Gnarp


Idag begav vi oss iväg på skattjakt ner till Gnarp.
Jag och Stefan och Stefans föräldrar packade lite fika och drog iväg. Vi hade planerat att ta 3 skatter och vi hittade dessutom alla.
Den första låg vid Gnarps hembygdsgård. Det var ett fint ställe med fina små hus.
Den andra skatten låg vid en gammal och trist camping. Den var gömd vid en närliggande bro. När den var hittad åkte vi en längre sträcka tills vi kom till starten av den längsta promenaden idag.
  
Det blev en långpromenad på nästan 4 km totalt. Vi gick genom skogen. Vi passerade en stor och fin sjö. För att komma till skatten fick vi klättra på berg och bland lingon och blåbärsris. Vi såg även lite kantareller efter stigen.
Utsikten var jättefin på vissa ställen.
                   

Skatten låg bland stora stenar där det fanns många bra hål där den kunde tänkas ligga. Men vi hittade den snabbt. Det har ju hänt att vi inte har hittat skatter vi letat efter när vi åkt eller gått långt. Det är inte allt för roligt. Så det var tur att vi fann denna. Runtomkring för det fullt med mossa bland alla träden.
 
Vi sökte sedan upp ett ställe där det var vindstilla där vi fikade. Det var jätte mysigt att dricka varm choklad och äta ostmackor och nybakad sockerkaka efter en små kylig höstpromenad. Även där befann vi oss vid en jätte finutsikt.
                    
Sedan tog vi oss tillbaka mot bilen.
Det var skönt att komma ut ett tag. Jag har aldrig varit ute så mycket på utflykter som när vi börjat med geocaching. Det gör verkligen att man kommer ut och utnyttjar fina och härliga dagar och kvällar för den delen. För vi är ju även ute och letar på kvällar och nätter ibland.
Annars ikväll har det varit lugnt. Vi hyrde oss en film. Vi hyrde en film igår, Johan Falk 1. Idag hyrde vi 2:an.

Nu börjar tröttheten ta över.

Go kväll!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback