Kvälls skatter

 
Ikväll gav vi oss ut på skattjakt i ösregnet.
Vi tog på oss varma kläder och tog med oss var sin ficklampa och så åkte vi ut mot Timrå. Det hade kommit två ganska nya skatter där som vi ville prova att ta. De hade en låg svårighetsgrad också så de var lätta att hitta.
Bilden visar hur små skatterna var. Denna storlekstyp kallas för Nano. De är så otroligt pyttesmå så det går nästan inte att få ut pappersremsan som man ska skriva. Det som är bra med den här typen av storlek är att de är magnetiska. Den ena hittade vi under en gul postlåda och den andra under ett fönsterbläck vid ett skyltfönster.
När vi var klara for vi in mot stan igen. Vi åkte till en skatt som vi varit och letat förut men som vi inte har hittat. Detta ställe kan vi bara åka till på kvällstid för på dagtid är det mycket folk runtomkring. Men vi hittade inte den nu heller. Vi var inte så sugen på att leta så länge heller för det var så blött i gräset efter allt regnande. Så då for vi hem.

Annars idag har vi gjort lite av varje. Jag var till Birsta en sväng på förmiddagen. Jag köpte lite olika saker, hud lotion, ipren och ansiktskräm, sånt som är bra att ha hemma. Det blev även en sväng in på Ikea. Vi behövde nya grytlappar. Så det fick bli ett par röd-randiga.
på eftermiddagen åkte vi förbi Stefans syster en sväng och sedan ner mot Njurunda. Stefan ville se hockeyn på tv.
Till middag idag blev det tacogratäng, Mums!

Go natt!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback