Mysig helg!


Våran helg har varit trevlig och mysig på alla sätt och vis!
I fredags kväll var vi bjudna på middag hos en kollega till mig. Vi hade jättetrevligt och maten var supergod! De hade gjort kycklingfilèer som var fyllda med fetaost och soltorkade tomater med ris och sås. Vi satt och pratade och såg på Idol och hade en jättemysig och trevlig kväll!
Igår morse hade vi mysmorgon med god frukost och lussekatter som Stefan åkte och köpte. När vi tagit en lugn morgon och förmiddag gjorde vi oss klara för att åka till mamma och pappa i stugan. Där tog vi det också bara lugnt hela dagen. Vi blev bjudna på tacos som var supergott. Vi umgicks framför brasan och hade en trevlig kväll även denna dag.


Vi åkte hem idag vid kl 11. Vi åkte direkt till Birsta för att handla lite mat och ingredienser för att kunna baka lussekatter. Vi gjorde dubbel sats. Så nu har vi frysen full:)
 

Vi har fortsatt våran myshelg här hemma. Vi har ätit god mat, fläskfilè, egen klyftpotatis och persiljesmör. Vi har haft Andra avdents fika och lite senare ikväll blir det att se den senaste Wallander filmen!

Min fot är mycket bättre nu. Den är inte helt bra men medicinen jag fick förra veckan har gett bra resultat.

Go kväll!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback