Nya möbler

Nu börjar det närma sig det riktiga datumet då Stefan flyttar in till mig.

Nästa söndag lämnar han över nycklarna till sin lägenhet.
Vi förebereder oss nu så att allt blir så praktiskt och bra som möjligt. Så idag har vi varit  och handlat möbler. Vi köpte två garderober, två byråer och två sängar och lite nya sängkläder.
Det blev kanonbra med sängarna. Sängstolparna vi gjorde tidigare i veckan satte vi upp igår. Så idag när vi kom hem med sängarna var det bara att lägga dom på plats.
Vi har skruvat ihop båda garderoberna idag. Det blev också finfint och planerna vi har haft hur vi vill ha det har fungerat. Så det känns kul. När vi hade skruvat ihop garderobs stommarna och skulle dit med dörrarna så insåg vi att vi köpt för lite dörrar. Vi trodde de låg i 2-pack men det låg bara 1 i varje kartong. En dörr var även trasig. Så vi fick ta en till sväng och köpa mera dörrar och byta den trasiga. Så nu ikväll har vi satt ihop allt så nu är det så fina garderober.
Vi åkte till Njurunda en sväng i kväll. Vi grillade fläsk karrè och åt pommes frites till och sås och grönsaker.
Tack så mycket för den goda maten!
I morgon blir det att fortsätta med inredning till garderoberna och skruva ihop byråerna. Vi ska även hem till Stefan och greja och lämna tillbaka släpvagnen som vi har lånat. Tvättstugan är bokad 16.00. Så det blir full rulle i morgon med.

Det kommer bilder på vårat flytt projekt eventuellt i morgon:)

Kram

Maria

När kommer bilderna?

2009-07-05 / 22:39:49
Linda

Hej vad kul att Ni skall flytta ihop..du får lägga ut bilder på era projekt...



//Linda

2009-07-06 / 23:25:11
URL: http://www.meandmyhome.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback