Cafè!

Publicerat: 2010-12-28 Kl: 20:12:52 | I kategori: Allmänt | 0kommentarer


Det är mysigt att fika på stan!
Idag blev det med min kusin. Vi hade en trevlig stund då vi pratade och fikade gott. För mig fick det bli en skagensmörgås, mums!
Julhelgen är över och nyårshelgen närmar sig med stormsteg. Det känns konstigt att det snart är ett nytt år och att man måste vänja sig att säga 2011 och att skriva, vilket kanske är det svåraste, eller?
Min stukade fot från förra veckan börjar sakta men säkert att bli bättre men jag får fortfarande ta det väldigt försiktigt när jag är ute och går.

God fortsättning på er alla!

Go kväll!

God jul!

Publicerat: 2010-12-25 Kl: 10:47:56 | I kategori: Allmänt | 0kommentarer


Världens duktigaste systerson att läsa på klapparna!
På julafton var vi hemma hos mamma och pappa och firade jul. Stefan och jag kom lagom till jullunchen. Vi såg på Trolltyg i tomteskogen som de sände på tv för första gången på väldigt länge. Programmet minns jag tydligt sen jag var liten.
Vid 15-tiden kom min syster och hennes familj. 6-åringen gick och väntade på tomten:) Men först såg vi på Kalle. Det är tradition hemma hos oss att se detta mysiga program. Jag tycker bäst om Musse på husvagnssemester och tomteverkstan:)
Efter middagen kom äntligen tomten och bankade på dörren! Han hade många julklappar med sig:) De flesta var självklart till systersonen:) Han fick många bra julkappar, åkmadrass, hockeyhjälm, kläder, skor, lego och en massa annat roligt.
På kvällen for jag till Stefans syster en stund. Där var barnen i full gång att leka med allt det tomten hade kommit med. Jag och Stefan for sedan till Njurunda där det även där delades ut klappar.
Jag är nöjd med det jag fick av tomten! Tack alla för mysig dag och för alla bra och fina julklappar!


Go morgon!

Lysande snögubbe

Publicerat: 2010-12-20 Kl: 19:45:09 | I kategori: Allmänt | 0kommentarer


Vi har julfint i vårat fönster!
Den här snögubben köpte vi förra året. Den gör sig så fint i fönstret och alla som går utanför ser den när den lyser upp vintermörkret. Det är den första jag tänder när vi kommer hem på dagarna.
Nu närmar sig julen med stormsteg. Julstämningen har infunnit sig. Det har vräkt ner snö de senaste 4 dagarna, julgranen är klädd, julgodiset bakat...ja det mesta inför julen är fixat. Så jag känner mig lugn inför alla måsten som denna stora helg brukar innebära.
Min röst försvann plötsligt i helgen. Idag har det varit jobbigt att prata och på kvällarna kommer smärtan i halsen på grund av att jag ansträngt rösten. Men den kommer väl snart tillbaka hoppas jag.

Go kväll!

Julgran!

Publicerat: 2010-12-17 Kl: 05:19:51 | I kategori: Allmänt | 0kommentarer


Nu är den klädd och klar!
Våran gran blev så fin med endast röda och silverfärgade kulor och belysning. Jag tycker det är fint när det är enhetligt och inte en massa olika saker som hänger i granen.
Så i helgen ska vi njuta av att julen närmar sig och göra lite olika saker men också ta det lugnt och ta vara på den härliga stämningen.

Go morgon!

Minisemester!

Publicerat: 2010-12-13 Kl: 21:00:13 | I kategori: Allmänt | 0kommentarer


I helgen har vi varit i Karlstad!
Vi åkte i torsdags för att besöka våra vänner där. Vi åkte vid 15.30 och var nere vid 23- tiden. Det blev sent men ändå skönt att kunna ha hela fredagen utan lång bilresa. På fredagen blev det besök på stan och ett köpcentrum där. Jag köpte den här fina, varma jackan. På kvällen åt vi tacos och hade en trevlig och mysig kväll.
Lördagens planer ändrade vi på och tog en shoppingdag i köpcentret igen. Jag hittade ytterligare en röd och fin kappa. På kvällen började jag känna mig krasslig. Jag la mig med långbyxor och fleecetröja men frös ändå. Så något var på gång. Men på söndagen när jag vaknade kände jag mig piggare. Vi rullade hemöver vid elva tiden. Vi gjorde ett stopp i köpcentret Marieberg i Örebro och Oj vilken galleria! Det fanns så mycket butiker och det var luftigt och stort och en massa butiker runtomkring.
Vi gjorde några stopp och vid 22-tiden igår kväll var vi hemma.

Vi har haft en bra och trevlig helg! Tack alla!

Julgodis!

Publicerat: 2010-12-05 Kl: 20:36:19 | I kategori: Allmänt | 0kommentarer
Idag har jag gjort gott julgodis!
Jag var till en kompis och gjorde mycket gott inför julen. Först gjorde jag två satser rocky road som tydligen ska vara väldigt goda. Som ni ser på den översta bilden så kan det inte vara annat än gott:) Det var super enkelt att göra. Man smälter choklad, tillsätter sedan 2 påsar dumle, 3 dl caschewnötter, 1 dl pistagenötter och 2 nävar marsmallows.
Jag fick även med mig av kompisens underbart goda knäck. De bara smälte i munnen, verkligen supergoda!
Vi gjorde även kola och chokladkola. Även det blev lyckat resultat. Jag har inte gjort eget julgodis så mycket så jag är nöjd med mig själv att det vart så bra, stolta jag:)
Ikväll har vi varit till Stefans syster.Hon hjälpte mig att färga håret och gjorde även slingor. Det är kul att göra nåt annorlunda.

Nu ska vi fortsätta se på den mycket spännande serien Graven.

Go kväll!

Härliga lördag!

Publicerat: 2010-12-05 Kl: 07:43:24 | I kategori: Allmänt | 0kommentarer


Vi inledde dagen med mysfrukost och film!
Vi har köpte hem två mycket bra svenska filmer, Graven och Morden med Kjell Bergkvist. Morden gick förra året på tv. Båda handlar om att en grupp ska lösa en mordgåta. Vi började att se Graven i fredags kväll. Då såg vi nästan 3 avsnitt. Hela serien är på 8 och varje är ca 1 timme lång. Igår morse var vi tvungna att fortsätta för det går verkligen inte att sluta se för det är spännande hela tiden. Igår kväll började vi se det femte avsnittet och ska fortsätta nu till frukost:)

Julmarknad och Birsta blev det igår. Vi åkte upp till Norra berget på deras årliga julmarknad. Det var mycket folk, mycket fint att titta på men dock -15 grader så vi var inte där allt för länge. Men det var mysigt och så fick jag en massa julstämning:)
På eftermiddagen var vi på Birsta med våra vänner. Vi åt Kinabuffè som var supergott! Sen blev det en vända på Birsta city.
Glögg blev det på kvällen med dom och vi hade en trevlig och mysig kväll. Tack allesammans!

Nu ska jag dra igång denna söndag med allt vad den har att erbjuda.

Go morgon!
RSS 2.0