Mysdag!


Igår hade vi en mysdag!
På förmiddagen åkte vi till Birsta för att uträtta lite ärenden och handlade julmat. På eftermiddagen gjorde vi en sväng ut till Matfors.
Vi hade bokat en relaxavdelning på eftermiddagen. Vi har hyrt den en gång förut och det är jättefint och härligt där med bastu och bubbelbad. Så det var riktigt skönt att ligga där i badet bland tända ljus.
Efter det gick vi och åt på Stekhuset. Där har dom superbra mat, så även denna gång. När vi kom hem tog vi det bara lugnt och hade planer på att ha det så hela kvällen. Men så knackade grannen på och sa att våran bil tutade och tjöt. Då gick bakdörren inte att stänga på grund av is som satt fast runt dörren. Det gjorde att larmet gick igång. Så då fick vi åka iväg och tina upp bilen i värme ett tag. Sedan blev det bra.

Burrr!!!! Idag är det jättekallt igen, -25 grader! och mycket snö! Det gillar jag så här dagarna före jul. Då ska det vara vinter.
Vi ska snart åka och hämta Stefans systerdotter som ska sova här till i morgon. Vad vi hittar på får ni veta ikväll eller i morgon.

Kram



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback