Pannkakor!

Allmänt  /  0  Kommentarer

I går efter jobbet åkte jag iväg och fyllde på matförrådet. Jag använder för det mesta självscanning i affärerna för jag tycker det är toppen. Men igår åkte jag på en avstämning vilket inte är så himla roligt när man har storhandlat och det är ju slumpen som väljer ut när det ska bli. Så det är inte så mycket att göra åt.
När jag kom hem gjorde vi jättegoda pannkakor till middag...eller jag gjorde smeten och Stefan stekte. Dom vart super goda!

Kram


Klockan!

Allmänt  /  0  Kommentarer


Då vart det dags att ställa fram klockan igen. Jag tycker hela dagen har känts konstig på grund av att vi förlorade en timme. Jag har varit allmänt förvirrad över vad klockan har varit under dagen.
Jag och Stefan har varit på Birsta och shoppat lite idag. Det vart lite smått och gott som inhandlades.

Kram

Mysigt

Allmänt  /  0  Kommentarer

Det är mysigt med bras kamin. Det ger en härlig värme.


mycket snö på taket

Allmänt  /  0  Kommentarer

I går var jag och Stefan och hjälpte mamma och pappa att skotta snö på taken i stugan.





Vinterbilder






Våren verkar aldrig komma, särskilt inte här

Allmänt  /  1  Kommentarer

Det har snöat massor idag. Den här lilla altanen som ni ser är helt full med snö.

Ett vinterlikt ställe!

Allmänt  /  1  Kommentarer

Här i stugan är det massor med snö fortfarande. Här är den fina gäststugan.


Här är den inglasade altanen och uthuset

Så vart det tydligen vinter igen:(

Allmänt  /  0  Kommentarer

Vart tog våren vägen?! Det känns lite dystert när jag tittar ut genom fönstret och ser att det snöar massor. Jag vill ha vår nu så jag kan ta fram min cykel. Jag gillar så mycket att cykla. Det är ett bra transportmedel och ger bra motion.
Oj va jag har cyklat mycket i mina dar innan jag tog körkort. Då cyklade jag överallt, vart jag än skulle. Men det är bara att hoppas att våren kommer på allvar snart.

Kram


Fredag.

Allmänt  /  5  Kommentarer
Så var det fredag igen. Härligt med helg. Veckorna går så fort och snart är det påsk! Då bär det av på en kryssning vilket jag ser fram emot. Det ska bli kul att få komma bort lite.

kram

Uppe med tuppen

Allmänt  /  0  Kommentarer

Det är härligt att vara morgonpigg. Det har jag alltid varit. Jag får så mycket gjort på morgonen, mer än på kvällen, kvällstrött som jag är.
Nu ska jag sätta på mig stegräknaren för att se hur många steg jag går idag. Jag har haft den en vecka och har lyckats gå mellan 10 och 15 000 steg/dag.

kram


solen skiner

Allmänt  /  1  Kommentarer

Ännu en dag när solen skiner. Det är synd att det är så kallt. Jag trodde våren var på väg men icke.
Jag hade tänkt skriva här igår kväll men jag sov mest hela kvällen. Jag var så himla trött. Så därför skriver jag nu istället, morgonpigg som jag är.
I helgen blir det nog att jag knäpper lite bilder som jag kan lägga ut här på bloggen. Då kommer den att se lite mer levande ut.

kram


spännande

Allmänt  /  3  Kommentarer
Nu ska jag sätta mig ner och kolla vad jag ska fylla min "profil" med. Jag har sett fram emot idag att sätta mig ner med bloggandet.

hej svejs.

Go morgon!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Det här med att ha en blogg verkar en himla rolig grej. Jag tycker det är roligt att utforma den och så småning om också lägga in lite bilder på den så blir det mera levande. Jag ska också lägga in lite i min "profil" så ni ser vad jag är för en filur.

Hej svejs.

go kväll!

Allmänt  /  1  Kommentarer
Nu har jag skaffat mig en egen blogg. jag vet inte ännu hur allt fungerar men det löser sig med tiden.

hej svejs

Välkommen till min nya blogg!

Allmänt  /  0  Kommentarer