NU FÅR DET RÄCKA

Publicerat: 2018-01-30 Kl: 06:24:29 | I kategori: Allmänt

Det snöar nästan varje dag.
Det har gjort att snömängden är väldigt stor här just nu. Många i min omgivning är väldigt less på snön och skottning nu. Vart man än åker är det traktorer och lastbilar överallt som plogar och kör bort snö. 
Nästan varje kväll behöver vi gå ut och skotta. Vi har en lång uppfart och en stor parkering och en väldigt bra snöslunga. Så för oss går det ändå ganska fort och smidigt att få bort snön.
Vi har även väldigt bra hjälp av Cesar ibland som gärna tar fram snöslasset:)
 
Jag är less nu! Nu får det räcka.
 
Vad har vi gjort sedan sist? Jo i söndags grejade vi här hemma på förmiddagen. Efter lunch åkte vi till mamma och pappa som var med Cesar några timmar. Jag och Stefan åkte till Birsta och uträttade ärenden. Vi köpte lite grejer på Ikea som vi behövde. Även inne på Birsta City blev det lite shopping. Vi avslutade med att handla mat.
Vi köpte med oss fika och åkte och hämtade Cesar och fikade med dom innan vi åkte hem.
Eftermiddagen gick fort. Jag gjorde lite jobb grejer, Cesar fick bada som han verkligen älskar, vi satte upp de nya lamporna och ny skena med krokar ovanför diskbänken och så en promenad och skottning hann vi med.
Så det var sammanfattningsvis en bra helg.
 
Cesar har sovit länge på morgonen senaste tiden. Så nu är det dags att väcka honom för att hinna med oss innan jobbet och förskolan.
 
 
God morgon!
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0