Underbart vackra Galtström!

Idag  var det kanonväder på förmiddagen. Så vi begav oss ut på skattjakt. Vi la ut en skatt i torsdags på ett fint ställe. Alla skatter som läggs ut måste bli godkända först innan de blir registrerade. Vi fick då veta att vi lagt den för nära en annan skatt. Så vi åkte dit idag och flyttade på den ca 100 meter.
Vi åkte sedan vidare till Galtström. Det är ett fantastiskt fint ställe söder om Njurunda. Det finns en fin liten kyrka, cafè och restaurang och det är jättefin miljö i hela området.
Vi letade skatter. Det var en multi...en med flera stycken i samma. Den var ganska enkel att ta. Vi tog en glass paus mitt i letandet...Mums!
Det gick tre hästar i en hage där. Hästar är så fina djur. Jag har själv varit hästintresserad i ca 13 år men jag slutade när jag började plugga i Härnösand för 8 år sedan. Men hästar ligger mig varmt om hjärtat även om jag inte är aktivt intresserad nu längre.
Vi avslutade vårat besök i Galtström genom att åka ut till havet och lägga ut en skatt. Vi hittade en fiffig gömma. Det ska bli spännande att se vem som först tar den.

  
 

Miljön i Galtström är så fin. Jag har varit in i kyrkan där ett par gånger för jag har en kompis som har döpt sina barn där.
Det finns bra med bänkar så att ta med sig picknick korgen ett solig sommardag är att rekomendera.

 


När vi var nere vi vattnet såg vi grodmän som skulle ge sig ut under vattnet:) i somras var jag och stefan här med min systerson och gick på klipporna.



Detta var sista bilden jag fotade på våran utflykt. Utsikten är fantastisk vid havet.
Vi åker nog ut i natt och tar några skatter till.

Nu börjar Robinson.

Go kväll!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback