Söndag!


Idag har vi hunnit med mycket!
Vi började förmiddagen med att städa. Det är skönt när det är gjort.
Vi hade planerat att vi skulle lägga ut en skatt uppe på Södra Berget. Så vi hade tänkt ta med oss varm choklad och mackor. Men så kom jag på att jag inte hade min ståltermos kvar. Den åkte i soporna när jag flyttade för den läckte. Så därför åkte jag iväg och köpte en ny. Så till slut fick vi våran varma choklad:) Det är gott när det är lite små kyligt ute. Så vi tog med oss vårat fika och åkte upp på berget. Vi la ut våran skatt på ett fiffigt ställe. Vi har gjort ett "?" där de som letar måste lösa några frågor först för att få rätt kordinater. Bland annat: hur många övergångställen finns det på köpmangatan? hur högt är tornet på Norra Berget? Så det ska bli spännande att se om någon klurar ut våran skatt.
När vi kom hem gjorde vi mat, lasagnette. Det var supergott!
Vi gjorde en kvällsutflykt bort mot foten av Södra Berget för att leta flera skatter. Där hittade vi en Multi. Den hittade vi ganska snabbt vid gamla skjutbanan vid Kuben. Den första hittade vi vid gamla skjutvallen. Där  fanns det kordinater till slutskatten. Den låg vid ett gammalt plåtskåp där de hade skjuttavlorna.
 
Plåtskåpet                                                     Här låg skatten

Vi åkte sedan vidare mot Universitetet. Men den skatten hittade vi tyvärr inte. Vi får göra ett försök vid ett annat tillfälle. Men det var svår terräng där så jag lyckades hänga mig fast vid en gren:)
 

Det var allt för denna dag!

Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback