Lediga fredagar

Allmänt  /  0  Kommentarer
(null)
Första långhelgen.
Jag har med början idag tagit föräldraledigt varje fredag fram till jul. Det känns väldigt lyxigt att få ta vara på tiden lite extra med våran goprins. 
Det känns extra bra att vara ledig idag då det är snö, sol och några minusgrader ute, underbart!
Vi tog snow racern till affären i morse. Han älskar att åka på den och han var så glad över all snö.
Det behövdes skottas och sopas på bron. 

En härlig vintrig dag hittills har vi haft.



Hallstaberget

Allmänt  /  2  Kommentarer
(null)
Lyxhelg
I fredags efter jobbet åkte vi upp till Sollefteå. Vi bokade ett paket med hotellnatt, spa och 3-rätters middag. 
Vi kom upp vid 14-tiden. Vi checkade in, lämnade väskorna på rummet och gick ner till relaxen. Det hade gjort om lite sedan vi var där sist. De hade satt in ytterligare en bubbelpool och bytt ut möblerna och öppnat en minibar. Ville man handla något behövde man gå upp till baren vid receptionen men nu kunde man även handla i minibaren. 
Menyn till middagen var förutbestämd. Förrätten var musselsoppa, varmrätten bestod av ryggbiff med rotsaker och sås och till efterrätt var det hallonsorbe med tillbehör. 
Vi gick upp ganska tidigt för att träna innan frukost. Hotell frukost är ju så lyxigt med allt gott det finns att välja på. 
Vi checkade ut och gick till relaxen som man fick utnyttja hur länge man ville på avresedagen. Så vi tog vara på det. Vi åkte hem vid 14-tiden.
Det var en härlig helg då vi njöt av lyxen att bo på hotell, äta god mat och framför allt tog vi vara på tiden och njöt i spa och relaxavdelningen. Vi hade med oss korsord och hörlurar och njöt av att få vara hemifrån och slippa alla måsten för ett tag. 

 Cesar sov hos farmor och farfar och igår var han några timmar hos mamma. Tack alla för hjälpen:)

God morgon!

Sött med pepparkaka

Allmänt  /  0  Kommentarer
(null)
Sötaste pepparkakan.
Jag kollade igenom bilderna i datorn och hittade denna. Den är från Cesars första jul. Då var han 6 månader. Jag tycker så mycket om den här bilden. Jag försökte ta mycket bilder med systemkameran när Cesar var bäbis. Det här är en av dom som jag är mest nöjd med. 

(null)
Minihus.
Ikväll har vi satt ihop ett pepparkakshus i miniformat. De är verkligen söta! Cesar fick välja dekorationer själv. Jag hade kvar mycket sedan förra året som inte hade gått ut. Så det passade Perfekt till detta.

(null)
Detta blev resultatet, så gulligt!

God kväll!

Systemkameran

Allmänt  /  0  Kommentarer

(null)
Idag tog jag fram systemkameran.
Jag fotade mycket när Cesar var bäbis. Efter det har jag prioriterat andra fritidsintressen. Men idag när jag såg att det var frost ute så kände jag direkt att jag ville ta fram den. 
 Så jag och Cesar gick en promenad för att kolla ut något bra att fota med macro objektivet.
(null)

(null)
Hemma på gården
Vi hittade inte så mycket på promenaden. Däremot fanns det en del att fota hemma på gården. 
(null)
God kväll!

Fars dag

Allmänt  /  1  Kommentarer
(null)
Ännu ett besök till minneslunden.
Eftersom det idag är fars dag ville jag besöka minneslunden. All Helgona helgen, pappas födelsedag och fars dag på kort tid. Flera extra känsliga dagar. Jag saknar pappa väldigt mycket. Det som jag ofta tänker på är att han fick möjlighet att dela Cesars första tid i livet. 

Jag saknar dig varje dag pappa💕

Biopremiär

Allmänt  /  0  Kommentarer
(null)
Idag har vi haft en mysig dag.
Vi har varit med Cesar på bio för första gången. Han har börjat intressera sig för Paw Patral. Den filmen går just nu. Så jag bokade biljetter igår. 
Cesar tyckte den var väldigt och tittade så fint hela filmen. 
Efteråt åkte vi till Birsta och shoppade lite mer inredning.

God kväll!

Pappas födelsedag

Allmänt  /  0  Kommentarer
(null)Idag skulle pappa ha fyllt år.
8 november 1953 föddes pappa. Han skulle alltså ha blivit 66 år idag. Tyvärr fick han inte uppleva fler än 64 födelsedagar. Det var alldeles för få och han gick bort alldeles för tidigt. 
Han fick ändå uppleva många fina minnen och jag är glad att han gick fick uppleva Cesars första tid livet.

God kväll!

Picknick

Allmänt  /  1  Kommentarer
(null)
Härlig höstdag har det varit
Jag och Cesar åkte ut till Annika och barnen i förmiddags. Vi hade packat med oss picknick. Vi gick en lekpark där pojkarna lekte och hade väldigt roligt tillsammans. 
Vi dukade upp allt gott vi hade med oss, kalla köttbullar, jordgubbar, smörgåsar, festis och bullar. Annika hade med sig mycket gott också.  Så vi delade och smakade av varandra. 
Cesar tyckte det var godast med skinksmörgås med jordgubbe och köttbulle på:)

Det var härligt väder och så skönt att komma ut lite. Alla helger senaste tiden har gått till renoveringen. Så utflykter har vi inte tagit oss tid till men idag så:)

God eftermiddag!

All Helgonahelgen

Allmänt  /  1  Kommentarer
(null)

Minneslunden.

I kväll har vi som många andra tänt ljus på minneslunden. 


Älskade pappa❤️😥 Jag kommer aldrig vänja mig att du aldrig kommer tillbaka😥😥. Du gick bort hastigt, alldeles för tidigt😥❤️


Kram