SEMESTER 2011, DAG 5 HUNGRIG HUND


Till middag denna kväll gjorde vi tacos. Det var lätt mat att tillaga i husvagn då det bara är att steka köttfärs och skära grönsaker. Vid kokplattan fanns ett fönster som vi hade öppnat när vi stod där och stekte. Nedanför låg den här hunden och kände doften av stekos. Han tittade på oss precis som att han aldrig hade sett mat förut:) Han tittade på oss med en blick som sa: kan jag få smaka tacos?:) Han hade mat och vatten där han låg och såg ut att ha det skönt men en tacostallrik tyckte han nog skulle sitta fint i magen:) haha!
Annars denna dag var vi på varuhuset tills de öppnade kl 8. Det var kö in men det gick bra ändå. När vi var inne i butiken gick jag till klädavdelningen och Stefan till hemavdelningen som låg längre in i butiken. Eftersom alla vill stanna till i början så var det hur lugnt som helst där vi var. Jag hittade den del kläder och vi köpte andra bra saker till hemmet.
På eftermiddagen och kvällen tog vi det lugnt. Vi gick en promenad runt campingen. Det var en väldigt fin och stor camping.

fortsätt läs vettja...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback