vi oss vid några bänkar och fikade och tittade ut över Brämön som ligger inte långt därifrån. Det var väldigt fin utsikt.

Vi gick över klipporna tillbaka till bilen. Det var en fin väg att ta. Vi såg bra ut över havet. Det mesta var väldigt vackert men så såg Stefan något tråkigt och jag tittade också. Då låg det en död säl efter kanten:( Stackars den. Den såg ut att ha legat ett tag.
 

Eftermiddagen att ta det lugnt i solstolen med en tidning. Vi spelade även lite kubb och yatzy. Vid 18 tiden styrde vi bilen in mot stan.

Midsommarhelgen har sammanfattningsvis varit väldigt lugn och skön, samtidigt som vi har utnyttjat det fina vädret som det mestadels har varit.
I morgon börjar en ny vecka. Jag har tre veckor kvar innan semestern.

Go kväll.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback