Lördagsutflykt!


Igår gjorde vi en utflykt med Stefans föräldrar i Stocka!
Vädret var fantastiskt så vi tog med oss fika och åkte några mil söderut till ett väldigt fint ställe efter vattnet. Vi gick runt och tittade på den vackra miljön. Vi åkte vidare runt några andra små bebygelser. Bland annat stannade vi till vid på ett ställe där de sålde hantverk och fiskegrejer och där fanns också ett litet kameramuseum och det var minst sagt intressant att se hur kamerorna såg ut för så där 20-30 år sen. Han som drev butiken hade mycket att berätta om det han sålde och vad man kunde ägna sig åt i området och så.
Så det var en trevlig liten utflykt.
På kvällen hälsade vi på våra vänner Mange och Sara och deras två härliga barn. Vi hade det jättetrevligt med pratstund och en promanad i det härliga vädret.
Jag och Stefan åkte och tog oss ett kvällsdopp i Stekpannan. Det var 23 grader i vattnet!! Det var så skönt att bada efter den varma dag som var igår. Vi var i ganska länge.
Senare på kvällen spelade vi kort då vi åkte tillbaka till Njurunda. Det var supervarmt ut kl 22! Så vi satt ute ända till 23. Det är inte många sommarkvällar som varit så varma så sent.

Så var det söndag igen då och vi får se vad denna härliga dag har att erbjuda.

Go morgon!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback