Att somna borta.

(null)
Alla gör vi olika.
Det här med barn och sömn kan vara klurigt och alla gör vi olika utifrån det som passar bäst. 
Vi har tidigt valt att vänja Cesar att följa med när vi vill göra saker på kvällarna eller umgås med vänner och familj. Vi har liksom kört samma rutiner som när vi är hemma. Vi packar med pyjamas, nallar, täcke och kudde och tandborste. När det är läggdags så gör vi samma procedur som vid nattning hemma. Ibland blir han vaken lite längre just för att han också ska känna att det blir lite extra lyxigt.
Skillnaden är att vi oftast tar med vagnen så att han får somna i den. 
Så igår när vi var hos grannarna så somnade han i vagnen vid 19.45. Vid 21.45 när vi skulle åka hem sov han som en stock. Vi lyfte han från vagnen till bilen och från bilen och in till sin säng när vi kom hem. Han vaknade inte till någonting under dessa förflyttningar. Jag är så glad och stolt över att Cesar fixar det så bra. Det gör att vi aldrig tänker att vi måste stanna hemma på kvällarna för att han ska sova. Han får liksom hänga med på det vi vill göra. 

God morgon!

ajlimullersandvik.blogg.se

så duktig kille, och vad smart att göra hela nattningen! Tydiga konsekventa rutiner :D

sv: självklart får du göra listan på din blogg, hos mig får man låna, inspireras och sno hur mycket man vill, för jag älskar att läsa det i andras bloggar!

2020-02-29 / 07:41:57
URL: http://ajlimullersandvik.blogg.se/
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent ★

Så skönt när sådant funkar, så var det aldrig för oss. Sonen kunde aldrig sova borta och därmed sov han heller aldrig på föris. Han har alltid varit sådan att det är jobbigt för honom. Vi provade så många gånger men det gick bara inte. Har vänner som det varit lika för så tror helt enkelt att man får antingen eller barn :).

2020-03-01 / 00:32:25
URL: http://www.saramadeleine.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback