MIDSOMMARHELGEN


Midsommarfirande i stugan. Dit åkte vi i fredags. Syrran och hennes familj var också där. Vi hade en trevlig midsommarafton. Midsommarlunchen bestod av sill, potatis, ägg, lax och annat gott som har midsommaren till. Till middag grillade vi fläskfilè och till det hade vi pommes frites, beasås och andra goda tillbehör. Min äldsta systerson hade gjort en midsommartårta med jordgubbar på till efterrrätt, Mums!
Vi spelade kubb, Uno och yatzy under dagen med familjens 6 åring och tog det lugnt mellan varven också. Vi sov över tills igår och det gjorde även mina två underbara syskonbarn ( och deras föräldrar förstås).
Den minsta, som nu är snart 4 veckor gammal hade väldigt söta strumpor på sig. Det kommer nog bli ett timråfan av honom också i framtiden och kanske en hockeyspelare, vem vet:)
Igår tog vi det mest bara lugnt och senare for vi till Stefans föräldrar dit vi hade köpt med oss så vi kunde göra hemmagjord pizza. På kvällen såg vi Vi hade i alla fall tur med vädret igen. Jag har sett den förut och den är rätt bra faktiskt och framför allt rolig men första filmen är ändå bäst Vi hade i alla fall tur med vädret.

God morgon!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback