Fotölj


Nu har vi en sittplats till i rummet. Vi har länge funderat på att skaffa en fotölj som passar till soffan. Vi hittade den på Blocket. Den var fräsch och fin och knappt använd. Så igår kväll åkte vi och köpte den av en i Kolvland. Klädseln var rutig och vi ville ha vit. Så vi hade tänkt köpa det. Men när vi kom hem igår efter att ha hämtat den plockade Stefan fram två paket:) Det ena var klädseln och det andra var en fotpall och det blev  en överraskning för det hade vi inte pratat om att ha till. Men det blev kanonbra.
Vi fick styra om lite för att ha den där den skulle passa bäst. Så nu har vi både soffa och fotölj i samma serie.

Ikväll åkte jag ner till sporthallen och simmade 30 längder = 750 meter. De har kvällsim på tisdagar då de släcker ner, tänder ljus och sätter på lugn musik.

I morse var det riktigt halt ute. Men det hindrade inte mig från att cykla till jobbet. Det börjar bli gränsfall nu till att det blir för halt för att cykla, i alla fall på morgonen. Men när jag cyklar hem har det tinat upp och då är det inga problem. Men det är vantar, mössa och lyse som gäller nu och även en sadelvärmare skulle sitta fint.

Nu börjar Andra Avenyn.

Go kväll!


Syrran

Snyggt! Mysigt med fåtölj:)

2009-10-21 / 14:54:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback