PACKNING INFÖR SEMESTERN!

Så här såg bagaget ut inför vår resa förra veckan!
När vi åker på semester så planerar vi packningen noga. Det är inte bara kläder och skor och sånt som ska med när man ska vara borta i 5 dagar med cyklarna och bo i stuga. 
Vi tänkte noga igenom: Vilka cykelkläder och tillbehör behöver vi? Vad behöver vi för att få till bra och goda luncher och middagar och vad blir mest praktiskt till måltiderna att ha med?
Jag fyllde en väska med plastbestick, plastmuggar, djupa och flata papperstallrikar, skärbräda, kökskniv, sax, hushållspapper, aluminiumfolie, diskmedel, diskborste, en duk och en låda med ljus att kunna ha på kvällen när det är lite mörkt ute. Då tycker jag det är mysigt att tända ljus när man sitter ute. 
Vi tog med oss en liten grill och till den behövde vi grilltång, grillkol, tändkuber, tändvätska och tändare. Tack vare att vi tog med oss grillen kunde vi njuta av goda grillmiddagar på ett smidigt sätt.
 
En kväll köpte vi färdigktvättad potatis som vi la i ett foliepaket som vi sedan la på grillen. Vi köpte även pepparbiff som går snabbt att grilla. Vi ville även ha grönsaker till men inte köpa så mycket för det blir alltid att få slänga mycket när man är borta så här. Så vi blandade en var sin egen liten sallad från salladsbaren i matbutiken. Det var väldigt praktiskt och bra. 
 
Så summeringen av detta inlägg är att packningen är viktig och det är värt att lägga ner tid på planeringen av vad man vill ha med sig för att det ska bli så praktiskt, bra och smidigt som möjligt.
För varje resa vi gör uppskattar jag engångsartiklar mer och mer, bara att plocka ner i en påse och slänga när man ätit klart, så himla praktiskt och enkelt.
 
God morgon!
 

✫ Fru Eriksson

Ha en riktigt underbar Semester & njuuuut ....

Svar: Vi hade en jättebra resa, borta bra men hemma bäst:)
Marie

2015-07-23 / 09:36:39
URL: http://frunsblogg.blogspot.se/
N

Härligt!!

2015-07-23 / 11:45:18
URL: http://nouw.com/nathaliemaria
anette

Det ser fullpackat ut haha. Önskar er en riktigt fin semester. Kram Anette

2015-07-23 / 23:32:53
URL: http://anettan.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback