Norra Berget!





Idag har det var härligt och soligt väder.
Vi tog oss en lång promenad på förmiddagen. Jag ville även åka och fotografera på nåt bra och fint ställe. Så vi åkte till Norra berget och tog några bilder på den fina miljö som är där.
Annars i eftermiddag har vi tagit det väldigt lugnt. Vi har gjort supergod potatisgratäng och till det åt vi lövbiff och bearnaisesås. Vi brukar lyckas med gratängen men den här gången blev den extra god.

Igår var vi och hälsade på syrran och hennes familj. Vi hade inte träffat dom på länge så det var dags nu. Min systerson gillade våran nya kamera. Han ville prova att fota hela tiden:) När han tagit några så skulle han vissa syrran hur man gjorde:)
När vi åkte därifrån stannade vi till på Birsta en sväng. Vi gjorde även ett besök på Ikea. Vi skulle ha några små grejer. Men när vi kom till kassan kunde man inte betala med kort och det var superlånga köer så vi valde att lämna varorna och åka därifrån.
Vi åkte til Njurunda för att se på den 2:a kvartsfinalen i hockey mellan HV71 och Timrå. Timrå förlorade tyvärr.
Till middag blev det Kinabuffè. Det var kanongott.

Ja, det var väl allt för denna helg. Nu väntar en vecka med jobb och träning och lite annat. I morgon blir det Indoor walking pass och så blir det nog gymmet på tisdag och torsdag.

Go kväll!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback