SOLLIDEN OCH BÖDA CAMPING

Solliden slott!
Vi har hela tiden pratat om sedan vi bestämde att vi skulle semestra på Öland att det vore roligt att besöka det kungliga slottet på Solliden. Där har de en stor trädgård öppen för allmänheten.
Det var kul att komma så nära slottet. Det har jag aldrig varit med om förrut:)
 
Parken var helt otroligt vacker! Denna bild var aldeles intill slottet. När vi gick där och fotade och tittade på allt fint som fanns där så kom Drottning Silvia körandes förbi oss:)
 
Denna ros är tagen i den fantatstiska holländska trädgården som var helt otroligt vacker. Det fanns så mycket att titta på och det var så fint där!
Hela stunden som vi var där inne i parken njöt vi av allt det vackra vi möttes av och hur fint och prydligt allting var där. Att vädret var soligt och 30 grader varmt gjorde det hela ännu bättre!
Jag kan inte annat än att rekomendera att åka till Solliden slott om ni är på Öland.
 
Böda Camping.
Efter besöket på slottet åkte vi upp till Böda Camping. När vi kom fram dit var det två personer som stoppade oss och sa att det var fullt på parkeringen och på stranden men vi chansade och åkte fram och vi hittade en parkering, tog med oss badväskan och gick till campingen och till stranden där. Vi hittade en plats och där låg vi och solade och badade i några timmar. Det var så varmt och soligt. I vattnet var det ganska kallt men ändå skönt att ta sig en svalkande bad emellanåt:) Vi käkade glass och hade en skön dag helt enkelt. Framåt kvällen åt vi middag på campingen.
Vi tog oss sedan en tur upp mot långe Erik, Ölands norra udde.På vägen dit stannade vi till i Byxelkrok som var en fin liten by, inte långt ifrån campingen.
Vi åkte sedan tillbaka till campingen där vi gick runt och kollade. Vi var lite extra nyfikna på de kända gatorna från tv-programmet:)
Såna här små söta skyltar satt överallt på småstigarna ut mot stranden. Det kändes trevligt och trivsamt:)
 
Vi hade verkligen en bra dag på Böda:) Vi lämnade campingen sent på kvällen och tog oss tillbaka till Kalmar och vår campingstuga.
 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback