KRISTI HIMMELFÄRDS DAG!

Det var härligt med en extra ledig dag igår!
Vi har gjort en lista på saker som behöver göras här hemma, både ute och inne. Vissa saker skjuter man på och så blir det aldrig av att man gör det. 
Men vi började beta av listan och vi hann med mycket. Vi började med att tömma altanen på möbler och skurade den med högtryckstvätten. Det blir mycket smuts som samlas under vintern där. 
Stefan rensade avloppet i tvättstugan för där har det varit stopp länge. Det är verkligen inte ett roligt jobb men det blev så stor skillnad. Så det var ett viktigt jobb han gjorde. 
 
Jag tvättade min cykel. Den blir fort smutsig och jag vill tvätta bort det innan det fastnar hårt för då blir det svårt att få bort. Jag använder bilschampo med vax. Det är väldigt bra att tvätta cyklar med. Smutsen rinner av lätt.
Stefan bytte däck på sin cykel som han hade fått punktering på.
 
När altanen torkat lyfte vi tillbaka alla möblerna och jag tog fram lyktorna som vi köpte förra året och gjorde lite extra fint. Det blev så fint där ute nu.
 
Vi hade även några små grejer inne som behövde fixas, en dosa sattes fast vid ett eluttag och en liten list som lossnat vid väggen vid diskmaskinen limmades på plats. 
 
Pappa kom förbi med släpvagnen och samtidigt kom Stefans föräldrar och hälsade på. Så vi fick en paus på eftermiddagen då vi fikade med dom. 
 
När allt detta var klart satte vi på cyklarna på cykelstället och åkte ner till Forsa. Vi var bjuden på grillmiddag där som ni kan se på bilden:) Innan middagen cyklade vi runt Ovansjö. Det är sträcka på 1,1 mil och det tog igår 35 minuter då det var kraftig motvind nästan hela vägen och många backar. 
 
Middagen var väldigt god. Stefans syskonbarn och Johan åt också med oss. Stefans syster var då på väg hem från utlandet. 
 
Så när vi kom hem vid 21.30 var vi trötta efter en lång dag. Det var en härlig känsla att känna att vi hunnit med så mycket!
 
God morgon!
 
 
 

Nora Bååth

Gud vad gott det såg ut :D

Svar: Alltid gott med grillat!
Marie

2015-05-15 / 09:47:03
URL: http://norasfoto.se/
Carina

Hej!... på dej!, denna soliga Fredag!. Ni hade en aktiv dag igår, ser jag av vad du skrivit!. Jag önskar er en härlig em och kväll!. :D

Svar: Ja vi har fått mycket gjort nu när det är lång helg! Idag blir det en tur till soptippen med löv.
Marie

2015-05-15 / 15:48:29
URL: http://Bluemoon.blogg.se
Elin

Gott :D

Svar: Alltid gott med grillat!
Marie

2015-05-15 / 16:24:00
URL: http://elinbjorkander.com
ɑ n n i k ɑ

Gott!

Svar: Alltid gott med grillat!
Marie

2015-05-15 / 19:12:42
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback