GEOCACHING OCH MIDDAG!

Igår hade vi en trevlig dag med goda vänner!
Vi träffades på eftermiddagen vid eljusspåret i Nacksta och gav oss ut på skattjakt. Det var längesedan jag och Stefan höll på med det men Patrik och Ullrica har det också som intresse så då passade det perfekt att göra det tillsammans.
Det här är en gammal bild från en av Stefans och mina utflykter när vi höll på som mest för jag glömde att ta bilder igår. Men vi hittade i alla fall 3 skatter på vägen upp till Grodtjärn där vi stannade till och fikade. Det började regna ganska bra men vi hade ståfika under ett tak, perfekt blev det:)
 
På kvällen var vi bjudna till dom på middag, kycklingfilè som var lindad i parmaskinka och många olika kryddor, poatisgratäng och sallad. Det var verkligen supergott!
Till efterrätt blev det en god parfait som är nästan som glass kan man säga som dom hade gjort själva. Den var också supergod.
Vi hade en mycket trevlig kväll med massa surr, god mat och trevligt sällskap:)!
 
På förmiddagen var vi ut till Birsta och köpte några smågrejer, kollade på tvapparat och verkar vara en hel djungel att hitta rätt i. Men väl kommer väl hitta någon inom snar framtid.
Vi fyllde på matförrådet innan vi åkte hem.
 
Idag blir det en fixardag hemma med allt möjligt!
 
God morgon!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback