Restaurang Galtström

                          
I går kväll var vi bjuden på restaurang Galtstöm av Stefans föräldrar. Stefans syster och hennes familj var också med. Det är väldigt fint i Galtström och restaurangen likaså.

Jag åt den supergoda pastan som är väldigt populär. 
                          
Den innehåller pasta med en god sås av oxfilè och bacon och så ost ovanpå. Jag var mätt efter att ha ätit hälften men resten gick i ändå för att det är så gott:)
Jag och Stefan och hans båda syskonbarn fick i oss varsin efterrätt också:) Jag tog glass med colasås, Stefan tog kladdkaka och hans systerdotter åt glass med colasås och chokladsås.
 
Tack så mycket för den goda maten!
Det är fin och trevlig miljö i Galtström. Jag passade på att ta några bilder på kosserna som gick och betade i hagen en bit från restaurangen.
 
Det finns även cyklar där som man kan låna och cykla runt på området med. Det finns en del att titta på. Det finns ett fint kapell som jag faktiskt har varit in i när min kompis gifte sig och döpte sina barn där.
Det finns även ett gammalt bruk som kan vara roligt att se om man har det intresset. Det går även att ta sig ner till havet och gå på klipporna där. Det har jag och Stefan gjort när vi la ut en av våra skatter där.
                            

Annars går blev det lite av varje. Det blev ett besök på Selånger Marknad. Jag köpte strumpor som jag brukar göra varje år. Men det fanns så mycket mer jag ville ha:) Jag är en samlare av porslinsdockor. Jag har ett vitrinskåpt fullt:) De sålde jättefina där och det fanns mycket att välja på men jag köpte ingen den här gången. De brukar stå på marknaden i Hudik också så då kanske det blir en...eller flera:)
När vi kände oss nöjda åkte vi in till stan och köpte oss en sallad. Vi åkte sedan ner till hamnen och satt där och njöt av solen och åt våran goda sallad:)

Jag hör regnet slå på mot taket:( Så idag blir det en fixardag här hemma. Vi tänkte städa och greja lite.

Kram

Helena

Vilken härlig dag ni verkar ha haft:) Själv var jag och är på jobbet:( Hinner inte ens med någon marknad:(, den första jag missar på flera år!

2009-08-16 / 11:18:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback