Mysig start

Allmänt  /  0  Kommentarer
(null)
Mysig lördag!
Denna dag kommer i lugnets och mysets tecken. Så jag började den med en promenad längs ån och fångade in höstens tecken. 
Cesar myser med sitt legobygge.
Vi kommer tillbringa helgen här i Färsån med våra bästa grannar. Vi är inte grannar längre sedan ett tag tillbaks men för mig kommer de alltid vara våra grannar.

God morgon!

Vardagen är igång

Allmänt  /  0  Kommentarer
(null)
Ledigheten är slut.
Vi avslutade den förra helgen med en tur med husvagnen till Sörfjärden. Cesar och Stefan var ledig den veckan så de åkte ner tidigare. Jag åkte ner på fredagen efter jobbet. 
Jag ser fram emot hösten med husvagnen. Det är alltid lite extra mysigt när kylan och mörkret börjar komma och att då kunna kura ner sig i husvagnen är härligt.
När vi kom hem avslutade vi sista kvällen på Pinchos efter Cesars önskemål.

God morgon!

Campingtur norrut

Allmänt  /  0  Kommentarer
(null)
Örnsköldsvik.
Där har vi tillbringat några dagar med husvagnen. Först stod vi 3 nätter på Mosjöns camping ca 2 mil norr om Övik. Det var en väldigt fin och mysig camping och vi fick en bra plats. Det som drog ner betyget var duscharna. Det var väldigt dåligt tryck i vattnet att man knappt blev blöt.
En dag åkte vi på en dagstur till Umeå. Vi besökte några butiker och några lekparker som var riktigt bra.
I torsdags flyttade vi oss ner till Överhörnäs camping strax söder om Övik. En riktigt fin och mysig camping. Vi åkte till skateparken, en liten tur på stan, grillade, myste och spelade minigolf. 
Några härliga dagar har vi haft. I morgon drar vardagen igång för mig med jobb. Stefan och Cesar är lediga en vecka till. 

God kväll!

Melon

Allmänt  /  0  Kommentarer
(null)
Somrigt.
I veckan har det varit bra pris på vattenmelon på Willys. Det har varit slut när vi varit där men i torsdags fredags fanns det. Oftast är dom ganska stora. Den vi köpte var på 5 kilo. Så vi har ätit mycket melon sista dagarna. Cesar gillar även när jag gör melondrink. Då mixar jag den till en slät saft, silar bort kärnor och smaksätter den. Mycket is ska det vara så blir det en härligt somrig drink.
Det får nog bli det idag så det går åt lite melon.

God morgon!

Tarzanstigen

Allmänt  /  0  Kommentarer
(null)
En eftermiddagstur.
Igår packade vi med oss lite fika och åkte upp till södra berget för att gå tarzanstigen. 
Cesar har gjort det flera gånger förut. Så han hade koll på vad man skulle göra.
Han klättrade och provade de flesta momenten efter vägen, så duktig var han.
Efteråt åkte vi till utsiktsplatsen och fikade.

God morgon!