En helg med Cesar

Allmänt  /  0  Kommentarer
(null)
Cesar och jag. 
Stefan har varit bortrest med husvagnen. Han åkte i torsdags och kommer hem idag. 
 Så det har varit jag och Cesar. I fredags jobbade jag sent och därför fick han vara hos mamma då och så sov han där till igår. 
Filmen Paw Patrol hade premiär i fredags. Jag hade bokat två biljetter till oss. Så när jag hade hämtat Cesar åkte vi direkt dit.
Sjävklart hör det till att köpa popcorn när man går på bio. Cesar tyckte filmen var bra. Allt i sin helhet var så mysigt. 

(null)
Tacos. 
Cesar och jag hade handlat hem allt gott man kan tänka sig för att få till en smarrig taco middag.
Jag lade upp alla grönsaker i en muffinsplåt. Det gillade Cesar. Det blev på det viset inte heller mängder med skålar som måste diskas.
Vi hade även créme frieche, salsa, ostsås och chili mayo. Jag tycker det blir så gott med alla såser till. 
Jag passade på i fredagskväll efter jobbet att gå en liten promenad och köpte sedan med mig mat hem. Jag flyttade ut mitt pyssel med Diamond painting till vardagsrummet, slog på gamla avsnitt av Maria Wern och njöt av kvällen. 
Jag gjorde likadant igår när Cesar somnat.
Så vi har haft en mysig helg hittills.

God morgon!

Helgmys

Allmänt  /  0  Kommentarer
(null)
En favorit.
Cesar pysslade ihop en egen popcorn maskin på förskolan. En rulle, lite tejp och en plastbytta och en hårtork blev det en fiffig maskin som Cesar och jag provade i torsdags, Det resulterade i att vi hade popcorn överallt:) men roligt hade vi.
I fredags åkte jag och köpte en riktig popcorn maskin till honom och han blev verkligen glad. Den fungerade väldigt bra och goda popcorn blev det.

Vi har varit iväg med husvagnen flera helger. Så vi bestämde redan förra helgen att vi skulle vara hemma denna. 
Så igår åkte vi till Himlabadet. Det har ju varit stängt en period på grund av Corona. Nu när de har öppnat igen passade vi på att åka dit. Cesar har verkligen längtat.
Han har fått en bra vattenvana och han vågar åka mer attraktioner nu än tidigare. 
På eftermiddagen/kvällen var vi bjudna till en kompis och deras stuga mot Stekpannan. Den är liten och mysig och så fin lantligt inredd. 

Nu är helgen slut och en ny vecka på ingång.

God kväll!

Uppdatering!

Allmänt  /  0  Kommentarer

(null)
Förra helgen var det lyskväll. 
Det är en tradition längs kusten för att fira in hösten. Ljus, marschaller och rislampor tänds runt stränder och platser vid vattnet. 
Vi drog ner husvagnen till Bergafjärden och campade med Annika och Mattias och barnen. Barnen lekte och hade så roligt. Vi grillade på kvällen och bara tog det lugnt. 
Eftersom barnen hade somnat gick vi i omgångar och tittade på allt fint som var tänt. Det var väldigt bra och mycket där på Bergafjärden. 

(null)
Fisketur. 
I tisdags kväll åkte vi till Orrsjön. Det var vi, Cesars farmor och farfar, Stefans morbror, Cesars faster och kusin och Melvin. Cesar tycker det är roligt att fiska. Vi hade oss hamburgare med tillbehör som vi grillade. Det blåste mycket men var trevligt ändå. 


(null)

Snibbens camping. 
Denna helg har vi varit på Snibbens camping uppe vid Höga kusten. Vi bestämde förra helgen att vi skulle åka dit den här helgen med Annika, Mattias och barnen. 
Vi kom upp vid 17-tiden på fredag kväll. Det var en lite och mysig camping som låg så fint vid vattnet. 
Vi hade förberett hemma så vi smidigt och enkelt kunde duka upp en fredags tacos. 
När barnen hade somnat myste vi i deras husvagn.
Igår gick jag och Annika och letade blåbär. Vi hittade inte så mycket men däremot desto mer på kvällen på campingen. 
På eftermiddagen igår åkte vi på en liten utflykt. Först åkte vi till Dollar store i Kramfors. Vi köpte lite av varje. 
Vi åkte sedan till Höga kusten. Vid hotellet där har de en fin och bra lekpark. Stefan gick upp på berget en bit för att kolla om det fanns något bra ställe att fika på. Det var inte allt för långt att gå för barnen. Så vi tog med oss allt gott fika och gick upp. Vindskyddet var väldigt fint och utsikten likaså. 
Det var en väldigt lyckad utflykt. När vi kom tillbaks till campingen njöt vi av det fina vädret och barnen lekte för fullt. 
Till middag ordnade vi en god och trevlig grillmiddag. Det blåste hela dagen men när vi skulle till att äta avtog den och solen tittade fram. Så det blev så bra! 

Vi har haft en så mysig och bra helg på alla vis!

God kväll!