Body Shop!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Lite Shopping blev det idag!
Jag hade två stycken 100kronors checkar innestående på denna butik. Så jag passade på idag att köpa nytt schampo, balsam och hårinpackning. Jag behöver prova något nytt så dett blir säkert kanonbra! Alla produkter i butiken är så bra!
 
Annars idag så började jag dagen med att klippa gräset. Det var verkligen långt.
Efter det åkte vi in till stan och kollade på när Stefans systerson spelade sin första fotbollsmatch på IP. Bilder på det kommer i morgon......
Vi åt lunch på stan, det är inte varje dag man gör det. Sedan åkte vi och hämtade ut tapeterna som hade kommit.
Till middag åt vi grillat kött med potatisgratäng, ugnstekta morötter och sallad. Det var riktigt gott!
 
God kväll!
 

iCloud!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Idag tog jag ta i det jag länge tänkt göra!
Min iPhone har varit lite felande på låsknappen, på skärmen och den har dragit mycket batteri.
Så jag har länge tänkt att gå in till butiken och höra mig för hur jag behöver gå till väga. Jag har trott att jag behövt lämna in den på lagning. Men när jag kom in i butiken och förklarade mitt problem så fick jag en ny på en gång!;) Det var verkligen service det!!
Det bästa med det här var att jag slapp sitta och lägga in alla kontakter och bilder. Eftersom jag har iCloud så säkerhetskopierar den allt från den gamla telefonen till den här nya, så himla smidigt:)
Så det var verkligen bra att jag tog tag i det för det gick ju så enkelt och smidigt alltihopa!
 
God kväll!

SPEGELBILD!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Igår blev det en fotostund!
Jag passade på att fota fåglarna uppe vid Sidsjön igår morse. Det var roligt att fota och jag tyckte framför allt att jag fick till spegelbilderna bra.
 
Denna lördag är fullspeckad så det är bara att starta dagen!
 
God morgon!
 
 

OMELETT!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Idag blev det omelett till middag.
Vi hade skinka och broccoli i också. Den blev riktigt god.
Annars idag har jag varit och tränat efter jobbet och när jag hämtat Stefan på jobbet åkte vi och handlade. Det var dags att fylla på kylen.
Ikväll har jag varit på ljusparty. Det är alltid lika mysigt.
 
Nu blir det snart att säga God natt!
 
 

ÄR IGÅNG!

Allmänt  /  0  Kommentarer
http://josefinlchf.files.wordpress.com/2012/02/trnar1_65352597-1_160253749.jpg
Två bra träningsdagar har jag haft!
Igår tränade jag efter arbetstid och i morse var jag på gymmet innan jag började jobba kl 9.
Det har gått riktigt bra att träna dom här två dagarna. Ibland brukar jag känna att det går segt med träningen på gymmet men nu har det känns lätt och härligt och jag kör hårt.
I morgon blir det cykeln som färdmedel hem från jobbet så det får bli morgondagens träning.
 
God natt!

SOLIGA SÖNDAG!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Det har varit riktigt varmt sensommarväder idag.
På förmiddagen fixade vi några grejer ute som inte har blivit gjorda.
På eftermiddagen åkte vi och kikade lite på Svartviks dagarna. Det var mycket folk där men jag hade förväntat mig att det skulle vara mer att titta på.
Vi gjorde även ett besök på en gårds butik i Njurunda.
En cykeltur med fantastisk utsikt som ni kan se på bilden har jag också hunnit med idag.

Ikväll har vi inlett vårt projekt här hemma...

God kväll!


TE!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Idag blev det ett inköp!
Jag har länge velat ha en vattenkokare så att jag enkelt kan koka mitt tevatten. Så idag var vi iväg och köpte en. Det blev en i svart så att den smälter in i de övriga köksmaskinerna vi har på bänken.
Vi köpte även en del grejer till vårt kommande projekt....
Det blev även lite handling på Ica Maxi innan vi åkte hem.
 
På förmiddagen var jag iväg och plockade blåbär. Jag fick ihop 5 dl rensat på 1 timme. Det är jag nöjd med.

Nu ikväll har vi cyklat en tur. Det gick bättre den här gången än sist vi skulle cykla samma sträcka som då slutade med punktering.
 
Det fina sensommarvädret verkar hålla i sig, härligt!
 
God kväll!
 
 

HALLONKAKA

Allmänt  /  0  Kommentarer
Jag bakade kaka igår!
Så nu finns det en god hallonkaka i frysen. Det är alltid bra att ha lite hembakat fikabröd att ta till när det kommer främmande.
Nu är det fredag. Jag tycker veckan har gått fort. Den har innehållit lite av varje. Träning och jobb och även lite blåbärsplockning.
Vi får se vad helgen har att erbjuda. Vädret skulle bli rätt soligt och fint så vi får se vad vi gör av det.
 
God morgon!
 
 

BLÅBÄRSSKOGEN

Allmänt  /  0  Kommentarer
Det blev en tur dit igår!
Det var så fint väder igår kväll så jag åkte iväg och plockade ännu mer blåbär. Det finns hur mycket som helst där vi brukar plocka. Vart man än sätter foten är det blått:)
Jag plockade rensat på en gång och fick ihop 6 dl på 1,5 timme. Det är jag mycket nöjd med. Nu börjar frysen bli fylld av små lådor med goda höstbär, hallon och blåbär.
Jag kom precis in från en cykeltur så här på morgonkvisten. Det var längesedan jag tog mig en morgontur men 30 minuter var alldeles lagom.
 
Nu är det det snart dags att åka till jobbet.
 
God morgon!
 

37

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Det blev två kalas igår!
Vi var till syrran och firade henne som fyllde år förra veckan. Av oss fick hon presentkort på Ikea och en fjäril man sätter i blomkrukan som laddas av solen då den också snurrar.
Det bjöds på gott fikabröd och vi satt ute och fikade i det fina vädret. Barnen var det full fart på. Den lilla i familjen visade sin nya säng och så ville han ha kuddkrig och det tyckte han var väldigt roligt:) Den blåa som han ligger på är barbapappan han fick av oss när han döptes:)
Det blåstes även såpbubblor för fullt:)
 
Ja det var väl mest det vi hann med igår, två kalas och på morgonen bakade jag limekakorna. Det blev lite blåbärsplockning mitt på dagen också.
 
Idag har jag varit på Selånger Marknad med en kompis. Jag köpte 16 par strumpor för 100 kr! Det tyckte jag var bra pris. Det är alltid roligt att gå runt där och titta även om det känns som att det är samma varje år som säljs.
Men det hör till att gå en sväng varje år.
På eftermiddagen var vi iväg och plockade blåbär. Det blev 2 liter rensade bär. Det är jag mycket nöjd med.
Även lite städning, matlagning och en cykeltur har vi hunnit med. Tyvärr slutade turen med punktering så vi fick gå hela vägen tillbaka. Men den här lagad nu så vi får testa i morgon och se om det håller.
 
Det var vår helg det!
 

40+40

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Igår var vi på 40-års fest!
Stefans syster och hennes man slog ihop och hade sin 40-års fest igår. De fyller år med inte så många dagars mellanrum.
Det var mycket trevligt! Det bjöds på god mat, potatissallad, kött, sallad, såser och bröd. Till efterrätt blev det citron-och limekaka med grädde som jag hade fått äran att baka:) Den gick hem hos gästerna och all mat var fantsiskt god! Av oss i present fick dom presentkort på Himlabadet och relaxen där inklusive barnvakt.
Vi satt ute och åt och surrade och gick även en frågeslinga som var rolig. Man skulle hitta gemensamma nämnare av olika siffror.
 
Tack för en mycket trevlig fest!
 
 
 
 

ÄR IGÅNG!

Allmänt  /  0  Kommentarer
http://bitterpappan.se/wp-content/uploads/2012/09/training.jpg
Jag har börjat på gymmet igen.
Det brukar alltid bli så att jag inte åker till gymmet under semestern. I år hade jag som mål att i alla fall åka dit en gång i veckan för att hålla det igång men så blev det inte. Istället har jag cyklat många härliga cykelturer.
Men nu är jag igång med gymträningen. Jag har varit där 3 gånger den här veckan och ska dit idag. Så det får jag vara nöjd med.
Annars den här veckan har det varit jobb och på kvällarna har jag plockat en del hallon.
 
Nu är det snart helg.
 
Trevlig sådan på er alla!

MERA BÄR!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Igår var det dags att plocka mera bär.
Det blev blåbär. Vi åkte iväg på eftermiddagen och plockade 2,6 liter rensade bär. Det är jag mycket nöjd med. Vi klarade oss från regnet då när vi var ute. Jag har aldrig tidigare plockat då jag rensar samtidigt som jag plockar. Jag har alltid rensat när jag kommer hem. Men igår gjorde jag det och det ska jag fortsätta med. Det var så skönt att inte behöva rensa efterråt.
 
Denna måndag började jag dagen med att låsa in bilnyckeln i bilen. Jag tappade den mellan sätena och skulle fiska fram det från baksätet. Då kom jag åt knappen på nyckeln och då när jag stängde dörren blev bilen låst!
Så jag ringde till pappa som åkte ut till Stefans jobb och hämtade hans bilnyckel för som tur är har vi var sin nyckel. Sedan om pappa med den till mig. Tack så mycket för hjälpen!!
 
Ikväll har det regnat och då har jag passat på att baka lite, syltkakor, en hallonkaka med kokostäcke och chokladbollar. Så nu finns det fikabröd i frysen:)
 
God kväll!
 
 

MERA HALLON!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Igår kväll blev det ännu mera.
Jag gav mig ut igår kväll och plockade lite till. Jag fick ihop 0,5 liter rensade hallon. Det är jag nöjd med.
Det blir perfekt till hallon-och blåbärspajen i vinter.
 
God morgon!
 
 

BAKA KAKA

Allmänt  /  0  Kommentarer
Kärleksmums!
Det bakade jag igår. Det var så längesedan jag bakade. Det har ju varit så bra väder i sommar och då har jag inte velat stå vid bakmaskinen. Men igår var det regn och rusk och det är perfekt bakväder:)
Bilden är tagen med macroobjektivet och den nya ringbilxten vi köpte. Jag är så nöjd med den. Det blir bra bilder och bra ljus.
Jag bakade även en lime-och citronkaka igår. Det är först en degbotten. Sedan gör man en fyllning som man häller ovanpå. När jag skulle göra det så var formen med lösbtagbar kant inte tät så fyllningen rann rakt igenom! Så när vi var på Birsta igår köpte jag en ny på Ikea. Det blev även burkar och värmeljus i påsen:)
 
Så igår fick vi mycket gjort, en del såna saker som man tänkt länge måste göras men inte ha blivit gjort. Vi köpte till exempel en dörrstopp till ytterdörren så inte den går att smälla igen med världens kraft.
 
Nu får vi se vad söndagen har att erbjuda.
 
God morgon!
 
 

TREVLIG PROMENAD!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Igår kväll gick vi en promenad med grannarna efter nya E4 som håller på att byggas. Det var en fantastisk utsikt utöver havet bort mot stan. Det kommer bli en rastplats där som jag tror blir populär.
Det var mulet väder därför är inte bilden den bästa.
Vi tackar för en mycket trevlig promenad och trevligt sällskap:)

God morgon!


BÄR!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Hallon!
Jag plockade hallon idag när jag kom hem från jobbet. Det fanns hur mycket som helst!
Efter att jag rensat blev det 1liter. Det är jag mycket nöjd med!
 
God natt!
 

BLIXT!

Allmänt  /  0  Kommentarer
En ny rolig grej har vi köpt!
Vi har länge tänkt köpa en blixt till kameran. Vi såg en annons som vi ringde på och ikväll åkte vi och tittade på den. Den såg bra ut och den verkar fungera bra och ge bra bilder så vi slog till direkt. Det är en som en extra blixt man sätter på kameran och ringblixten är till för macroobjektivet så att närbilderna får bättre ljus.
Vi provade lite hemma ikväll och vi är supernöjda.
 
Idag hann jag med mycket efter jobbet. Jag plockade hallon, rensade dom, köpte blixten, handlade mat och cyklade en bra och efektiv runda.
 
God natt!
 

BILLIGT ÄR INTE ALLTID BRA

Allmänt  /  0  Kommentarer

När vi besökte Gekås-Ullared köpte Stefan tandkräm. Den öppnades inför kvällens tandborstning men den var ingen höjdare, annorlunda smak.
Men den duger.

God kväll!


VARDAG IGEN!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Semestern är slut.
Vi har haft en mycket bra semester med bra och soligt väder, mycket badande och en härlig semesterresa söderut.
Nu är det vardag igen vilket på något sätt känns bra det också.
Helgen som var bestod av sol och bad då det var närmare 25 grader hela helgen. I vattnet där vi var, var det lite kallare på lördagen än söndagen. Men jag är ingen badkruka så jag badade ändå:)
Lite kortspel med Stefans föräldrar hann vi med också och matinhandling.
 
Men nu är det snart dags att åka till jobbet.
 
God morgon!
 
 

SISTA VECKAN

Allmänt  /  0  Kommentarer
Semestern är snart slut.
Den här sista semesterveckan har vi tagit dagen lite som den har kommit och inte planerat så mycket.
I morse när vi vaknade sken solen så då bestämde vi att det fick bli sol och bad.
Igår kväll när vi fick främmande åkte fikabrickan fram som jag fick när jag fyllde år. Jag gillar den jättemycket.
 
Nu tar vi vara på de två dagar som är kvar av ledigheten.
 
God kväll!