6-års kalas!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Igår fyllde min älskade systerson 6 år!
Oj vad åren går fort! Jag tyckte inte det var längesen han och jag lekte karlsson på taket, då jag höll han med båda händerna under magen, han sträckte ut armar och ben, jag tröck på på magen som var startknappen och så flög vi:)
Vi var där på kalas förstås:) Denna hockeytröja fick han av sin morfar, Pikkarainen är tydligen favoriten i Timrålaget.
Av oss fick han ett legospel i form av en pyramid och en gubbe man kan bygga ihop som kan skjuta iväg en kula. Han fick även tuggummimaskin, kläder, lego och tv-spel av de andra.
Det bjöds på god middag, fläskfilè med potatisgratäng och sallad, Mums! Det blev även tårta och kakor. Födelsedagsbarnet åt många kakor men det får man när det är ens födelsedag:)


Jag började dagen idag med en cykeltur upp till södra berget. Det var bara 1 plusgrad när jag drog iväg och då tänkte jag att det nog är kallare längst upp på berget och att det skulle vara halt uppför backen. Men det var det inte. Så det gick superbra att ta sig upp. Jag gjorde det återigen utan stopp, duktiga jag:)
Vi har även varit ut på Birsta en sväng. Stefan köpte mysbyxor, jag köpte duschkräm och hudlotion på ÖB.

Nu blir det att slappa ett tag innan kvällens aktiviteter.

Kram!

Varma fötter

Allmänt  /  0  Kommentarer

Dessa är så härliga och sköna.
Jag har tänkt i flera år att jag vill någon gång ha såna. Jag har provat och de har suttit åt så hårt runt vaden så det har inte alls varit så sköna.
Men nu har de kommit med en lägre modell som satt perfekt! Så igår slog jag till och köpte mig ett par. Så nu är jag laddad för vintern och flera meter snö.


Middag med föräldrarna!

Allmänt  /  1  Kommentarer

Igår kväll bjöd vi hit mamma och pappa och Stefans föräldrar på middag!
Vi bjöd på kycklinggryta med ris, sallad och baugette Det var väldigt uppskattat. Till efterrätt blev det kladdkaka med glass och hallon.
Blomman fick vi av mamma och pappa och ljusen av Njurundaborna, Vi tackar så mycket!! Jättefint gör det sig på vårat rumsbord.
Vi spelade paketspelet. Det går till så att var och en köper paket att ta med sig. Man kommer överrens om hur många man ska köpa och vad de får kosta. Vi bestämde två paket var för 20 kr/styck. Man lägger ut alla paketen på bordet. Man slår sedan två tärningar, får man 1 eller 6 så får man ta ett paket. När alla är tagna öppnar man dom man har fått. Man ställer en timer och då när man slår en 1:a eller 6:a får man ta presenter av de andra. När tiden har gått ut så får man det man har när timern ringer, Grattis!

Tack för en trevlig kväll!

Gårdagen!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Det var mycket som jag/vi hann med igår.
Jag tog mig en cykeltur igår förmiddag och då invigde jag öronlapparna som jag köpte i helgen. De var riktigt varma och sköna. Det blev en tur på 1,8 mil. Det var några minusgrader men jag hade varma och bra kläder på mig så jag frös inte ett dugg.
Jag åkte och fotade höstfrosten vid Merlo slott. Det är ett fint ställe men jag tror det är ännu finare på sommaren och kanske när vintern har kommit på allvar då snön ligger som ett täcke på slottstaket.
På eftermiddagen kom Stefans föräldrar hit och fikade och vi körde även några tvättmaskiner.
På kvällen åkte jag till Njurunda simhall för att simma med Sara. Vi simmade 32 längder, alltså 800 meter. Tack för sällskapet:)
Så min motion igår blev 1,8 mil på cykel och 800 meters simning. Så det får jag vara nöjd med.

Go morgon!

Varma öron!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Kanske inte så snygga men varma.
Jag införskaffade dessa igår på sportaffären, ett par öronlappar som jag kan ha när jag cyklar om det är kyligt. För vinddraget gör att öronen fryser men inte nu längre:)

Igår gjorde vi lite av varje och vi avslutade dagen med födelsedagsmiddag i Njurunda då vi firade Stefans mamma som fyllt år. Vi blev bjuden på tacos som alltid smakar fantastiskt gott! Vi lekte och busade med Stefans syskonbarn som är härliga och fullla av bus precis som mitt eget, snart 6-åriga syskonbarn.
Tack för en trevlig lördagkväll alla!!

Go morgon!

Fredagslook!

Allmänt  /  0  Kommentarer



Vilken start på helgen vi hade igår!
Ladies Night showen var helt fantastisk! Bra artister, bra nummer och en underbar stämning bland alla som befann sig i Eon Arena!
Stefans syster hjälpte mig att fixa fina lockar i håret och en makeup innan kvällen. Jag blir alltid supernöjd när hon har gjort mig klar. Tack för att du hjälper mig med detta när jag vill piffa till mig lite extra!
Den svarta kappan jag har på mig var ett riktigt kap på postorder. Jag tycker det är en vild chansning ibland att beställa på kläder på nätet för att man inte vet om det riktigt passar och så. Men det gjorde det den här gången och jag är helnöjd. Den vita mössan köte jag förra vintern när vi var i stockholm. Den är skön och inte allt för tjock och passar till de flesta tillfällen.
Sharlen köpte jag förra söndagen. Jag tyckte den passade så bra till kappan och den piffade upp det svarta.

Då var det lördag igen och dagen kommer bjuda på en massa bra saker.

Go morgon!

Ladies Night!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Ikväll blir det trevligheter:)
Jag och min bästa syster ska gå och titta på Ladies Night. Jag har varit på det tidigare oxå och det var väldigt skojigt då. Så jag hoppas det blir lika denna gång:)

Annars i veckan har det varit fullt upp med jobb och träning. Det har blivit två cykelturer och ett indoor walkingpass. Det var lite småkallt i tisdags morse när jag tog mig en morgontur med cykeln. Men med underställ och bra kläder ovanpå så frös jag inte alls. Men i morse var det -13 grader...burrrr!!! Så det fick bli en promenad till jobbet.

Go kväll!

Hudiksvall!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Igår hade jag och en kompis en mysig utflykt i Hudiksvall!
Vi åkte dit för att gå en sväng på Dollarstore. Där hittade vi mycket roliga och fina saker. Jag köpte dessa söta ljuslyktor, ljuständare, 2 stycken 1,5 liters mineralvatten, en microfiberduk, presentrosetter och två svarta skålar med vit text som det står dipp på.
Vi åkte också till Albert&Herbert där vi också hittade lite smått och gott. För min del blev det två höga glas, ett randigt och ett prickigt. När vi kände oss nöjda där åkte vi in mot stan och åt lunch.
Det finns en inredningsbutik vid sjöbodarna vid vattnet som vi också gjorde ett besök på. De hade superfina saker!!
Sedan åkte vi hemöver igen.

Stefan var i Njurunda där han har hjälpt till att bygga altangolvet så jag tillbringade också eftermiddagen och kvällen där. Jag bakade sockerkaka som var väldigt populär trots att den gick sönder när jag skulle vända på den. Vi åt god mat och såg på hockeyn där.
Så jag hade en superbra och trevlig dag igår!

Go morgon!

hockeytokig!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Han kan det allt gällande hockey:)
Han kan alla spelare i laget, deras nummer på tröjorna...ja allt som handlar om hockey helt enkelt! Han var duktigare än mig att spela tvspelshockey, jag hade heller inte trott nåt annat:) Jag pratar här om min underbara, 5-åriga systerson som jag var med en stund igår eftermiddag. Jag hämtade han på skolan och så åkte vi och köpte lite gofika som mellanmål. Så klart ville han ha en gobit i form av en hockeypuck. Ja sen blev det tv-spel och vi ägnade tiden även åt att spela några vanliga spel.

Igår köpte jag mig en reflexväst som jag kan ha nu när det är mörkt ute och jag vill ta mig en cykeltur. Lampor har jag också så nu syns jag superbra:)

Go morgon!

Helgen som gått!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Helgen har varit fylld av allt möjligt!
I fredags var jag ju hos min kollega som jag skrev om tidigare. Så starten på helgen blev toppen!
Igår åkte vi till Njurunda för att forsätta lägga golv till den nya altanen som där håller på att byggas. Jag hade med mig kameran så jag åkte ut på en fototur då jag bland annat tog bilden i detta inlägg. Jag testade ljusfunktionerna lite på kameran.
På kvällen hade vi Stefans syster med familj här på middag. Vi bjöd på en supergod kycklinggryta. Till detta hade vi ris och sallad. Det var mycket uppskattat av gästerna, stora som små.
Idag har vi varit till mamma och pappa i stugan för att hjälpa de att sätta upp en duschvägg. Reslultet blev mycket bra och de var helnöjda. Vi blev bjuden på middag där innan vi for hem.
Vi har hunnit med en sväng på Birsta också, vi har tvättat, bakat sockerkaka och nu tar vi det lugnt framför tv:n.

Helgen har med andra ord varit toppen!

Go kväll!

Superfredag!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Igår hälsade jag på en kollega till mig!
Vi hade planerat att äta god middag och efterrätt och dricka gott. Så vi lagade till fylld fläskfilè med spenat, parmesanost och rivet, rostad bröd. Till det hade vi ugnstekt potatis som vi blandade med morötter och lök. Det blev även en väldigt god och smarrig kantarellsås och en härlig sallad till. Ett litet missöde som dock uppstod var att vi missade att slå på graderna på ugnen...hoppsan!! Så vi serverade oss middagen en aningens sent, typ 20.30. Men det gjorde inte alls nåt för vi satt och surrade och tiden gick så fort:) 
Men allt var superduper gott!!
Vi tittade på idol och till det så smaskade vi i oss annanaspaj och vaniljglass vilket är en av mina favoritefterrätter:)
Två små underbart söta hamstrar bor också i denna väldigt fina och mysiga lägenhet. Båda är såååå söta! Jag har aldrig sett nåt så gulliga djur i bur nån gång!

Tack för en supertrevlig kväll som jag sent kommer glömma!

Go morgon!

Ny look!

Allmänt  /  1  Kommentarer

Ny hårfärg blev det igår!
Stefans syster hjälpte mig igår med det. Först färgade jag håret med en ganska mörkbrun nyans. Den gjorde en stor skillnad från tidigare och jag trivs bra i den. Dessutom gjorde jag ljusa slingor på den fina, mörka färgen och det blev också kanonbra! Jag är supernöjd! Det är roligt att göra nåt nytt, jag som aldrig färgat eller slingat håret tidigare. Tack för hjälpen!

Rosor!

Allmänt  /  2  Kommentarer
'
Dessa fina gula rosor fick jag igår när jag kom hem från jobbet!
Jag gillar överraskningar, stor som små.
Vi åt god middag hemma igår, fläskfilè med klyftpotatis, sallad och grönpepparsås, Mums!
Efterrätt åt vi på Cafè 1891. Det är sällan man går på ett fik men ikväll tyckte vi det passade bra. Vi gick även på Casinot innan vi åkte hem. Så vi hade en trevlig och mysig fredagskväll!
Annars i veckan har jag ägnat mycket fritid till träningen. I måndagskväll blev det indoorwalking pass, tisdag vilodag, onsdag cykeltur, torsdag gymmet och igår morse blev det ett morgonpass i spinning. Så nu har jag kommit in i träningsrutinerna.

Kram