Skattjakt i åskväder


Det mullrade och kom några blixtrar

Ikväll var vi ute och tog några skatter. Vi gjorde i ordning var sin sallad hemma innan vi åkte som v tänkte äta på något bra ställe.
Första skatten vi tog låg uppe vid håkan stå backen, på sidan om norra berget. Där letade vi en skatt som vi hittade ganska snabbt. Där fanns en stor äng med en liten grillplats och bänkar men tyvärr inget bra bord. Så vi bestämde oss för att åka upp till Norra berget i stället och äta där. När vi var på väg dit började det att regna. Men vi åkte ändå dit för att se om det fanns något bra ställe att sitta och äta vid. Men det gjorde det inte. Det finns mycket bord och stolar och bänkar där men vi ville helst ha så vi kunde sitta under tak. Det slutade med att vi åt våran sallad i bilen. Vi körde upp till utsiktstornet så vi ändå såg lite av utsikten när vi satt i bilen och åt.
Nästa skatt vi tog låg vid Gärde. Den var också ganska lätt att hitta. Sedan åkte vi och tog en ute vid bauhaus.
Det finns en skatt i selånger som vi har försökt ta flera gånger men det har alltid varit folk i närheten så vi har aldrig fått rätt tillfälle att ta den. Vi åkte dit innan vi åkte hem men det gick inte idag heller:( Det var nån typ av fotbollsturnering. Vi har åkt dit både natt som dag. Så jag tror vi får prova att åka dit en tidig helgmorgon..det kanske skulle funka.

  
Håkan Stå                                                  Här låg skatten

  
                                                Norra berget


Ett bra gömställe och bra burkar

I morgon tänkte vi lägga ut två egna skatter. Detta med skattjakt är en rolig hobby på många vis. Det är spännande och roligt. Det är också kul på det viset att vi hittar nya platser som vi aldrig har varit på i den här stan. Ibland är vi på höga berg och klättrar och ibland kan vi ta den från bilen typ.
Jag gjorde även illa min fot när vi var i skogen och letade. Nu ser min fotknöl ut som en ballong:(

Vi har lite olika planer för helgen. I morgon blir det en sväng till birsta och sen grillning på kvällen.På fredag är det jobb för mig och på kvällen ska vi umgås med några vänner.

Go kväll.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback