PEPPARKAKSDRÄKT!

 
 
Den här julen kommer bli något alldeles extra:)
Det är första julen vi är tre i familjen. Det är första gången Cesar får vara med om den mysigaste tiden på året och det känns så härligt.
I torsdags när Stefan var på lunch hade han sett fina pepparkakskläder till Cesar på Myrorna. Jag skulle till Birsta  så vi gick in där för att kolla närmare på dom. Myrorna säljer ju annars bara begagnat men detta set var nytt. Jag kunde inte låta bli när det endast kostade 60 kr!
Han passar så bra i det, vår älskade, sötaste pepparkaka:)!
 
Helgen har hittills gått fort. I fredags myste vi med grannarna. Vi köpte hem pizza från Biteline och tittade på hockey tv. Jag tycker så mycket om våra myskvällar! Det är alltid så himla mysigt och trevligt!
Det fungerade så bra att natta Cesar.  Vi nattade honom vid samma tid som hemma och gjorde  samma rutiner så att han kände igen sig. Vi tog med oss vagnen över så att han fick somna i den och så hade vi med oss babyvakten så kunde han sova uppe medan vi umgicks nere. När vi kom hem och skulle lägga över honom i sängen så vaknade han till så det tog en stund innan han somnade om men sedan sov han bra igen. 
 
Igår var vi på Birsta för att inhandla lite smågrejer och veckohandla mat. Vi fällde upp ryggstödet på vagnen så att han fick möjlighet att se lite mer och det uppskattade han mycket. Han tittade runt och var nyfiken och intresserad på det som hände runtomkring. 
 
Idag har det 1:a advent så lite julefint i fönstrerna ska vi ordna:)
 
God morgon!
 
 
 

Tilda Barkselius

Men vilken sötnos!!

Svar: :)
Marie

2016-11-27 / 11:48:15
URL: http://tilda.vione.co
Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Åh så gulligt :D. Åh saknar Myrorna vi hade det i stan förut men de flyttade till Borlänge istället :/. Tycker ofta det fanns nya saker där också, tror många företag skänker till Myrorna :).

Svar: ok, ja så kan det ju vara, man lär sig något nytt varje dag:)
Marie

2016-11-27 / 14:54:41
URL: http://www.saramadeleine.se
Beatrice Jakobsson - Fotograf

Vilken sötis! :)

Svar: :)
Marie

2016-11-27 / 18:59:45
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Matilda Berlin

Men jösses vad söt! Dör sötdöden lite granna, hihi! =) Kram

Svar: Ja han blev riktigt fin i dräkten:)
Marie

2016-11-28 / 21:23:32
URL: http://matildaberlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback