Mors dag!

Allmänt  /  0  Kommentarer
(null)
Vilken dag!
Solen har strålat hela dagen och det har varit riktig sommarvärme. Så vi har varit ute hela dagen. Jag och Cesar cyklade in till stan med omvägen över bron på vägen dit. Vi stannade vid lekparken i hamnen. Vi cyklade sedan hem och njöt av vädret.
I morse blev jag uppvaktad av Cesar. Han kom med så fina presenter. Jag gillar framför allt texten  kortet lite extra:).
Jag är stolt över att få vara mamma till våran älskade, spralliga snart 4-åring!

God kväll!

Som nytt!

Allmänt  /  0  Kommentarer
(null)
På tiden!
Nu har vi bytt ut våra utemöbler på trädäcket. För några veckor sedan slängde vi stolarna och soffan som vi haft sedan vi byggde trädäcket för 4 år sedan. Möblerna hade gjort sitt efter att ha stått ute i väder och vind. 
Idag skulle vi ställa ut bordet. Jag visste att det också var i det sämre skicket. Det var sämre än vad vi trodde. Så idag tog vi tag och letade nya möbler. Vi hittade på annons som var köpt förra sommaren, alltså som nytt. Vi köpte det direkt och det blev väldigt bra.
Så nu har vi åter igen en utemöbel som vi kan slappa i.

God kväll!

Uppdatering

Allmänt  /  0  Kommentarer
(null)
Mys i stugan.
Förra helgen var vi med grannarna i deras stuga. Vi åkte upp på lördag förmiddag och tog med oss husvagnen. 
Cesar hade med sig sin bubbelmaskin som han lekte med och gjorde så fina bubblor med.

(null)
Mysig utflykt. 
När vi kom upp gick vi till en grillplats en bit bort. Vi grillade korv och Cesar lekte för fullt vid bäcken.
 Vi myste mest resten av dagen. Vi åt en god grillmiddag och spelade kort på kvällen.

(null)
Kalas.
I söndags var vi bjudna på kalas. Isak fyllde 4 år. Han bjöd på ett Turtles kalas. Det var 7 barn bjudna som lekte och busade. Isak blev glad för presenterna. Han hade fiskdamm där nappet var en påse med små grejer i.
Cesar tyckte det var ett roligt kalas.

(null)
Kvällsbad.
Igår lyxade jag med ett varmt bad. Amelia och en svalkande dryck unnade jag mig. Håret fick inpackning och ansiktet en härlig mask. 

Nu är snart den här veckan slut. Vädret verkar ska bli soligt och varmt. 

God kväll!

Campinghelg

Allmänt  /  0  Kommentarer
(null)
Premiär.
I helgen har vi campat. Efter rådande omständigheter och folkhälsomyndighetens riktlinjer har vi hållit oss inom länet och max två timmars bilresa.
Vi alla tre älskar verkligen att campa och helgen har varit så mysig. Det som vi måste göra när vi campar är att fixa mat och diska. I övrigt ägnar vi all tid åt Cesar och att njuta av campinglivet. Cesar har mest cyklat och lekt i lekparken. 
Jag cyklade igår upp till hotellet på berget. Det var jobbigt men en härlig känsla när jag var uppe.
Vi har grillat och njutit av god mat och lugn och ro.

God kväll!


Nya lampor!

Allmänt  /  0  Kommentarer
(null)
Husvagnen.
I vintras köpte vi nya sänglampor till husvagnen. Lampan på min sida var trasig. Vi beställde lampor med USB laddare. Det känns lyxigt och praktiskt att kunna ha mobilen nära på kvällen och morgonen. 

God morgon!

Husmanskost

Allmänt  /  0  Kommentarer
(null)
God middag!
Igår rullade vi köttbullar för att ha till dagens middag. Till detta hade vi kokt potatis, ärtor och lingon. Vi gjorde även pressgurka och egen gräddsås till. Det blev verkligen supergott! Det 
är inte ofta vi gör egen sås men vi ska försöka göra det lite oftare. 

(null)
Kvällsfika.
Jag gjorde en god fruktsallad ikväll med banan, vindruvor, äpple, päron och kiwi. Jag tycker så mycket om frukt och det gör Cesar också. Så han när vi ger honom fruktsallad tycker han det är så gott. 

God kväll!

Vitsand

Allmänt  /  0  Kommentarer
(null)
Utflykt.
Igår åkte vi till Vitsand. Det är så fint där och ett bra ställe på stranden för Cesar att leka på.
Vi grillade hamburgare och jag hade med mig kameran som jag använde mycket.

(null)
Objekt.
Jaf ville helst ha de större fåglarna på bild men de det inte. De flög så fort jag kom nära.

Vi hade en härlig dag!

God morgon!

Uppdatering

Allmänt  /  0  Kommentarer
(null)
En intensiv vecka har det varit.
Det har varit lite dålig uppdatering här sista dagarna. 
I lördags hade vi lite husvagnsmys med hämtmat här hemma på gården. Stefan fixade med de nya sänglamporna som blev så bra. 
Lite annat husvagnsfix har det varit. I onsdags var det besiktning. Den gick igenom men med två saker "bra att veta". Den ena var lite justering på bromsarna som vi åtgärdade direkt och det behövs bytas en grej fram på draget. Men annars gick besiktningen bra. 
Så nu har vi dem hemma och hoppas att kunna åka iväg på en liten tripp snart. 

(null)
Promenad och träning.
Träning ser jag att jag gör varje dag. Den här veckan har det mest blivit cykelturer och gymmet. I söndags gick jag dock en promenad i skogen. Det var väldigt härligt att gå en annan sträcka än den jag brukar gå. 
I veckan köpte jag mig att par överdragsbyxor som är till för cykling. Jag invigde dom idag när jag cyklade till och från jobbet och de funkade väldigt bra. 

(null)
Fredag kväll. 
När jag kom hem från min cykeltur från jobbet idag åkte vi ner till stranden. Cesar grävde och gick runt. Regnet kom när vi var där och solen sken. Så regnbågen kom fram och det tyckte Cesar var spännande. 

Det var lite av den här veckan.

God kväll!




Pannkakstårta

Allmänt  /  0  Kommentarer
(null)
Lyxig lunch.
Igår tänkte jag göra pannkaka. Jag kom på idén att göra en pannkakstårta istället. Så Cesar valde vilka bär som skulle vara med. Emellan hade vi grädde och sylt. Det blev väldigt smarrigt och gott.

God kväll!

Valborg

Allmänt  /  0  Kommentarer
(null)
Ledig, härlig dag!
Igår myste vi mest Cesar och jag. Vi cyklade till lekparken i Skottsund. Det är en fin lekpark som är värd att cykla 1 mil för. 
På eftermiddagen gjorde vi vår egen lilla majbrasa i lilla grillen. När det blivit fin glöd grillade vi banan med choklad. Det blev riktigt smarrigt och gott. 
På kvällen när Stefan kom hem gjorde vi en mysig grillmiddag med oxfilé och en massa goda tillbehör.

Så Valborg blev helt okej och så mysig.

God kväll!