Lördag

                          
Igår gjorde vi lite av varje som det brukar vara för oss på helgerna. I går började vi dagen med att åka och träna på gymmet. Det var skönt att röra på sig en stund. Sedan blev det lunch på Ikea. En så regnig dag som det var igår så var det inte bara vi ute i Birsta. Det var folk och bilar överallt.
När vi hade ätit våran goda lunch åkte vi och kollade på husvagnar:) Vi vet inte än om vi ska köpa någon men det hade varit mysigt att ha en, särskilt på sommaren när man har semester. Då skulle man kunna åka iväg och campa några nätter på en mysig camping, till exempel Gränna eller Kinna där vi var nu på semestern. Där var det så fint!
Så vi fick i alla fall lite mera kunskap och en bild över hur de kan se ut invändigt och hur man skulle vilja ha det där inne.

På kvällen vart det kalas! Stefans systers man fyllde år så vi var där och fikade och åt fantastisk god smörgåstårta! Vi hade köpt en trappstege åt honom i present.
Vid 19.30 följde vi med Stefans föräldrar hem och spelade kort. Plump heter spelet. För mig gick det så där. Jag kom sist i poänglistan men någon ska ju göra det också:)


                            
Det har varit friidrotts-VM på tv nu några dagar. Vi har tittat lite på det på kvällarna. Själv tycker jag det är ganska roligt att följa, särskilt löpgrenarna. Stafetterna är extra skoj för där kan det ju hända vad som helst. Även om ett land har en tydlig ledning så kan man inte vara säker på vem som vinner förrän de har gått i mål, något lag kanske tappar pinnen eller nåt.
Ja ja nog om detta.

Idag verkar det bli bättre väder så då är det dags för bilen att få sig en städning och tvättning. Det behövs verkligen.

Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback