Soliga, härliga sommar!

Idag har vi  varit hos stefans föräldrar större delen av dagen. Vi har latat oss i solen och ätit gott och bara slappat.

Vi åkte i förmiddags till Birsta en sväng. Stefan köpte jättefina tröjor. Vi var även in på Jula en sväng och köpte en batteridriven pump att pumpa upp luftmadrasser och sånt med. Det går även att koppla den till cigarett uttaget i bilen. Vi ska ha den när vi åker på semester.

Vi har även testat att slå upp tältet vi tänkte ta med oss då. Vi ville också prova hur mycket vatten tältet skulle tåla i fall det skulle börja regna. Så Stefan tog vattenslangen och spolade för fullt på tältet=) Resultatet blev att det tyvärr kom in en del vatten så vi får se hur vi ska göra, om vi ska ta med oss det här tältet eller inte.



     

Flaskan på bilden var en fiffig grej som Stefans mamma testade när vi idag skulle göra grillspett. Hon la spetten i flaskan med vatten innan grillning. Det gör att det är lättare att få av köttet från spettet när man ska äta.


 

Till grillspetten åt vi färsk, grillad potatis. Det var gott. Vi hade även lite tillbehör som såser, bröd och brieost. Mums!
Stefans pappa agerade grillmästare och resultat blev kanongott.
Vi åt även efterätt, jordgubbar och glass. Det är svalkande i  denna närmare 30 gradiga värmen som har varit idag.

 

Kram



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback