HELGEN!

I fredags åt vi på restaurang!
Vi åt på Flavours, ett väldigt trevligt och mysigt ställe i Njurunda. De har fantastiskt goda räkmackor som ni kan se på bilden! Räkorna är så himla goda och allt är verkligen värt priset. 
Stefans föräldrar följde med. Cesar var så himla duktig på alla vis! Han var vaken hela tiden och låg i vagnen och lekte med sin vagnsmobil och var nöjd och glad.
 
I lördags var vi iväg och gjorde ärenden på Birsta på förmiddagen och handlade mat och sedan var vi bara hemma och myste. Vi lagade god kallops och spelade bingolotto på kvällen. Vi brukar spela då det är något särskilt, typ vid jul och nu firade de 25 år och då passade vi på men vi vann inget.
 
Igår tog vi det lugnt på förmiddagen. Till lunch grillade vi falukorv ute vid uteplatsen och vi hade det så mysigt i det fina höstvädret och Cesar var pigg och glad trivdes där ute. Vi hade först tänkt åka iväg och grilla vid en grillplats men vi tyckte detta blev lika bra. 
Vi flyttade på en byrå och rensade ur den, vi åkte till Sidsjön där Stefan gick en promenad med Cesar och jag cyklade 4 varv runt sjön. Det kände jag mig mycket nöjd med. 
Det blev god kycklinggryta till middag och så rullade Stefan goda köttbullar till dagens middag. Vi brukar försöka ha lite framförhållning med maten och förbereda så mycket som möjligt. Det gör att vi får mer tid till träning och andra saker på kvällarna.
 
Så detta var våran helg!
 
God eftermiddag!

Mallan

Men gud vad jag blev sugen på räkor nu!!:)

Svar: Ja det är gott:)
Marie

2016-10-17 / 17:13:21
URL: http://majzans.vimedbarn.se
Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Men gud så gott! Förövrigt är det kul att läsa om Birsta när man besökt stället och vet hur det ser ut :). Gillade verkligen det stället :)

Svar: Ja Birsta är bra!
Marie

2016-10-17 / 22:20:21
URL: http://www.saramadeleine.se
Matilda Berlin

Men jösses vad gott det ser ut! Känns som att man ofta kan bli lite besviken på räkmackor då priset är skyhögt och så är mackan bara tråkig, men det verkar man verkligen lnte bli av den där. Mums!

Svar: Nej den är verkligen värt priset och räkorna är så himla goda!
Marie

2016-10-18 / 23:27:14
URL: http://matildaberlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback