LÖRDAG

Publicerat: 2018-01-28 Kl: 06:39:43 | I kategori: Allmänt

(null)
Igår hade vi en mysig dag.
Vi hade tänkt göra en utflykt och ta med snow racern men vi tänkte om. Det var ju så isigt och halt ute igår och alltför hård snö att leka i. 
Så vi åkte till Leos Lekland istället. Cesar tycker verkligen att det är roligt där. Det var andra gången vi var där och han visste precis vid några ställen vad man kunde göra. 
Vi lekte först vid barnområdet och sedan vid det större området där vi åkte rutchkana och klättrade för fullt.

(null)
Vi var bjudna på middag,
Stefans föräldrar bjöd på grillat. Så gott var det! Vi har också grillat vid några tillfällen när det varit vinter och det har gått hur bra som helst att grilla då.

(null)
De hade majskolvar som tillbehör.
Cesar älskar verkligen att äta grillade sådana. Han verkligen njöt och uttryckte hur gott det var:)

(null)
Vi stannade en stund in på kvällen.
Därför nattade vi Cesar där. Vi bäddade åt honom på golvet med filtar och kuddar. Så när han ätit vällingen lade sig ner honom. Han brydde sig inte att det var på golvet eller att det inte var hemma i hans säng. Han lade sig till rätta direkt och somnade inom några minuter. 
Han har ju sovit själv i sin säng i sitt rum sedan han var 3 månader och har därför inte behövt sova med oss. Men när jag lagt honom på filten passade jag på att ligga bredvid och bara lyssna på hans andetag och njuta av den fridfullhet som blir när ett barn sover:)

Vi hade sammanfattningsvis en väldigt mysig lördag!


God morgon! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0