SOVRUTINER

Visst är bebisar söta när de sover?:)
Just nu sover Cesar i vagnen ute på balkongen. Han vaknade 06.20 och har bara vilat en kort stund nu på morgonen. Så han var jättetrött efter att han ätit vid kl 9. 
Jag vet att nätterna kan vara kluriga för de små barnen och första veckorna vaknade han ofta och var hungrig eller ville vara nära. 
Sedan ett par veckor tillbaka har vi hittat en riktigt bra kvällsrutin. Han brukar äta sitt sista mål vid 20-tiden. Sedan vill han gärna mysa hos oss en stund. När han har somnat så lägger vi honom i vaggan. Ibland är han klar vaken igen med detsamma vi lagt ner honom men han somnar igen inom några minuter. Han sover fram till 02-03 tiden då han vill äta och sedan när jag lägger ner honom igen somnar han på några minuter och sover oftast fram till 06-tiden. 
Detta känns som väldigt bra nätter och jag vet att det kan vända snabbt men så länge det är så här så ju jättebra för honom att han hittat en så bra nattrytm.
 
På dagarna är det lite olika. Ibland sover han en längre stund på förmiddagen och ibland på eftermiddagen och ibland många korta stunder istället för en längre. 
 
Det är skönt för honom att sova ute på dagarna. Det kommer vi fortsätta med.
 
God morgon!

Dixi Wonderland

Naww :D

Svar: :)
Marie

2016-09-04 / 15:17:56
URL: http://dixiwonderland.com/
Mallan

Ja otroligt söta när de sover, hehe! Även de lite större barnen, man kan själv sitta och stirra hur länge som helst. 😊

Svar: Ja det är verkligen ögongodis:)
Marie

2016-09-05 / 07:51:43
URL: http://majzans.vimedbarn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback