Skatt jakts natt

 
                           
Sent i går kväll gav vi oss på på skattjakt i mörkret. Vi var inte hemma förrän efter midnatt.
Det hade kommit en ny i Nacksta industriområde, den översta bilden till vänster. Det var en väldigt bra gömma och det krävdes lite klättring för att nå den. Den var utlagd i tidigare i veckan så vi var bland som första att hitta den.
Därefter åkte vi mot Bergsåker där vi vid flera tillfällen har försökt att ta en. Det som har hindrat oss är att det alltid har varit folk i lokalerna intill. Så var det även denna gång. Vi tänkte att om någon skulle se oss så skulle det se lite misstänksamt ut när vi skulle gå där ute på gräset i mörkret. Därför valde vi att ta den en annan gång.
Så vi styrde bilen mot Birsta istället. Vi har tagit flera stycken där ute tidigare och även den här har vi försökt med flera gånger men det har varit folk i närheten. Men nu gick det bra att leta. Men vi fick leta en ganska lång stund innan jag till sist hittade den i ett stort träd.
Vi nöjde oss inte här utan åkte vidare mot Timrå. En som vi tänkte ta låg i ett villa område. Men när vi kom fram och hade 55 meter kvar så tyckte vi inte den var lämplig heller att ta då det lyste i det närmaste huset och vi ville inte att någon skulle se.
Vi åkte till nästa som låg vid en camping. Först snurrade gps kordinaterna ganska mycket men till slut hittade vi rätt.
Sedan bestämde vi oss för att ta nattens sista och det var en inne i stan som vi också har letat många gånger och som vi varit nära hela tiden. Men vi hade ett nytt tips att gå på vilket ledde till att vi äntligen hittade den.
Stefan har nu tagit 177 stycken totalt. Stefan började med det före mig och han har även tagit några när han varit på resa med jobbet och så. Men jag är nöjd med mina 167:)

Kram



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback