Inflyttade!!!


Äntligen bor vi i vårat nya, fina hus!
I lördags gick flyttlasset från lägenheten till huset. Vi började kl 9 och var klar ca kl 12. Det gick så smidigt och bra. Vi var ca 10 personer som hjälpte till. Ett stort Tack till alla som hjälpte oss!!!
Så natten till i söndags sov var första natten i huset. På söndagmorgon var det flyttstädning i lägenheten. Vi tackar för den städhjälp vi fick!!
Så i veckan har vi packat upp kartonger och vi börjar så smått få ordning på alla saker och vart vi vill ha allt. Nu har vi ju så mycket plats att förvara allt på och det känns helt fantastiskt!!
Vi har även installerat våran nya diskmaskin. Så nu behöver vi inte diska själva, härligt!! Tvättmaskinen provade jag igårkväll och det gick galant. Vi har även pysslat med andra roliga saker som hör till när man är husägare!!:)
Det som är annorlunda men väldigt mysigt är att vi eldar i kaminen varje morgon för att få upp värmen. Det är bland det bästa med vårat hus:)

Nu är vi lediga i två dagar så vi iväg och shoppa lite nya grejer till huset och forsätta packa upp och även pyssla ute på tomten.

Vi har inte internet hemma ännu men jag kommer uppdatera bloggen så fort jag får möjlighet.

Kram!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback