STOCKHOLM, SISTA DAGEN!

Det blev ett stopp i huvudstaden på vägen hem.
Vi stannade till i Hagaparken där det finns stora gräsytor att lata sig på:) Så vi tog med oss en filt, korsordstidningar och sallad och la oss där i några timmar. Det var skönt att ta det lugnt. Det hade blivit för långt att sträckköra från Söderköping och hem så därför blev det ett bra stopp. Vi kände också att det hade varit kul att göra något mer i Stockholm när vi ändå var där. Så vi bestämde oss för att åka in till stan en stund. Vi parkerade bilen och tog tunnelbanan in till stan. Vi gick runt och kollade i affärer och tog det ganska lugnt där också. Vi avslutade vistelsen på stan med en middag på Jensens beefhouse. Där har de bra mat. Vi åt där förra gången vi var i stockholm.
 
Efter det började vi åka hemåt igen.
 
Jag sammanfattar denna härliga semesterresa med Öland som mål med att vi har haft strålande väder varje dag med sol och värme och varma sommarkvällar. Vi har besökt de ställen som vi ville på Öland, Långe Jan och Långe Erik., Solliden och Böda camping.
Efter 206 mil i bilen, 6 fantastiska dagar och underbart väder kan jag bara konstatera att detta är en av de bästa semesterresorna jag har varit med om!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback