7-års kalas!


Idag har vi varit på kalas.
Stefans systerdotter fyller 7 år om några dagar. Så vi var där idag och firade henne. De hade gjort en jättefin tårta i form av en slalomskida. Hon åker mycket slalom så det passade ju perfekt:)

Av oss fick hon bland annat presentkort på Ikea. Hon hade många paket att öppna. Hon fick även den här exprimentlådan vilket hon verkar tycka är roligt för hon hade fått nåt liknande i julklapp som hon hade lekt mycket med.

Annars i helgen har jag varit och simmat både igår och idag. Jag simmade 50 längder igår och 50 idag. Så det känns riktigt bra. Jag gillar verkligen att vara i vatten.
Till middag idag provade vi ytterligare ett nytt recept. Den här gången blev det en pastagratäng med köttfärs. Man kokar pastan och steker köttfärsen. Sedan häller man i tomatsås och kryddar med vitlök, muskot och basilika. Sedan blandar man pastan och köttfärsen i en form och strör över riven ost och sedan in i ugnen i 10 minuter, klart! Det blev kanonbra.

Äntligen blir det en normal vecka nu utan helgdagar och sånt. Inte för att det är tråkigt att vara ledig men skönt att komma in i vardagsrutinerna igen.

Go kväll!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback